Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerji

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16432
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 07:38

Konu: alerji
Mesajı Yazan: Şehnaz
Konu: alerji
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2009 Saat 09:49
Hocam Günaydın.
GEçen hafta oğlum 6.hastalık olmuştu. Daha sonra hastalık bitiminde 2 gün sonra ateşlenmişti. Tekrar doktora gitmemi belki antibiyotik başlama gereyi duyulacağını söylemiştiniz.
Yine bildiniz hocam. İdrar yollarından dolayı antibiyotiğe başladık. Çok şükür iyi
Yalnız hocam pazar günü dışarı çıktık daha doğrusu mezarlığa gittik orasıda çok yeşillikli bir bölge benim hemen zaten hali hazırda olan alerjim iyice nüksetti. hapşırık, öksürük krizine girdim. Aynı belirtiler oğlumdada oldu daha bu ay bir yaşına girecek. Olabilme ihtimali varmı hocam. Bugün şefaf burun akıntısı ve hapşırığı var. Öksürük sabah bir kez oldu bir daha öksürmedi. Göğüsde değil boğazda öksürüğü..
Teşekkür ederim.

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2009 Saat 09:51
bu arada keyfi gayet yerinde.

-------------

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2009 Saat 09:59
Erkek çocuklarda İYE olmaz.. İdrar tahliline bakın, "Nitrit" değeri negatif ise, İYE yok demektir. Öksürük için, "limonlu bal", serum fiz ve "Cold-mix" (yastığına 2 damla) kullanın.

Mesaj Tarihi: 09 Haz 2009 Saat 10:15
idrar tahlili elimde değil ama bir iki lokasit var buda erkek çocukları için önemlidir rahatsızlığı ve ateşi bu yüzden dedi. Bacterim verdi. 12 saatte bir kullanıyoruz.

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Haz 2009 Saat 10:16
birde bal demişsiniz verebilirmiyim artık alerji yapmaz dimi?

-------------

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2009 Saat 11:26

Bal verebilirsiniz. 2-3 lökosit iltihap belirtisi değildir. Doktor ya cahil ya kötü niyetli. Siz laboratuvara idrar yerine "idrar görünümünde"  çay suyu verseniz, ona bile 2-3 lökosit görüldü diye yazarlar. İşin raconu böyledir. Erkekler, kızlar gibi "sistit"  veya İYE olmazlar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat