Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13952
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 23:15

Konu: Geçmesi
Mesajı Yazan: kartanesi
Konu: Geçmesi
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2009 Saat 09:09
 Merhaba Kadir Bey;
 Daha öncede yazmıştım size oğlumun yüzündeki kırmızı kabarık lekelerden kurtulamadık.Ortam sıcak değil.22 ile 24 derece arasında değişiyor.görmenizde fayda olacağını düşünerek bi resim ekledim.Yardımcı olursanız sevinirim.Dün aşısı için sağlık ocağına gitmiştik,aile hekimimiz öpmememizi, fanus içinde yetiştirmememizi söyledi.Bir de bebeğimin ilerde alerjik hastalıklara yatkınlığı olan bir çocuk olacağını astım v.s. gibi rahatsızlıkları olması ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.dOĞRULUK PAYI OLABİLİR Mİ?
  Bir de dün tartıda 7,5 kilo geldi.Boyu da 65 cm .Bu ay sadece 500 gr almış.Boyu da tam emin değilim 3-4 cm uzamış

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2009 Saat 10:38
Aşırı temiz bakılan, Şaşal veya Erikli su ile banyo yapılan bebeklerde Alerjiler fazla gözükür, doğru..Resmi ekleyememişsiniz tekrar bir deneyin. Resimler çok faydalı oluyor. Atopik egzemada olsa sıcak bunu azdırıyor. Bir defa derisi bozuldumu, deri değişene kadar düzelmiyor. Serin tutmaya devam edin. Gelişmesi iyi.

Mesaj Tarihi: 04 Mar 2009 Saat 11:21
  Banyodan sonra sanki fazlalaşıyor, şampuanını değiştireceğim.Banyodan kaynaklanan bir sorun olabilir mi? Banyo yaptırırken üşümesin diye ortam fazla sıcak oluyor bundan kaynaklanıyor olabilir mi

Mesaj Tarihi: 04 Mar 2009 Saat 12:01
Sıcak, sıcak, sıcak, nedir bu üşütme korkusu anlamış değilim. Ne uyurken, ne banyoda üşümekle hastalık olmaz. Şampuan yapsa idi belirli yerlerde değil, şampuan değen her yerde olurdu. Sebep, sıcaklık.

Mesaj Tarihi: 04 Mar 2009 Saat 13:13

Resmi ekledim Kadir Bey.

Herşey için çok teşekkürler.Hug

Mesaj Tarihi: 04 Mar 2009 Saat 14:01
Tamamen sıcak tutma ile ilgili. Çocuk tesadüfen sol yanağı üzerine yatmış, birde ortam sıcak olunca, derisini bozmuşsunuz. Ultralan pomad çok iyi gelir.

Mesaj Tarihi: 04 Mar 2009 Saat 14:06
  Çok teşekkür ederim Kadir Bey.Çıkışta hemen alacam.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat