Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ALLERJİMİ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47834
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 20:06

Konu: ALLERJİMİ
Mesajı Yazan: 7beni
Konu: ALLERJİMİ
Mesaj Tarihi: 06 Şub 2015 Saat 23:46
Hocam 2 yaşını bitirdik sayenizde..
Öksürük şemanızı inceledim ve birşey dikkatimi çektim.
Oğlum 3 aydır grip ve öksürüyor.Sizinkilerin dışında başka birşey vermiyorum
Ama her sabah babasıda aynı şekilde illa 3-4 kere hapşırıyor hasta olsun olmasın. Babasıda öyle 
şimdi aklım karışıyor allerjik çocukmu bu tedavi için başka birşeymi yapmalıyım.Çünkü hep hasta yaşam tarzı gibi oldu.Burun akıntısı öksürük hep var .Üzülüyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2015 Saat 00:34
Grip iken hapsirma olabiliyor.. Onemli olan, saglam iken; hapsirmalarinin olmasi.

Mesaj Tarihi: 07 Şub 2015 Saat 09:55
 Cumlem eksik oldu hocam yaz kis sabahlari kalkinca hapsiriyor.benim ailemdede var esimin ailesj dede allerji hastalari var.ne yapmaliyim aydinlatirmisiniz.dedigim gibi kisin basindan beri gecmeyen gril oksuruk burun akintisi dev am ediyor

Mesaj Tarihi: 07 Şub 2015 Saat 18:33
Yaz-Kiz hapsirmaniz oluyorsa, olabilir. O zaman; kortizonlu spreyleri kullanabilirsiniz. Gene de; atesli bir hastalik esnasinda kullanmayin.

Mesaj Tarihi: 07 Şub 2015 Saat 21:57
Hocam ilk defa ilac onerdiniz hemde kortizonlu inanin ne demek oldugunu bilmiyorum. Astim spreyi gibi biseymi.kullanmazsak nolur.test falann yaptirmayalimmi.
ilac deyince urktum inanin .detayli yazarmisiniz

Mesaj Tarihi: 07 Şub 2015 Saat 23:02
Ne testi??? Ne cikarsa ciksin, zaten; Flixotide veya Nasonex gibi spreylerden birini verecekler.
Dedigim gibi bu spreylerin kullanim alani SADECE; "ALLERJIK RINIT" lerdir. Turk doktorlarin her Gripli cocuga verdikleri gibi bir uygulama, sahtekarliktir.
Sizde gerek varmi?? Ona da siz karar vereceksiniz.

Mesaj Tarihi: 09 Şub 2015 Saat 11:01
Peki hocam dra goturmesem aylar suren oksuruk cigere inermi?ve 3,5 yasina kadar beklesem gecme ihtimali varmi...sizden dolayi dr.dan sogudugum icin yanlis birsey yapmak istemiyorum

Mesaj Tarihi: 09 Şub 2015 Saat 19:07
Turk Cocuk doktorlarina gitmediginiz surece ve Ilac kullanmadiginiz surece; Cigerlere inmez... Bu laf; Turk doktorlarinin en buyuk palavralarindan biridir. Kendileri, verdikleri ilaclarla buna sebep olurlar. 35 sene ozelde calistim. tek bir hastamda cigerlere inmedi, tek bir hastama Serum takma ihtiyaci veya, "hava verme" ihtiyaci olmadi.. Simdiki duzenbaz, sahtekarlara inanmayin.

Mesaj Tarihi: 13 Şub 2015 Saat 14:10
Hocam eşimle düşündük taşındık ve sizin alerjik rinitle ilgili yorumlarınızı görünce

sabahları hapşırmasına rağmen
kışın başından beri geçmeyen nezle girip her neyse ona rağmen
sabahları tutan öksürük nöbetlerine
ve göz altında oluşan kızarıklıklara rağmen

size güvenmemiz nedeniyle vicdanızımı dinleyip gitmeyeye karar verdik.

Peki hocam başka birine önerdiğiniz zyrtec 5 gün tek ölçek kullanalımmı
yoksa serum fizyolojiğemi devam edelim.

26 aylık iştah sorunu ateş ve keyifsizlik uyku sorunu yok
.Boyu ve kilosuda yerinde.

Mesaj Tarihi: 13 Şub 2015 Saat 18:31
Once; 1-2 hafta HIC ILACSIZ, bir donem gecirin, ondan sonra Zyrtec dusunulur... Kortizonlu spreylerden uzak durum.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat