GELİŞİM
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44856
Tarih: 16 Kas 2025 Saat 14:21
Konu: GELİŞİM
Mesajı Yazan: lermantov
Konu: GELİŞİM
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2014 Saat 22:49
Merhaba Kadir Bey.3 ekim 2011 doğumlu bir oğlum var.3-4 aylıkken kakasında kan lekeleri görmeye başladık.Sizi sonradan tanıdığımız için dr lar canımızı bayağı yaktı.Defalarca amip için flgyl ve nidazol kullandık(Kullandırttılar:(((.En son süt alerjisi var dediler.Şimdilik bir şey yok.
1-İçtiği flagyl ve nidazol çocuğa zarar vermiş midir
2-boy:93 cm(yatırarak ölçtüm)kilo:13 kg gelişimi nasıl.(çok iştahsız bazen 200ml bazen 400ml süt verebiliyorum)
3-sipraktin ve devit 3 ampul kullanalım mı?Hangi dozda?
4-O kadar kan ilacı kullandık buna rağmen en son tahlilde (2 ay önce)9,6 çıkmıştı.Ferrosanol kullandık 2 kutu şimdi 11.2 Bu kadar ilaç almasına rağmen neden kansız?
Fotoyu aşağıda gönderdim ama biraz büyük oldu(Beceremedim)
şimdiden çok teşekkürler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: lermantov
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2014 Saat 23:06
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2014 Saat 23:09
1- Bu ilaclar barsak Florasini bozdu ise, bile bu kadar zaman icinde kendisiniz toparlamistir, bir sey gerekmez.Sadece yediginiz kazigi bilin yeter.
2- 1kg eksigi var. Boyu tamam ama, 1 yasindan itibaren, ayakta boy olculur.
3- Sipraktin gunde; 2x1 olcek 1 hafta verin, 3 gun ara verin... Gerekirse ayni sekilde tekrar edin.
"X-Bacak" mevcut, 1 ay ara ile 3 tane; Dvit3 Ampul icirin, 3. ampulden ( 1sene sonra)ayni tarihlerde, senede 1 ampul icirin.
4- Bu laboratuvarlar, doktorlarla anlasmali olup, kasten dusuk deger yaziyor olabilirler. Yoksa bu renkte dudaklari olan bir cocukta, bu HGB normal degil.
|
|