Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

beslenme...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12921
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 05:04

Konu: beslenme...
Mesajı Yazan: gökçen
Konu: beslenme...
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2009 Saat 16:07
  Kadir bey kızım 9 ayını doldurdu ben çalıştığım için gün içinde emziremiyorum sadece geceleri emziriyorum ancak sütüm azaldı ve artık yetmiyor , biberon almıyor gece nasıl besleyebilirim...
  Ayrıca kendimize yaptığımız yemeklerden vermeye başlayabilirmiyiz yoksa hala ona tuzsuz ve salçasız vermeye devam edelimmi... Teşekkür ederim....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2009 Saat 18:22
Öncelikle anne sütünü vermeye çalışın, olmazsa, biberon ile vereceksiniz, başka çaresi yok..1-2 gün yemez, sonra alışır.6. aydan itibaren bizim yemeklerden yiyebilir. 9. aydan sonra hele her türlü gıdayı yer.

Mesajı Yazan: seyhann
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2009 Saat 15:40
iyi günler doktor bey.aynı sorun bende de var.9 ayını doldurmuş oğlum var.sütüm yetmiyor.kilo alımı durdu denecek kadar yavaş ilerliyor.daha önce size gelişimini sormuştum sizde kilosu eksik demiştiniz.
kaşıkla beslenmeyi reddediyor.bende biberona alıştırıp mama vermek istiyorum.en azından gelişimini bu şekilde desteklemek için.
biberonu gece uykulu vermeye çalıştım ama anlıyor ve emmiyor,ağlıyor..20 gün bu şekilde devam ettik.olmadı.
ne olur bir yol gösterin.
ilginiz için teşekkürler.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2009 Saat 13:12
Kaşık veya maşrapa gibi bardaklara alışması daha iyi, biberona alışırsa, birde unutturmak için uğraşacaksınız.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat