Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kendim için tahlil sonuç

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61054
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 23:40

Konu: Kendim için tahlil sonuç
Mesajı Yazan: mrydnzge
Konu: Kendim için tahlil sonuç
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2018 Saat 15:24
?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2018 Saat 15:28
Doktor bey merhaba.35 yaşındayim.Kan tahlillerimi degerlendirirmisiniz.MPV dusuklugunun bir anlamı var mi? Sizin onerinizle her yıl 1 ampul d vit içiyorum 2 ay önce 1 ampul d vit icmistim en son.Doktor 3 şişe  dvit damla ve beneday hap verdi.Günde 30 damla kullanilacak bitene kadar.Sizin öneriniz nedir? 

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2018 Saat 15:31

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2018 Saat 19:08
Gereksiz yere yapilmis bir suru tahlil!!!
Sadece D vitamin seviyeniz hala dusuk..
D vitamini eksikligi ASLA gunluk damla seklindeki ilaclarla KAPANAMAZ!!! 
Maalesef, Turkiye'deki tip fakultelerinde bu sekilde, "geri-zekalica" egitim verilir.. Hocalar; Turkiye'deki 
Tip ogrencilerine guvenmedikleri icin, ve yanlis uygulamalarla, zehirlenmelere sebep olacaklar diye, en
dusuk doz da tedavileri ogretirler..
Bunda da en buyuk etken, bir vakitler Aspirin tedavisi verilen bir cocugun, "Aspirin zehirlenmesinden"
olmesi olmustur. Zira, o doktor, kendini : "Bize bu sekilde ogrettiniz." diye savunmustur.. Susturmak
 icin, o doktoru, Docent yaptilar.
Ayni sekilde, kalp yetmezliklerinde; Dogru-durust Digitalizasyon da (korktuklari icin)ogretilmez.. 
D vitamini eksikligi tedavisini de; korktuklari icin, dogru durust ogretmezler, zira bu doktorlara ITIMAD
 ETMIYORLAR.. Haklilar da, zira bir ara; hastalara; her ay Dvit3 Ampul iciren doktorlar vardi.. 
2000'li yillara kadar da, Penisilin ignesi yapilmazdi!!!  Dusunebiliyormusunuz, '80'li yillarda, SSK Okmeydani
Hastanesi Eczanesinde, tek doz penisilin bulunmazdi!!  
Gelene gidene: Lincocin igne yapilirdi…. Zannetmeyin, aptallik sadece simdiki doktorlara mahsustur, 
her zaman aptal doktorlar cogunlukta idi!!! 

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2018 Saat 19:15
Peki nasıl alayım hocam d vitaminini.bide MPV değerine takıldım kötü bişeymidir 

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2018 Saat 19:17
Sayenizde çok şey öğreniyoruz hocam çok sağolun 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2018 Saat 19:36
1- Hemen bugun (veya yarin) 1 ampul  Dvit3 icin, 1 ay sonra tekrar; 1 Ampul icin, Seneye Mart ayinda
 tekrar Dvit3 seviyenize baktirin. 
2- MPV dahil farkli isaretlenen butun degerlerin bir onemi yoktur, TEK BASLARINA bir mana ifade etmezler..
3- CRP sahtekarligini cok anlattim, Turk doktorlari: CRP nedir, kelime manasini bile bilmezler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat