Çorum
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Tanışma / Muhabbet
Forum Adı: İl il anneler ve anne adayları
Forum Tanımlaması: (Kendi şehrinizdeki anneleri ve anne adaylarını bulun)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1172
Tarih: 02 May 2025 Saat 20:01
Konu: Çorum
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Konu: Çorum
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2007 Saat 20:34
Ben aslen Çorum luyum..hadi Çorum lu anneler nerdesiniz....
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2007 Saat 17:40
hiç çorumlu yokmuş
|
Mesajı Yazan: Siddartha
Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2007 Saat 17:42
zuhalim Yazdı:
hiç çorumlu yokmuş  |
6 kişi daha var Çorum'lu site üyesi...
|
Mesajı Yazan: nilly
Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2007 Saat 22:51
merhabalar
ben çorumlu değilim ama çorumda oturuyorum 1 yıldırrr
|
Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2007 Saat 00:01
çok sevindim canım hoşgeldin
iş gereğimi ordasın bende üzülüyodum kimse yok diye
iyiki geldin 
|
Mesajı Yazan: mercan
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2007 Saat 00:53
ben de çorumluyum ama sakarya da ikamet ediyorum..
|
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2007 Saat 01:03
merhaba hemşerim hoşgeldin aramıza.
çorumun neresindensin canım ben mecitözülüyüm 
|
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2007 Saat 01:12
merhaba canım teşekkür ederim
bayat ilçesinden. hiç orada ikamet etmedik ama yaz tatillerinde mutlaka gidiyoruz büyükler memlekette olunca 
|
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2007 Saat 09:27
benim eltim corumda kaliyor alaca diye bir yerde zuhal
-------------
|
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2007 Saat 12:59
süperanne Yazdı:
benden de selam
bende çorumluyum üniversite için istanbula geldim ve burada evlendim 10 yıla yakındır buradayım ama ailem orada tatillerde gidiyoruz. çorumu çok seviyorum.
keşke çorumu böyle anlamsız sözlerle tanıtmasak yani o başlığa yazdığınız çoruma has sözler bi başlık için hoş değil. tabi bu bir öneri.muhabbetle... | merhaba canım hoşgeldin
başlığı samimi olsun diye öyle açtım ben çorumun köylüsüyüm ve şivemi seviyorum..
her yörenin kendine has bir şivesi vardır ve bu yadırganacak bir şey değil özellikle biraraya gelince kendimize has tarzımızla muhabbet edriz ve hoşumuza gider bu
bu şiveyi bilen ve seven bir çorumlu bu başlığı yadırgamaz sanırım..
ama ben diğer hemşehrileriminde fikrini almak istiyorum eğer rahatsız olan varsa derhal değiştiririm 
|
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2007 Saat 11:17
her yörenin kendine has terimleri, deyimleri var. bu biziz inkar edilemez ki. kullansak da kullanmasak da..
bence espirili bi başlıktı memleket kokan, okuyunca gülmüştüm bence problem yok
|
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2007 Saat 13:04
yasemin Yazdı:
benim eltim corumda kaliyor alaca diye bir yerde zuhal | ayy canım benim moralim bozulunca arada seni unuttum hayatım..
ne güzel çorumun ilçesi giresuna giderken uğrasana elticiğine 
|
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2007 Saat 13:09
mercan Yazdı:
her yörenin kendine has terimleri, deyimleri var. bu biziz inkar edilemez ki. kullansak da kullanmasak da..
bence espirili bi başlıktı memleket kokan, okuyunca gülmüştüm bence problem yok | teşekkür edrim canım yaaa bak şimdi mutlu oldum inan ben samimiyetle yazmıştım zaten o dili bilenin yüzünde bir gülümseme zaten olur bilmeyen bunu yapar..
ben hoşuma giderek yazdım sevinerek utanarak aşağılayarak değilki.
gecen sene eminönünde dolaşırken bir kaç bayan önümde dolaşarak gidiyorlar konuşmalarından hah bunlar bizim memleketli dedim ve hemen atıldım ayy nasıl sevindi onlarda kucakladılar konuştuk meğer halamın damadının akrabalarıymış..bir keresindede taksi şoförü öyle oldu akraba çıktı  dil hemen ele veriyor yoksa sormazdımki 
|
Mesajı Yazan: nilay
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2007 Saat 14:25
bence de çok hoş ve samimiydi keşke silmeseydin....
------------- http://lilypie.com">
|
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2007 Saat 14:45
Mesajı Yazan: FATMA GÜRSOY
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2007 Saat 11:59
Arkadaşlar bende aslen Çorum İskilipliyim.Eşimin işi nedeniyle Kayseride ikamet ediyorum.Selam olsun hemşerilerime
|
Mesajı Yazan: akifim
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2008 Saat 13:57
bende aslen çorumluyum ama tokatta çalıştığımız için çorumdan uzaktayım ayrıca eşimde aydınlı çorumlu arkadaşlara merhaba benim oğlum var ve 17 aylık
|
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2008 Saat 14:31
ay ne güzel hemşehrilerim gelmiş 
|
Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2008 Saat 14:38
benimde eşim çorumlu 
------------- SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2008 Saat 15:00
o zaman sende çorumlusun no fethiye yes çorum 
|
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2008 Saat 15:07
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2008 Saat 15:42
heee ben elazığlıyım   oldumu 
|
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2008 Saat 21:21
olmadı bacım kabul etmesene yaaa    
------------- SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2008 Saat 16:56
yemedi dimiiiii 
çorumluyum doğuştan..
|
Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2008 Saat 20:01
İşte onu diyorum Emine. Bizim oralarda da "Amaaan boşver heriiif" derler. Herifin manası da dediğin gibi ayrıca. Çorumlu çok tanıdığım var Emine. "Senin yaptığını Çorum'lu yapmaz" lafını da pek sık kullanırım Emineeee :))
|
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2008 Saat 20:27
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2008 Saat 20:56
Vallaha aynı Emine. Bak and verdim :)
|
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2008 Saat 21:09
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2008 Saat 00:33
Emine aynı şey!!
http://www.eskiliufaksozluk.com/index.php" rel="no follow - http://www.eskiliufaksozluk.com/index.php
Gir bak anacım. Sağ üstte hanek yazan yerin yanına yaz heerif diye. İki e'li yazacaksın.
|
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2008 Saat 19:57
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2008 Saat 12:52
İlk görüşmede tartışırız bunu. Hazırlan gel. Çorum dili ve edebiyatından sözlü yapacam.
|
Mesajı Yazan: uğurefe
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2008 Saat 19:00
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 18:26
ayyyy özgecim ben burdan ümidi kestim hiiiçç bakmıyom bile
sen de bakalım neresindensin çorumun, şivesini bilirmisin?
ben mecitözünün köyündenim  bekeyede çoookkk gittik gelin hamamına 
gel bi sarılayım  
|
Mesajı Yazan: superisi
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 18:36
Kız emoş sen neden çorum topiği açmışsın senin herif görürse sen bittin.Elazığ erkeği hele de bide gakkoşsa asla affetmez. sen bittin emoş. Senin çorumda işin yok sen artık bir ELAZIĞ lısın.
------------- ZÜLAL(Bookworm)
|
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 19:23
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 19:38
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 19:43
hiiiiii!! işte has hemşehrimi buldum Üçköy ü duydum belki babam daha iyi bilir o köyleri iyi biliyo..
benim köyün adı Terken   pek bilinmez  bak yakınlardaki köyleri sayayım belki duyduğun vardır..
yakınlarda bu köyler var işte 
varıver heeeriii! derler evet  ben bu başlığı ilk açtığımda şiveyle yazmıştım tepki aldım  mesela bize ''neydiyon gııı tahtıyalmiyesice'' derler  
|
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 20:59
emine Yazdı:
hiiiiii!! işte has hemşehrimi buldum Üçköy ü duydum belki babam daha iyi bilir o köyleri iyi biliyo..
benim köyün adı Terken   pek bilinmez  bak yakınlardaki köyleri sayayım belki duyduğun vardır..
yakınlarda bu köyler var işte 
varıver heeeriii! derler evet  ben bu başlığı ilk açtığımda şiveyle yazmıştım tepki aldım  mesela bize ''neydiyon gııı tahtıyalmiyesice'' derler   |
selam önceki mesajımda eminecim dedim ama profile baktımda 10 yaş varmış aramızda  nası istersen öle hitap ediyim sen belirt  valla köyünüzü duymadım  dediğin gibi pek bilinmiyo sanırım annemde bilemedi  gökçebel ve ışıkları duydum hatta dedemler şıklar derdi  gerçekk adını  senden öğrenmiş oldum görüşmek üzeree 
|
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 21:02
üff ya naptım ard arda 3 msj gönderdim pardon silemedimde
------------- http://lilypie.com">
|
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 22:15
canım ben düzenledim msjını
bana istediğin gibi hitap edebilirsin hiç farketmez 
emin değilim ama sanırım şıklarla ışıklar farklı..ama emin diilim emin olmayarak söylüyom..ama şıklar değilde şıhlar gibi söyleniyo ortada bi şive var 
gökçebel bize yakın yürüyerek gidiliyodu galiba..annemde pınarbaşı diye bi köy var oralı suyuyla ünlüymüş..
|
Mesaj Tarihi: 14 May 2008 Saat 15:05
slm bende corumluyum ama avusturyada yasiyorum 6senedir coruma hasretim cok özledim memleketimi yasadigim yerdede corumlu yokki konusup hasret gidersek neyse sevgiler herkese
|
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2008 Saat 16:03
biz varız canım hasretini gideremesekte hafifletiriz
|
Mesajı Yazan: melek uslu
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2008 Saat 16:06
Çankırı lı yok galiba burda bende Çorum a sığınabilir miyim yakınız ya malıum   
------------- Asya Liva http://lilypie.com">
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
|
Mesaj Tarihi: 02 Haz 2008 Saat 02:04
eminecim saol cnm yeni okudum mesajini bir kac gundur pek acamiyorum formu havalar sicak oglumu evde durduramiyorum bende yiyecek icecekleri aliyorum parka bak kus bakti ye bak gol oynucaz ye derken kendimi bir maratona katilmis kadar yorgun hissediyordum gece bakiyim dedim ve mesajini okudum saolasin bende corumun sapa köyundenim hamdiköy var cok yakinimizda uzun oldu ama kusura bakma cnm
|
Mesaj Tarihi: 02 Haz 2008 Saat 13:50
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 02:18
canim park bahce elimde corba yemek artik ne varsa tabakla pesindeyim napiyim cok sukurki fazla zorlamiyo oglum beni o konuda ama yazin coruma gelicem ins görusur tanisiriz benim eltimin ogluda öyle yazik kizcagiz cocuk yapmaya nerdeyse tövbeli zor allah kolaylik versin cnm bizim köy ankara yolu uzerinde 25.kmde ters dusuyo mecitözune belki oyuzden duymamisindir
|
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 12:06
ben bu sene gidemem o tarafa zaten bizgidince merzifona gidiyoz yeğenlerim orda onlar için gidiyom zaten..köyde sadece 3 adet mezarımız birde yıkık bi ev var 
|
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 12:45
benimde öyle cnm corumda dedemlerin annennemlerin mezari var aslinda corum bana cok huzun veriyor ama insanin kökleri vazgecemiyor
|
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 13:02
benimde annem,abim ve yeğenimin mezarları var dedem ve ebeminde tabi ama onları hiç görmedim..onun dışında sadece halam var köyde ama sadece mezarlar için gitmek istiyo insan..gecen sene gittim ama günü birlik götürecek kimseyi bulamadım
|
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 13:06
cok zor geliyo demi insana eskiden kalabalik bir aileyken artik herkes yavas yavas ayrilmis aramizdan uzucu cok uzucu
|
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 13:11
evet maalesef
biz bide trafik kazasında kaybettik anem abim ve yeğenimi  sonrada yengem 2 çocuğunu aldı merzifona gitti ve dağıldık 
|
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 13:18
ah canim seni uzmek istemezdim kusura bakma ya allahim sabir versin anlamadigim yengenin gidisi destek olucak zaman size en buyuk darbeyi o vurmus galiba
|
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 13:52
estağfirullah ne üzülmesi bilakis ilgin için teşekkür ederim
biz beraber oturuyoduk kazadan önce,kaza olduktan sonra ailesi özellikle annesi  doldurdu ve yengem çocukları aldı gitti..merzifondada ev vardı inşaat halindeydi o zaman yaptırdı oturuyo şimdi orda..tabi babam için oda bi yıkım oldu..ne yapalım herkes ettiğini çekecek gün gelecek Allaha havale...şimdi babam izmirde tek başına yaşıyo ben evlenip buraya geldim o tek kaldı  bi kaç ayda bir gelir zuhali görmeye  çok seviyo  zuhal onun için bi heyecan oldu şimdi gerçi özlüyo ama..
işte benim hayat hikayem  
|
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 14:05
ahhh canim benim insanlar aslinda iclerinde nekadar buyuk acilar yasiyorlar dedigin gibi herkes ektigini bicer birgun oda pisman olur ve cok gec olur hersey icin torun daha tatli dedelere göre benim babamda öyle cnm artik bazen kiskaniyorum dun msnde konusucaz actim erenayi sordu uyyo dedim ozaman kapat tosun uyaninca konusuruz dedi cok bozuldum anlatamam
|
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 14:11
canım yaaa ağlama kıs ben mutlu oluyom bebeğimi seviyolar diye benimkilerde öyle yeğenlerim ilk zuhali soruyo uyuyosa kamera açılmıyo uyanıksa açılıyo
|
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 14:14
aynen eminecim ya pabucum dama degil cöpe atildiii beni hic soran yok varsa yoksa erenayyy
|
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 14:17
şikayet etmeeeee
|
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 14:26
etmeyimde napiyim eminecim
|
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2008 Saat 17:06
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2008 Saat 13:56
senin yaptigini corumlu bile yapmaz emineeeeeee
|
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2008 Saat 14:36
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2008 Saat 14:39
ne iyi dostum varmista haberim yokmus saol cnm arkadasim ben bi dama gidip geliyim
|
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2008 Saat 18:13
damdasın canım hala yoksun
yaa şaka bi tarafada hayal nerelerde  benim forum çoookkkkk yavaş gezinemiyorum fazla ama göremedim bu ara 
|
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2008 Saat 19:24
yildirimdan pc bozulmus ama sukur dun gece geldi özletti kendini dogmamis kizimin kaynanasi
|
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2008 Saat 19:55
simdik olcay ve emine corumlumusunuz vallahi kafam karisti ileriyi okuyamiyom sitem yavas siz yazin ben sayfam acilinca okucam söz veriyom
-------------
|
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2008 Saat 19:59
yasemin Yazdı:
simdik olcay ve emine corumlumusunuz vallahi kafam karisti ileriyi okuyamiyom sitem yavas siz yazin ben sayfam acilinca okucam söz veriyom  | evet canim emine ve ben corumluyuz heriiii leblebi diyari guzel memleketim 6senedir hasretim
|
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2008 Saat 21:48
evet 6yıllık hasretım bıttı bu sene medenı ınsanlar kentı coruma gıttım ufff neguzeldı yaa 12gun kaldım havasını suyunu özlemısım yaa eskı hatıralarım canlandı gözumde offf ne guzeldır ınsanın memleketııı
|
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2008 Saat 21:56
Bende özledim
Gerçi Çorumun içini pek bilmem ama eski evlerine bayılırım  Mecitözüye gitmek isterdim bide köyüme 
|
Mesajı Yazan: AtaDenizim
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 14:27
kızlar bende Çorum'luyum heri :)) doğma büyüme buralıyım. halende Çorum'dayım. 2002 yılında adapazar'ına okumaya gittim ama geri geldim . eşimde buralı. anlıcanız biyere kımıldamadım. Çorum çok güzelleşti kızlar endi aştı size anlatmakla olmaz gerçekten. üniv. in açılmasıyla hızlı bir şekilde gelişiyoruz. ve inanılmaz yeniliğe açık bir şehir. herşeyi kaldırabiliyruz. Çorum'luyum diye övmüyorum ama inanın öle. daha da iyi bir şehir olucağına inanıyorum. ufağız ama büyüyoruz bir o kadarda şiriniz :)))
------------- http://www.glitterfy.com/">
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 15:10
Canım topiğimizi şenlendirdin
Ben pek gezmedim Çorumu saat kulesini bide mağazalrın olduğu yerleri biliyom herhalde gelin urbası düzmeye gitmişidik   Ama bi eve gittik süpedi ahşap trublex tavanı çok yüksekti onu hiç unutmuyom 
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10619&PN=6 - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10619&PN=6 bak burayı oku nostalji yaptık biraz 
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 16:03
eminecim çok teşekkür ederim. muhabbet süper olmuş. inşallah bigün yolunuz düşerse mutlaka beklerim gezdiririm sizi çok güzel bağ evlerimiz var doğayla başbaşa şehrimiz temiz ay bende öve öve bihoşum oldum yani ama öle yahu doğru söze ne sölenir ki:))))
|
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2008 Saat 21:47
elif canim corumda nerde oturuyon gulumm ben yazin gittim corumaa ayy hayran kaldim ya cok guzellesmis memleketim
|
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2008 Saat 17:20
canım Çorum merkezdeyim. Bahçelievlerde oturuyorum. beğendin dimi anlattığım kadat var demi canım.Çorum küçük ama çok güzel gezilecek yerlerii de süper illa çarşı olmak zorunda değil. yularda da dediğim gibi bağ evlerimiz barajımız hatta barajlarımız. bu sene obrk baraı yapıldı. Türkiye'nin en büyük barajları arasına giriyor. sonra hiti yeri olarak lacahöyük boğazkale vs. vs. ay iyi reklam yaptım ama :))
|
Mesajı Yazan: tuba
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2008 Saat 15:03
bende çorumluyum. yarı bayatlı,yarı iskilipli
|
Mesajı Yazan: 3 melek
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2009 Saat 13:01
merhaba ben de çorumluyum merkezden.iş dolayısıyla gaziantep teyiz.herkese selam
|
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2009 Saat 13:48
Hoşgeldiniz hemşehrilerim
|
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2009 Saat 14:01
bayanlar hoşgeldiniz 
|
Mesajı Yazan: 3 melek
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2009 Saat 12:20
hoşbulduk ama kimse pek uğramıyor galiba
|
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2009 Saat 13:15
ben Çorum da olan değişiklikleri anlatmaya çalışıyorum. yeni etkinlikler olduğu zaan haberdar ederim kızlar. şimdilik pek bişi yok sadece gazi caddemiz çok gelişti bildiğimiz gibi saat kulesi civarı alışveriş mağazaları ile doldu. büyük mağazalar markalar var bayanlar.anlıcanız Çorum marka kaldırıcak durumda normal mağaza çok azaldı marka ağırlıklı olduk artık.
|
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2009 Saat 13:20
Çoruma çok sık gidemedim hiç,çocukken gitmiştim en az 10 sene olmuştur Genelde Merzifon ve Mecizötüne gidiyorum,çok az şey hatırlıyorum Çorumla ilgili sadece ahşap evleri unutamıyom,çift katlı yüksek tavanlı Maalesef farklı bi şehire gittiğimde gezme şansım hiç olmuyo eşim olmuyo yanımda kimsede gezdirmiyo evden başka bi eve giderim,ordanda çıkar dönerim bu kadar
|
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2009 Saat 13:28
ay eminecim sen gel merzifona ordan da gel bana ne kadar sanki 40 dak var yok canım ya bende kal misafirim ol ben seni gezdiririm. 10 yıl çok uzun zaman çok değişti çok tanıyamıcan kadar değişti. çok modernleştik. çok samimi bi şekilde söylüyorum geldiğinde haberleşelim ben sana gezdiririm zaten çok büyük bir şehir değil yerler belli gidilecek yerler çok memnun olurum gerçekten değişiklik olur özlem giderirsin
|
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2009 Saat 13:59
Çorum lu bayanlar haberlerim var.
bahçelievler dediğimiz semte küçük çaplıda olsa dans eğitim yeri açıldı. Modern dans, Türklerin vazgeçilmezi oryantal vb. alanda dans öğrenmek isteyen herkese kapıları açıldı  çok büyük değil ama artık bizimde dans isteyen bireylere dönük faaliyetlerimiz var. Gelişiyoruz gelişiyoruz oleyyyyy 
|
Mesajı Yazan: edam
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2009 Saat 00:22
bende çorumluyum ama yazan kimse yok galiba epeydir.. çorumun ilçesi bayatta oturuyorum... bayatta öğretmenim.
........CANIM YAVRULARIM......
|
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2009 Saat 00:32
Hoşgeldiniz aramıza
Ben Çorum Mecitözüyünün köyündenim ama İstanbulda oturuyom 
|
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2009 Saat 00:36
hoşbuldum canım sağol...elvan çelebilimisin yoksa:) ben mecitözünden 4 yıl boyunca fakültede okurken(amasya) çook geçtim
|
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2009 Saat 00:38
eminecim bende kızımın fotolarını yollamak istiyorum ama nasıl yapıcamı bilmiyorum yardımcı olurmusun?
|
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2009 Saat 00:43
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1332 - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1332
emine arkadasim görmemis ben yardimci olam
|
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2009 Saat 00:59
edam Yazdı:
hoşbuldum canım sağol...elvan çelebilimisin yoksa:) ben mecitözünden 4 yıl boyunca fakültede okurken(amasya) çook geçtim | Yok canım Terken Köyü benim köyümün adı,Elvan Çelebeli arkadaşım vardı İzmirde,burdada var müşteriler geliyo bazen Elvançelebili Merzifonda yeğenlerim var 2 sene olacak temmuzda gideli,bu senede niyetim var inşallah gidebilirim
|
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2009 Saat 01:01
edam Yazdı:
eminecim bende kızımın fotolarını yollamak istiyorum ama nasıl yapıcamı bilmiyorum yardımcı olurmusun? | Yasemin arkadaşımız vermiş link,yapamazsan yardımcı oluruz..
|
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2009 Saat 15:58
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2009 Saat 12:02
ezel Yazdı:
benimde eşim çorumlu  |
|
Mesajı Yazan: betül nil
Mesaj Tarihi: 04 May 2009 Saat 10:06
merhaba arkadaşlar nben de çorumluyum.burda ysaşıyorum.bugün üye oldum.acemiyim.son sayfaya nasıl bakılıyor.
|
Mesaj Tarihi: 04 May 2009 Saat 10:22
hoşgeldin hemşomm
|
Mesaj Tarihi: 04 May 2009 Saat 11:41
Mesaj Tarihi: 26 May 2009 Saat 16:29
edam ve betül nil hoşgeldiniz arkadaşlar. ben çorum luyum ve çorum da yaşıyorum şuanda. inanın çok mutlu oldum.
ezo aşkım gelinimizmişsin ya ben bile yeni öğrendim canım benim yaaa :)
|
Mesaj Tarihi: 27 May 2009 Saat 14:13
allah bağışlasın canım, güle güle büyüt bebeğini, bende çorumun bayat ilçesindeyim ben de öğretmenim, kızım bir yaşına yaklaştı ikincimiz de yolda 
|
Mesaj Tarihi: 28 May 2009 Saat 11:16
AtaDenizim Yazdı:
edam ve betül nil hoşgeldiniz arkadaşlar. ben çorum luyum ve çorum da yaşıyorum şuanda. inanın çok mutlu oldum.
ezo aşkım gelinimizmişsin ya ben bile yeni öğrendim canım benim yaaa :) |
selam bende çorumda yaşıyorum.isminiz ne nerde oturuyorsunuz?çalışıyor musunuz?
ben 28 yaşındayım 2 aylık bir kızım var adı hilal ni.statın oraslarda oturuyorum..
|
Mesaj Tarihi: 28 May 2009 Saat 11:21
Mesaj Tarihi: 28 May 2009 Saat 11:30
canım kızınla adaşız  benim ismim hilal, kızımın ismi eda zeynep, bende ilköğretim matemetik öğretmeniyim, miniğim daha 16 haftalık  inş. reelde tanışmakta nasip olur betülcüm, hangi okulda görev yapıyosun? biz aslen çorumluyuz sen?
|
Mesaj Tarihi: 28 May 2009 Saat 11:39
merkez köy.abdaltat köyü ilköğreti
m okulu.daha evvel kargıdaydım.bi
zde aslen çorumluyuz.inş görüşürüz.ikinci bebe isteyerk mi oldu?biraz yakın olmuş arası.ama dahaiyi kıskanmazslar.doğumun nasıl olmuştu benimki sezeryan.sanırım sık arayla doğum yapılmaz. 
|
|