Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Teşekkür...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Haberler & Duyurular
Forum Tanımlaması: (AOA hakkındaki son haberler ve diğer duyurulması gereken herşey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20529
Tarih: 19 Tem 2025 Saat 17:24

Konu: Teşekkür...
Mesajı Yazan: Siddartha
Konu: Teşekkür...
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:13
Merhaba,

Çok uzun süredir Anne Olunca Anladım sitemize, moderatör olarak emek veren, arkadaşlarımız; Zehra ve Hande moderatörlük görevlerini bıraktılar.

Tabii ki bu sadece moderatörlük görevlerini bırakmak anlamına geliyor. Daha yıllar boyunca Anne Olunca Anladım projesinde beraber yürüyeceğimize inanıyorum.

Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Yeni moderatör olacak arkadaşları şu andaki mod arkadaşlarımız belirleyecekler...

Selamlar, sevgiler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:15
zehracigim serdar ortac söyluyor bilsemki parcasini acikli sekildeCry ay cok tuhaf oldum   yolun acik olsun hayatim can dostum benim hersey icin tesekkurlerrrrrrrrrClown
handecigim sanada cok tesekkurlerKizBebek

-------------

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:16
Bende ikinize de teşekkür ederim LampClown

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:18
yasemin kuzum ilk aşkım burdayım bi yere gitmiyorum bak haluk beyde söylemiş tabiki hep  bu projenin içinde olcağım ..
haluk bey öncelikle size çok teşekür ederim . ve kızlarr canım arakadaşlarım modlarım benim hepinizi öpyürum sevgiyle saygıyla önünüzde eğilip odadan çıkıyorum LOLLOLLOL

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:20
LOLbir ayagim koptu sanki  sen gülllllCry

-------------

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:21
aşkım ya böyle yapma CryCrykız mod odasını göremeyince  için bi hoş oldu CryCryCrysende böyle yazınca üzüldüm valla Cryben senin ayağın elin kolun herşeyinim hep yanındayım kız ApproveLOL

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:22
Crykirac söyluyor  ya cok doluyumCryCryCryCryCryCryCry

-------------

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:25

Allah acı ayrılık vermesin nolur üzülmeyin.önemli olan zehramızın ve handemizin bizi tamamen bırakmaması 

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:29
yasemin beni arasana kuzum LOLbak sen gülmemi sevin diye gülüyorum ben yhadi sende gül LOL

-------------

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:30
hep bizimlesiniz önemli olan bu yardımlarınız için çok çok teşekkürler ikinizedeApprove

Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:31
Zehracım ve Handecim topiği görünce resmen şoook oldumWacko bugüne kadar yardımlarınız için teşekkürler canlarımApproveApprove modluğu bıraktınız ama bizi bırakmayın Smile

-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:32
bende çok teşekkür ediyorum arkadaşlarımıza özellikle zehraya.teşekkürlerKizBebekKizBebek

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:33
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

yasemin beni arasana kuzum LOLbak sen gülmemi sevin diye gülüyorum ben yhadi sende gül LOL
esim gelsin gitsin gitmezse yarin  tekrardan arayacagim Cry

-------------

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:37
Emeklerinize sağlık arkadaşlar.KizBebek

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:38
teşekkür ederim kızlarr ..burayı tabikide bırakmayacağım ..istesenizde bırakmam LOL
yasemin nolur böyle yapma anlattım sana nedenlerini dahada ayrıntılı anlatırım sonra ama inan benim için böylesi çok daha iyi olacak inşallah ..
senin yazdıklarının sonunda LOLLOL bunun yerine CryCrygörmeye dayanamıyorum ... seni ağlattığım için çok kızdım kendime ama ben burdayım bi yere gitmiyorumki nolur gül CryCryCryCryCry

-------------

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:48
Handecim çok teşekkürler Approve

Zehraaa LampLamp hiçbiyerlere gitme gidersende haber ver bak iki elimiz yakanda olur ona göre Wink aha buda göz LOL Seni çok seviyorum arkadaşım Approve

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:56

teşekkür ederim kızlarr ..burayı tabikide bırakmayacağım ..istesenizde bırakmam LOL
yasemin nolur böyle yapma anlattım sana nedenlerini dahada ayrıntılı anlatırım sonra ama inan benim için böylesi çok daha iyi olacak inşallah ..
senin yazdıklarının sonunda LOLLOL bunun yerine CryCrygörmeye dayanamıyorum ... seni ağlattığım için çok kızdım kendime ama ben burdayım bi yere gitmiyorumki nolur gül CryCryCryCryCry

zehracigim senin yerin dolmaz aslaaaaaaaaaaaCryCryhersey yoluna girince nasil olsa geri gelcenCryCryCryCry

-------------

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:59
İkinizede çok teşekkürler arkadaşlar,bi hoş oldum bende,Yasmin sğlama yaaaCryTongueApprove

Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 16:05
Zehra ve Hande teşekkür ederiz bütün emekleriniz için...

Hala bizimlesiniz, önemli olan bu... Embarrassed

-------------
Sofra'ya buyurun...!

http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 16:15
zehram ve handecim ikinizede emekleriniz için çok teşekkür ederim. KizBebek
bizlerle birlikte olacağınızı bilmek çok güzel. sizleri çok seviyoruzClown

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 16:51
handecim zehracım ikinizde bu forma çok emek verdiniz ikinizede çok teşekürler ApproveApprove

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesajı Yazan: meryem
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 17:01
içim bi hoş oldu birden....
...zehra ve hande çok çok teşekkürler verdiğiniz emekler için...
siz benim için hep mod arkadaşlarımsınız

-------------
http://lilypie.com"> http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 17:13
benimde elim ayağım boşaldıLamp
Zehra sen giderken ben yoktum,şimdi geldim...okudum ve ciddden çok üzüldüm yaa,canım benim hep bizimlesin,zaten ayrılmamız imkansız bi şekilde hep görüşücez seninle..veda demeyeyimde,içim burkuldu işte...şunu bilki seni çok seviyorum...odaya bi sürü şey yazdım görmeni isterdimDisapprove
herşey için teşekkürler,zehraApproveve HandeApprove

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: AtaDenizim
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 17:30
handecim ve zehracım emekleriniz için teşekkür ederiz. valla benim de içim bi hoş oldu Unhappy

-------------

Mesajı Yazan: Beyza
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 19:03
Emekleriniz icin ikinizede cok tesekkür ederim kizlarClown

-------------
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...

Mesajı Yazan: fatmabek
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 20:00
zehra ve hande emekleriniz ve değerli zamanınızdan ettiğiniz fedakarlıklar için sonsuz teşekkürler, sevgilerKizBebek

-------------
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
http://img197.imageshack.us/i/resim005vu.jpg/">

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 22:05
Zehra ve Hande emeklerinize çok teşekkürler kızlar.. az emeğiniz geçmede di bana da herkese olduğu  gibiApproveApprove

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 23:28
zehra ve hande,bütün herşey için çokkk ama çoookk teşekkürler..ApproveApprove

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 23:59
teşekkür ederiz arkadaşlar.....

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesajı Yazan: ELa-m
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 00:29

bu siteye emegi geçen herkeze t$klerrr..

-------------
E$e v kIzI eLa

Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 12:47

zehra ve hande teşekkürler emeklerinize arkadaşlar bir yere gitmediniz hala aramızdasınız ......

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 12:50
çok teşekkür ederim kızlarr . burdayım biyere gitmedim sadace ufak bir değişiklik oldu o kadar LOLLOL

oo ayşegüll söylemeden edemiycem .. hoşgeldin LOLeski mod dan selamı aldınmı LOL

-------------

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 12:54
Zehra'cığım şok oldum okurken. Hande'yi biliyordum ama senin modluğu bırakışın kafama balyoz gibi indi yaaaCry

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 12:56
dun hele ben soka girdim bugun iyiyim elimden emzigim alindi sanki o derece kötü idim forumu kapattim dün ona sinirdenCryCryCry

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:03
Yasemin ne edeceğiz kapısına sepetle gül mü göndersek? Meyve sepeti mi göndersek? Ne etsek geri getirsek bu Zehra'yı??Heart (Bu kalbin manasını biliyorsun)LOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:06
LOLben senin her attigin simgenin manasini bilirimLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLsimdik zehra diyorki eski moddan duyguya selam et dedi anladin sen onuLOLLOLLOLLOLLOLLOLzehra benim kalbimin cicegi ama ben sana diyomki git baska cicek bulLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:06
Cry

çok teşekkür ederim kızlarr . burdayım biyere gitmedim sadace ufak bir değişiklik oldu o kadar LOLLOL

oo ayşegüll söylemeden edemiycem .. hoşgeldin LOLeski mod dan selamı aldınmı LOL

zehracım şaka maka gerçekten çok üzüldüm özellikle sana handeyle hiç konuşma fırsatım olmadı ama sen benim siteye üye olurken kahramanım oldun üyeliğimi aktif hale getirdin ya anlatmak zor ama seni çok tanımsamda inan çok üzldüm ya bu aralar fırsat bulupta foruma giremedim dün kevser söyledi msn de şok oldum üzüldüm niyeeeeeee dedim ama herşey bizim istediğimiz gibi olmuyor malesef umarım her şey hayatında yoluna girer valla ne yalan söyleyim tekrar mod olmanı çok isterim elmas üye olarak seni göremek beni üzdü CryCryCryCry

hoşbuldum canım bu arada eski moddan selamı aldım CryCryCry

yasemincim ya valla yazdıklarını okudum hepimiz çok üzüldük ama sen farklı üzüldün eminim zehrayla aranızda ayrı bir aşk vardı inşallah zehracım yeniden mod olur sende neşeni bulursun valla çok üzüldüm şimdi haftanın üyesini kim seçecek yaaaaaaaCryCryCryonline sohbette kim bütün sırları manavları okuyacak yaaaaaCryCryCryçok konuştum CryCryCry

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:07
duygucum biliyorum hepinize şok oldu .. kimseye bişey diyemedim desem yapamazdım aniden oldu öncelikle size bir özür borcum var biliyorum .. ama benim için böylesi iyi olacak gibi hissettim .. ne kadar üzerinde düşündüğüm bişey olsada dün çok üzüldüm heleki mod odasını göremediğimde çok etkilendim üstüne bide yaseminin yazdıkları mehvetti beni CryCryCryama aranızdayım sizinleyim hep ... modluğum bitti ama arkadaşlaıımız dostluğumuz devam ediyor ve edecek ..Clown

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:08
aysegulcuigum dun yandim ama beni gulduruyor özel mesajlari ile kendime geldim zaten kapisi acik azicik herseyi yoluna soksun geri gelecek eminim ona kapimiz acik Cry
bende alisik degilim iki senesini verdi elmas uye adi oldu bu beni üzdü ama dedim ya düzelsin hersey gelecekBig smile

-------------

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:10
ya aslında bu şoku ben de yaşadım. ama bilinen birşey herhalde dedim ve atmaladım.. demek kimsenin haberi yokmuş.. handeden benim de haberim vardı ama sana inan ben de çok şaşırmıştım, demek yalnız değilmişim. neyse canım tekrar teşekkür ederim emeklerine.. gene de burasın ya o yeterApprove

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesajı Yazan: oykunaz
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:11
zehram bende çok oldum..hayırlısı olsun canım. önemli olan birlikte olalım.. sakın siteyi bırakma hee :(

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:11
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

aysegulcuigum dun yandim ama beni gulduruyor özel mesajlari ile kendime geldim zaten kapisi acik azicik herseyi yoluna soksun geri gelecek eminim ona kapimiz acik Cry
bende alisik degilim iki senesini verdi elmas uye adi oldu bu beni üzdü ama dedim ya düzelsin hersey gelecekBig smile

bende eminim geleceğine yasemincim mod odasını göremeyince çok etkilenmiş fazla dayanamaz ya yokkkk yokkkkk tekrar mod olur gibi geliyor bana hissediyorummmmmLOLLOLLOLLOLLOLinşalah işleri bir an önce yoluna girerde aramıza mod olarak tekrar döner Smile

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:12

ayşegülcüm canımya çok sağol yazdıkların için ..duygular karşılıklı gerçekden ama sen benim haftanın üyesi olduğum zamanda gelip beni sevdiğini söylemedinya aşk olsun LOLLOLLOL

canım modlarım seçer haftanın üyesini merak etme .. elmas üye olduğumuda gece gördüm CryLOLLOLpırlanta bile değilmişim yahu ama elmas d değerli kız üzülmeyin ApproveApprove

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:17

burcum bende seni öpüyom Approve

nazlım sizi bırakırmıyım hiçç .. Approvekız ayşegül dur hele daha dün ayrıldım modlukdan .. geri dönmeyi konuşmayalım bi elmas üyeliğimin tadını çıkarayım LOLLOLLOLLOL

duygucum çiçek gönderebilirsiniz kapıma hayır demem açıkcası LOLLOLLOL
ayy düşündümde çok hoşuma gitti LOLLOLLOLLOL
hani hababam sınıfında bir öğretmeni  yıldırıp öğretmenliği bıraktırdıkdan sonra çiçekle kapısına gidiyolarya o sahne geldi gözümün önüneLOLLOLLOLen önde haluk bey arkada siz

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:19

ayşegülcüm canımya çok sağol yazdıkların için ..duygular karşılıklı gerçekden ama sen benim haftanın üyesi olduğum zamanda gelip beni sevdiğini söylemedinya aşk olsun LOLLOLLOL

canım modlarım seçer haftanın üyesini merak etme .. elmas üye olduğumuda gece gördüm CryLOLLOLpırlanta bile değilmişim yahu ama elmas d değerli kız üzülmeyin ApproveApprove

ayyyy canım ya valla fırsatiyorum bulupta açamadım ki forumu açayım bakayım dedim ama olmadı nedense haftanın üyesi olduğunuda az önce gördüm ama sanırım vakit geçti sana yazmak için ama ben seni seviyorummmmm yazmasamda bakmasamda ben seni seviyorum burda öyledim işte kabulmu canım LOLLOLLOLLOLLOL

evet dedğin gibi elmas da değerli yeterki hak eden kişinin elinde olsun dahada değerli olur ve bence sen hak edenlerdensinEmbarrassedpırlantada neymiş hıh LOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:20
ya bu tuğşat aklımı aldı beni benim bide sen görevi bıraktın kelimeleri yutmuşum resmen TongueTongueTongueTongueTongueal bana alTongueTongueTongue

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:20
tırsıyorum buraya birşey yazmaya.EmbarrassedEmbarrassed daha önceden kulaklarımız çekilmişti ya esrayla benim LOLLOLLOLLOLama kaynamış zaten bana gerek kalmamışLOLLOLLOLLOLLOL ahada sustum 1 2 3 tıpStern Smile

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:21
LOLzehram sakin seytan uyma biliyorsun senin kalbin bende atiyor sakin ha her senis eviyom diyene asla dusunemiyom ben duygu ile bas edemiyom baska baska bulma lütfenLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:22
LOLkaynatmak degil amac zehra seni seviyordum modluk de icinde birsey olsun topigi ilgilendiren birseyler ekle icinden gelenleri aksatLOLLOLLOL
Orjinalini yazan: Z£r£nim Z£r£nim Yazdı:

tırsıyorum buraya birşey yazmaya.EmbarrassedEmbarrassed daha önceden kulaklarımız çekilmişti ya esrayla benim LOLLOLLOLLOLama kaynamış zaten bana gerek kalmamışLOLLOLLOLLOLLOL ahada sustum 1 2 3 tıpStern Smile

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:23

burcum bende seni öpüyom Approve

nazlım sizi bırakırmıyım hiçç .. Approvekız ayşegül dur hele daha dün ayrıldım modlukdan .. geri dönmeyi konuşmayalım bi elmas üyeliğimin tadını çıkarayım LOLLOLLOLLOL

duygucum çiçek gönderebilirsiniz kapıma hayır demem açıkcası LOLLOLLOL
ayy düşündümde çok hoşuma gitti LOLLOLLOLLOL
hani hababam sınıfında bir öğretmeni  yıldırıp öğretmenliği bıraktırdıkdan sonra çiçekle kapısına gidiyolarya o sahne geldi gözümün önüneLOLLOLLOLen önde haluk bey arkada siz

LOLLOLLOLLOLneyse hadi bi tadına bak bakalım elmaslığın LOLLOLLOLLOLfazla sürmezzzzzzzzzLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:23
yaşeminde başka türlü tırsıyoLOLLOLLOL ahada sustumStern SmileLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:24

şaka bir yana elmas daha değerli değilmi pırlantadanWacko

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:26
ya ne topik kaynatması aşk olsun şurda üzüntümüzü paylaşıyoruz arkadaşımız modluktan ayrılmış ikna etmeye çalışıyoz ama yemiyo kim kaynatıyo topiği ya ağlıyoz burda ağlıyoz ConfusedLOL

-------------

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:29
yahu ne üzütüsü Zehra temelli mi gidiyor ne anlamadım
sadece modluğu bıraktı dimi LOL
bende öpüyorum bendeApprove

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:31
şükran kız bu topiğin neresi kaynamış LOLLOLayşeglcüm iknalık bişey kalmadı kız aç gözünüLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:32
Orjinalini yazan: Ayşegül Tuğşat Ayşegül Tuğşat Yazdı:

ya ne topik kaynatması aşk olsun şurda üzüntümüzü paylaşıyoruz arkadaşımız modluktan ayrılmış ikna etmeye çalışıyoz ama yemiyo kim kaynatıyo topiği ya ağlıyoz burda ağlıyoz ConfusedLOL
keşke zehra yeniden modumuz olsada tekrar kulaklarımız çekilse ben razıyımdaSmile ciddi topic olunca burası duygu simgelerinden smiles 'ı eklemeye çekiniyorumEmbarrassedTongueLOL

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:35
ay şükran sen ne diyon kız LOLLOLLOLo kadar korkma çekinme mod arkadaşlarımızdan onlar şekrdir şekerdir LOLLOLLOLayrıca benim modluğumla senin kulak çekilmesi arasından ne bağlanıtı var TongueLOLLOLLOLben mod oluncamı senin kulaklar çekiliyo bitek kulak çekme smleyi istiyom buraya  LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:35

şükran kız bu topiğin neresi kaynamış LOLLOLayşeglcüm iknalık bişey kalmadı kız aç gözünüLOLLOLLOL

niye öyle diyon bacım hiç belli olmaz hayat sürprizlerle dolu modluktan gidişin sesiz oldu ama dönüşün muhteşem olur inşallah LOLLOLLOL

neyse canım daha fazla sıkmayım seni inşallah hayatında herşey yoluna girer en önemlisi bu bence bizmle uğraşmak yordu dimi anlıyorum seni LOLLOLLOLLOLben şimdik kaçıyorum tuğşatı uyutmam gerek takipteyim LOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:37

Benimle baş edemediğini itiraf etmiş Yasemin. Duyanlar duymayanlara anlatsınLOLLOLLOL

Zehraa Yasemin seni kaçırdı sonunda. Seni mod odasında taciz falan edince tabi, nasıl kaçtığını bilemedin. İşin aslı budur arkadaşlarLOLLOLLOL Tek suçlu Yasmin.LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:40
LOLkim kimi kacirdi zehranin senden cekdigini bir ben birde allah bilir para para para dedin al sana para kiz mod odasini terketti uyelerimize önemle duyurulurLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:49

ay şükran sen ne diyon kız LOLLOLLOLo kadar korkma çekinme mod arkadaşlarımızdan onlar şekrdir şekerdir LOLLOLLOLayrıca benim modluğumla senin kulak çekilmesi arasından ne bağlanıtı var TongueLOLLOLLOLben mod oluncamı senin kulaklar çekiliyo bitek kulak çekme smleyi istiyom buraya  LOLLOLLOLLOLLOL
senin modluğunla benim kulağımın çekilmesi arasında bağlantı yok.benim kulaklarımın çekilmesiyle ciddi bir topiciğin kaynaması arasında bağlantı var şekerim eskim modum zehramLOLLOLLOLLOLLOLLOL bilmem anlatabildimmiLOLLOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:50
flaş flaş flaş mod odasında gün yüzüne çıkmamış olaylar aydınlanıyor eyyy ahaliiiiiiLOLLOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:52
LOLsukran  acildi zehrammmmmmmmmLOLLOLLOLLOLLOLhani onlar bir ara topic kaynatmislardir hatirladinmi zehram anlatabildimmi bendeeeeeeeLOLLOLLOLLOLLOLsukran link atammiLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:59
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

LOLsukran  acildi zehrammmmmmmmmLOLLOLLOLLOLLOLhani onlar bir ara topic kaynatmislardir hatirladinmi zehram anlatabildimmi bendeeeeeeeLOLLOLLOLLOLLOLsukran link atammiLOLLOLLOLLOL
yok yaseminim moderatorüm ben almıyimLOLLOLLOL

Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:59
Zehracım canım arkadaşım  çok üzüldüm görünce ama eminim kendince geçerli sebeplerin vardır diye kendimi teselli ediyorum.
Bizi bırakmadaığın sürece sorun yok ve  bu siteye geldiğimden beri tatlı sohbetlerin ve sonsuz yardımların için teşekkürler cansıApproveApproveApprove

-------------
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.

Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 14:04
Handecim canım dünürüm sende bizi unutma sakın ve sanada yardımlarından ve arkadaşlığından dolayı çok çok teşekkürler canımApproveApproveApprove

-------------
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 14:14
8 sayfa geride kalmış, ben okumakla yetiniyorum ama okuduğumdan kimsenin haberi olmaz kiii Smile en iyisi ben de yazayım da takiptekiler anlaşılsın. LOL
zehracım dün çok üzüldüm ama bugün sen de daha iyisin... sonra yine modluğa dönersin belki, belli mi olur Wink
ayşegül forumu terketti derken haberim olmadan, topik bile kaynatmış bakar mısınıızzz LOL

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 15:41
zehrraaLampgeçerli bi sebebin olmasaydı aha sana sopaTongueinş isteklerini gerçekleştirirsin canım dostumApproveApprove

herşey için teşekkürler zehra,handeClown

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: gülce
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 18:53

teşekkür ederiz destekleriniz,yardımlarınız ve içtenliğiniz için.KizBebek

herşey gönlünüzce olsun kızlarrApprove

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 21:04
Sizlerin yaptığı   hakkaten karşılıksız bir fedakarlıkClap..ne kadar teşekür etsek az..
Sizlere  ve  diğer görevde olan(LOL)mod arkadaşlara   çook teşekür ederim Clown

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 22:30
şuan şokklardayım. sebebini anlamadım ama çoooook üzüldüm. olsun sitede olduktan sonra biz yine yardım alırız tecrübeli eski modlarımızdan.LOLLOLLOL

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 10:44
Dostluk daimdir... Görevinizi bırakmış olmanız inanıyorum ki burda olmanıza engel değil...Wink 

Gerçekten bu siteye emek vermiş, sitedeki tüm üyelere ben dahil Wink herkese yardımcı olduğunuz aşikar....
Emeğinize, yüreğinize sağlıkClapClap  herşey için teşekkürler Clown

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 10:57
asıl ben sizlere teşekkür ederim Approveiyiki burdayız hep beraber ClownClown

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 10:59
zehram imzan ters dönmüsssssssssLOL
zehram yerin dolmuyor biliyonmu sen olmayinca mod odasinda yalniz kaldim sanki sen baska idin kafani topla gel yine konusuruz haftanin uyesine bakLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 11:01
dolar dolar mod odası boş kalırmı hiç kuzum LOLLOL.. ben yanındayım burdayım bak diğer kızlar alınacak sonra haLOLLOLLOL
imzam tam beni anlatıyo aşkım LOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 11:04
LOLhayatim senin yerin dolmaz bunu onlar zaten biliyorlar yapma doldum yineeeeeeeeCry

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 11:43
Zehra Yasemin yukarıdaki mesajda yerin dolmaz derken çok yer kaplıyordun, şişkoydun gibi bişey demek istemiş olabilir.
(En sonunda bozacam aranızıEvil Smile)

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 11:46
LOLhep duygunun sucu senin su zengin olmani cekemedi mod odasindaaaaaaaaLOLLOLLOLLOL
duygu zehra ile konustukdan sonra sana mesaj cekecektim dun iki numaran var hangisine bakar bu simdik diye vazgecdimLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 12:11
İkisine de bakıyorum şekerimLOLLOLLOL Hatta bir üçüncü daha almayı planlıyorumLOLLOLLOL Sendeki euroda bizdeki kese kağıdı mı?LOLLOLLOLLOLLOLLOL  Para parayı çeker. Zehra benim olacakLOLLOLLOL NoktaLOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 12:13
LOLISTE zehra ile konustugumu ispat edecekdim ama kntr yazik olur dedimLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLarayacagim dedin niye aramadin ask böyle degilLOLLOLLOLLOLLOLnoktaLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 12:18
Akşam Egemen'le boğuştum. Eşek yaptı beni. Bütün gece sırtımda gezdi. VirgülLOLLOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 12:20
LOLzehraya dedim seni arayacakdi aramadi mi dedim sildim onu dedi defterden sen benimsin dedi nbende sen benimsin dedik noktayi koyduk sen esek olmaya devam etLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 12:28
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Sinirden gülüyorum
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Görüşeceğüz hanfendiEvil Smile

Mesajı Yazan: elcinim
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 19:38
ayyy ben şimdi gördüm burayı Confused
handecım - zehracım emeklerınız için bende teşekkür ederım Approve
emeklı yaptık sizi desenıze LOLLOLLOL 
zehra kız emekli mod dıcem sana artık Pigtekrar bayragı gerı alasıya kadar Wink

Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2009 Saat 14:20
Daha güzel başlangıçlara vesile olsun bu değişiklik diyelim, bizden ayrılmayınApproveApprove

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat