Teşekkür...
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Haberler & Duyurular
Forum Tanımlaması: (AOA hakkındaki son haberler ve diğer duyurulması gereken herşey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20529
Tarih: 19 Tem 2025 Saat 17:24
Konu: Teşekkür...
Mesajı Yazan: Siddartha
Konu: Teşekkür...
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:13
Merhaba,
Çok uzun süredir Anne Olunca Anladım
sitemize, moderatör olarak emek veren, arkadaşlarımız; Zehra ve Hande moderatörlük görevlerini bıraktılar.
Tabii ki bu sadece moderatörlük görevlerini bırakmak anlamına geliyor. Daha yıllar boyunca Anne Olunca Anladım projesinde beraber yürüyeceğimize inanıyorum.
Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Yeni moderatör olacak arkadaşları şu andaki mod arkadaşlarımız belirleyecekler...
Selamlar, sevgiler...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:15
zehracigim serdar ortac söyluyor bilsemki parcasini acikli sekilde ay cok tuhaf oldum yolun acik olsun hayatim can dostum benim hersey icin tesekkurlerrrrrrrrr handecigim sanada cok tesekkurler
-------------
|
Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:16
Bende ikinize de teşekkür ederim  
------------- http://www.glitterfy.com/">
|
Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:18
yasemin kuzum ilk aşkım burdayım bi yere gitmiyorum bak haluk beyde söylemiş tabiki hep bu projenin içinde olcağım ..
------------- Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:20
bir ayagim koptu sanki sen gülllll
-------------
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:21
aşkım ya böyle yapma  kız mod odasını göremeyince için bi hoş oldu   sende böyle yazınca üzüldüm valla ben senin ayağın elin kolun herşeyinim hep yanındayım kız  
------------- Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:22
kirac söyluyor ya cok doluyum     
-------------
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:25
Allah acı ayrılık vermesin nolur üzülmeyin.önemli olan zehramızın ve handemizin bizi tamamen bırakmaması
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:29
yasemin beni arasana kuzum bak sen gülmemi sevin diye gülüyorum ben yhadi sende gül 
|
Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:30
hep bizimlesiniz önemli olan bu yardımlarınız için çok çok teşekkürler ikinizede
|
Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:31
Zehracım ve Handecim topiği görünce resmen şoook oldum bugüne kadar yardımlarınız için teşekkürler canlarım modluğu bıraktınız ama bizi bırakmayın 
------------- http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">
<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:32
bende çok teşekkür ediyorum arkadaşlarımıza özellikle zehraya.teşekkürler
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:33
zehra Yazdı:
yasemin beni arasana kuzum bak sen gülmemi sevin diye gülüyorum ben yhadi sende gül  | esim gelsin gitsin gitmezse yarin tekrardan arayacagim 
-------------
|
Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:37
Emeklerinize sağlık arkadaşlar.
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:38
teşekkür ederim kızlarr ..burayı tabikide bırakmayacağım ..istesenizde bırakmam
yasemin nolur böyle yapma anlattım sana nedenlerini dahada ayrıntılı anlatırım sonra ama inan benim için böylesi çok daha iyi olacak inşallah ..
|
Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:48
Handecim çok teşekkürler 
Zehraaa   hiçbiyerlere gitme gidersende haber ver bak iki elimiz yakanda olur ona göre  aha buda göz  Seni çok seviyorum arkadaşım 
------------- SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:56
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 15:59
İkinizede çok teşekkürler arkadaşlar,bi hoş oldum bende,Yasmin sğlama yaaa 
|
Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 16:05
Zehra ve Hande teşekkür ederiz bütün emekleriniz için...
Hala bizimlesiniz, önemli olan bu... 
------------- Sofra'ya buyurun...!
http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/
|
Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 16:15
zehram ve handecim ikinizede emekleriniz için çok teşekkür ederim.
bizlerle birlikte olacağınızı bilmek çok güzel. sizleri çok seviyoruz 
|
Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 16:51
handecim zehracım ikinizde bu forma çok emek verdiniz ikinizede çok teşekürler  
------------- Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
Mesajı Yazan: meryem
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 17:01
içim bi hoş oldu birden....
...zehra ve hande çok çok teşekkürler verdiğiniz emekler için...
siz benim için hep mod arkadaşlarımsınız
------------- http://lilypie.com"> http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 17:13
benimde elim ayağım boşaldı
Zehra sen giderken ben yoktum,şimdi geldim...okudum ve ciddden çok üzüldüm yaa,canım benim hep bizimlesin,zaten ayrılmamız imkansız bi şekilde hep görüşücez seninle..veda demeyeyimde,içim burkuldu işte...şunu bilki seni çok seviyorum...odaya bi sürü şey yazdım görmeni isterdim 
herşey için teşekkürler,zehra  ve Hande 
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesajı Yazan: AtaDenizim
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 17:30
handecim ve zehracım emekleriniz için teşekkür ederiz. valla benim de içim bi hoş oldu 
|
Mesajı Yazan: Beyza
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 19:03
Emekleriniz icin ikinizede cok tesekkür ederim kizlar
------------- Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
Mesajı Yazan: fatmabek
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 20:00
zehra ve hande emekleriniz ve değerli zamanınızdan ettiğiniz fedakarlıklar için sonsuz teşekkürler, sevgiler
------------- "Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
http://img197.imageshack.us/i/resim005vu.jpg/">
|
Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 22:05
Zehra ve Hande emeklerinize çok teşekkürler kızlar.. az emeğiniz geçmede di bana da herkese olduğu gibi 
------------- http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 23:28
zehra ve hande,bütün herşey için çokkk ama çoookk teşekkürler..
|
Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2009 Saat 23:59
teşekkür ederiz arkadaşlar.....
------------- Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
Mesajı Yazan: ELa-m
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 00:29
bu siteye emegi geçen herkeze t$klerrr..
------------- E$e v kIzI eLa
|
Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 12:47
zehra ve hande teşekkürler emeklerinize arkadaşlar bir yere gitmediniz hala aramızdasınız ......
-------------
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 12:50
çok teşekkür ederim kızlarr . burdayım biyere gitmedim sadace ufak bir değişiklik oldu o kadar 
oo ayşegüll söylemeden edemiycem .. hoşgeldin  eski mod dan selamı aldınmı 
|
Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 12:54
Zehra'cığım şok oldum okurken. Hande'yi biliyordum ama senin modluğu bırakışın kafama balyoz gibi indi yaaa
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 12:56
dun hele ben soka girdim bugun iyiyim elimden emzigim alindi sanki o derece kötü idim forumu kapattim dün ona sinirden 
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:03
Yasemin ne edeceğiz kapısına sepetle gül mü göndersek? Meyve sepeti mi göndersek? Ne etsek geri getirsek bu Zehra'yı?? (Bu kalbin manasını biliyorsun)  
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:06
ben senin her attigin simgenin manasini bilirim        simdik zehra diyorki eski moddan duyguya selam et dedi anladin sen onu     zehra benim kalbimin cicegi ama ben sana diyomki git baska cicek bul   
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:06
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:07
duygucum biliyorum hepinize şok oldu .. kimseye bişey diyemedim desem yapamazdım aniden oldu öncelikle size bir özür borcum var biliyorum .. ama benim için böylesi iyi olacak gibi hissettim .. ne kadar üzerinde düşündüğüm bişey olsada dün çok üzüldüm heleki mod odasını göremediğimde çok etkilendim üstüne bide yaseminin yazdıkları mehvetti beni   ama aranızdayım sizinleyim hep ... modluğum bitti ama arkadaşlaıımız dostluğumuz devam ediyor ve edecek ..
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:08
aysegulcuigum dun yandim ama beni gulduruyor özel mesajlari ile kendime geldim zaten kapisi acik azicik herseyi yoluna soksun geri gelecek eminim ona kapimiz acik  bende alisik degilim iki senesini verdi elmas uye adi oldu bu beni üzdü ama dedim ya düzelsin hersey gelecek
-------------
|
Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:10
ya aslında bu şoku ben de yaşadım. ama bilinen birşey herhalde dedim ve atmaladım.. demek kimsenin haberi yokmuş.. handeden benim de haberim vardı ama sana inan ben de çok şaşırmıştım, demek yalnız değilmişim. neyse canım tekrar teşekkür ederim emeklerine.. gene de burasın ya o yeter
------------- http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
Mesajı Yazan: oykunaz
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:11
zehram bende çok oldum..hayırlısı olsun canım. önemli olan birlikte olalım.. sakın siteyi bırakma hee :(
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:11
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:12
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:17
burcum bende seni öpüyom 
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:19
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:20
ya bu tuğşat aklımı aldı beni benim bide sen görevi bıraktın kelimeleri yutmuşum resmen     al bana al  
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:20
tırsıyorum buraya birşey yazmaya. daha önceden kulaklarımız çekilmişti ya esrayla benim    ama kaynamış zaten bana gerek kalmamış    ahada sustum 1 2 3 tıp
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:21
zehram sakin seytan uyma biliyorsun senin kalbin bende atiyor sakin ha her senis eviyom diyene asla dusunemiyom ben duygu ile bas edemiyom baska baska bulma lütfen   
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:22
kaynatmak degil amac zehra seni seviyordum modluk de icinde birsey olsun topigi ilgilendiren birseyler ekle icinden gelenleri aksat 
Z£r£nim Yazdı:
tırsıyorum buraya birşey yazmaya. daha önceden kulaklarımız çekilmişti ya esrayla benim    ama kaynamış zaten bana gerek kalmamış    ahada sustum 1 2 3 tıp |
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:23
zehra Yazdı:
burcum bende seni öpüyom 
|
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:23
yaşeminde başka türlü tırsıyo  ahada sustum  
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:24
şaka bir yana elmas daha değerli değilmi pırlantadan
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:26
ya ne topik kaynatması aşk olsun şurda üzüntümüzü paylaşıyoruz arkadaşımız modluktan ayrılmış ikna etmeye çalışıyoz ama yemiyo kim kaynatıyo topiği ya ağlıyoz burda ağlıyoz  
-------------
|
Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:29
yahu ne üzütüsü Zehra temelli mi gidiyor ne anlamadım sadece modluğu bıraktı dimi  bende öpüyorum bende
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:31
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:32
Ayşegül Tuğşat Yazdı:
ya ne topik kaynatması aşk olsun şurda üzüntümüzü paylaşıyoruz arkadaşımız modluktan ayrılmış ikna etmeye çalışıyoz ama yemiyo kim kaynatıyo topiği ya ağlıyoz burda ağlıyoz   | keşke zehra yeniden modumuz olsada tekrar kulaklarımız çekilse ben razıyımda ciddi topic olunca burası duygu simgelerinden smiles 'ı eklemeye çekiniyorum 
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:35
ay şükran sen ne diyon kız   o kadar korkma çekinme mod arkadaşlarımızdan onlar şekrdir şekerdir   ayrıca benim modluğumla senin kulak çekilmesi arasından ne bağlanıtı var    ben mod oluncamı senin kulaklar çekiliyo bitek kulak çekme smleyi istiyom buraya     
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:35
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:37
Benimle baş edemediğini itiraf etmiş Yasemin. Duyanlar duymayanlara anlatsın  
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:40
kim kimi kacirdi zehranin senden cekdigini bir ben birde allah bilir para para para dedin al sana para kiz mod odasini terketti uyelerimize önemle duyurulur    
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:49
zehra Yazdı:
ay şükran sen ne diyon kız   o kadar korkma çekinme mod arkadaşlarımızdan onlar şekrdir şekerdir   ayrıca benim modluğumla senin kulak çekilmesi arasından ne bağlanıtı var    ben mod oluncamı senin kulaklar çekiliyo bitek kulak çekme smleyi istiyom buraya      |
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:50
flaş flaş flaş mod odasında gün yüzüne çıkmamış olaylar aydınlanıyor eyyy ahaliiiiii   
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:52
sukran acildi zehrammmmmmmmm    hani onlar bir ara topic kaynatmislardir hatirladinmi zehram anlatabildimmi bendeeeeeee    sukran link atammi  
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:59
yasemin Yazdı:
sukran acildi zehrammmmmmmmm    hani onlar bir ara topic kaynatmislardir hatirladinmi zehram anlatabildimmi bendeeeeeee    sukran link atammi    |
|
Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 13:59
Zehracım canım arkadaşım çok üzüldüm görünce ama eminim kendince geçerli sebeplerin vardır diye kendimi teselli ediyorum.
------------- Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 14:04
Handecim canım dünürüm sende bizi unutma sakın ve sanada yardımlarından ve arkadaşlığından dolayı çok çok teşekkürler canım  
------------- Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 14:14
8 sayfa geride kalmış, ben okumakla yetiniyorum ama okuduğumdan kimsenin haberi olmaz kiii en iyisi ben de yazayım da takiptekiler anlaşılsın.  zehracım dün çok üzüldüm ama bugün sen de daha iyisin... sonra yine modluğa dönersin belki, belli mi olur  ayşegül forumu terketti derken haberim olmadan, topik bile kaynatmış bakar mısınıızzz 
|
Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 15:41
Mesajı Yazan: gülce
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 18:53
teşekkür ederiz destekleriniz,yardımlarınız ve içtenliğiniz için.
herşey gönlünüzce olsun kızlarr 
------------- http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 21:04
Sizlerin yaptığı hakkaten karşılıksız bir fedakarlık ..ne kadar teşekür etsek az..
Sizlere ve diğer görevde olan(  )mod arkadaşlara çook teşekür ederim 
------------- Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 22:30
şuan şokklardayım. sebebini anlamadım ama çoooook üzüldüm. olsun sitede olduktan sonra biz yine yardım alırız tecrübeli eski modlarımızdan. 
------------- ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 10:44
Dostluk daimdir... Görevinizi bırakmış olmanız inanıyorum ki burda olmanıza engel değil...
Gerçekten bu siteye emek vermiş, sitedeki tüm üyelere ben dahil  herkese yardımcı olduğunuz aşikar....
Emeğinize, yüreğinize sağlık   herşey için teşekkürler 
|
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 10:57
asıl ben sizlere teşekkür ederim iyiki burdayız hep beraber  
|
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 10:59
zehram imzan ters dönmüsssssssss zehram yerin dolmuyor biliyonmu sen olmayinca mod odasinda yalniz kaldim sanki sen baska idin kafani topla gel yine konusuruz haftanin uyesine bak
-------------
|
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 11:01
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 11:04
hayatim senin yerin dolmaz bunu onlar zaten biliyorlar yapma doldum yineeeeeeee
-------------
|
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 11:43
Zehra Yasemin yukarıdaki mesajda yerin dolmaz derken çok yer kaplıyordun, şişkoydun gibi bişey demek istemiş olabilir.
(En sonunda bozacam aranızı  )
|
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 11:46
hep duygunun sucu senin su zengin olmani cekemedi mod odasindaaaaaaaa    duygu zehra ile konustukdan sonra sana mesaj cekecektim dun iki numaran var hangisine bakar bu simdik diye vazgecdim     
-------------
|
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 12:11
İkisine de bakıyorum şekerim  Hatta bir üçüncü daha almayı planlıyorum  Sendeki euroda bizdeki kese kağıdı mı?     Para parayı çeker. Zehra benim olacak  Nokta  
|
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 12:13
ISTE zehra ile konustugumu ispat edecekdim ama kntr yazik olur dedim      arayacagim dedin niye aramadin ask böyle degil    nokta
-------------
|
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 12:18
Akşam Egemen'le boğuştum. Eşek yaptı beni. Bütün gece sırtımda gezdi. Virgül   
|
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 12:20
zehraya dedim seni arayacakdi aramadi mi dedim sildim onu dedi defterden sen benimsin dedi nbende sen benimsin dedik noktayi koyduk sen esek olmaya devam et     
-------------
|
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 12:28
Mesajı Yazan: elcinim
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 19:38
ayyy ben şimdi gördüm burayı
handecım - zehracım emeklerınız için bende teşekkür ederım 
zehra kız emekli mod dıcem sana artık  tekrar bayragı gerı alasıya kadar 
|
Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2009 Saat 14:20