Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Karın ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=66636
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 18:03

Konu: Karın ağrısı
Mesajı Yazan: seyla.gazi
Konu: Karın ağrısı
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2020 Saat 13:13
Hocam iyi günler geçmiş maillerde arama yaptım ama aradığımı bulamadım.
45 aylık kızım 14.7kilo96cm manasız ara ara karın ağrısı oluyor poposunu ve göbek deliğini kaşiyor karnı agridiginda çok keyifsiz oluyor bazen nefesi kötü kokuyor yemek yemeyi hiç birzaman sevmiyor aburcuburda dahil daha önce doktora götürdüğünde vitamin ilaçları vermişlerdi birde doktor kilo  aldirmaya calisma boyu en fazla 157cm olur dedi hem kısa hem kilolu olmasın ilerde problemolur demişti açıkçası üzüldüm.simdi size sorum doktor haklı olabilirmi ilerideki boyunu ongerebilirmi gerçekten öyleyse boy uzatmak için yapılacak birşey var mı karın ağrısı içinde ateş vb.baska hiçbir septom yok bu durumda ne yapmalıyım.tesekkurler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2020 Saat 19:28
Gunde; en az 600ml sut/sutlu gida aliyorsa, boyunu merak etmeyin.
Boyu ZATEN, 2cm onde!!! NE: 1.57'si!! Resmen sacmalamis.
Barsak solucani olabilir. Andazol surup: 2 olcek icirin. 15 gun sonra tekrar verin.

Mesaj Tarihi: 23 Nis 2020 Saat 19:33
İçime su serptiniz kadir bey çok sağolun birde kansızlık için ne yapmalıyım doktorlar ilaç vermemişti ama hgb 10 sizce düşük değil mi

Mesaj Tarihi: 23 Nis 2020 Saat 19:43
Bu yas icin; HGB:10g/dL NORMALDIR.. Turkiye'nin salak doktorlari cocuklardaki Kan degerlerini bilmezler.

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2020 Saat 19:14
Hocam kızım için yazmıştım karın ağrısı var diye (23nisanda) iki gündür çokfazla gündüz  idrar kacirma sorunumuz var ve ilk defa bugün cişini yaparken acidigini tutamadigini söyledi 45aylik ve normalde tuvalet eğitimi kazanmıştı şimdi çamaşır yetişmiyor çok sık kaçırıyor ateş yok pas yok hastane ortamına girmeden cozebilirmiyiz

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2020 Saat 22:42
IYE olabilir, Yaptirabilirseniz, bir idrara tahlili yaptirip(sadece idrar gotureceksiniz) bana yazin.
Onu da yapamiyorsaniz, evde varsa: Bactrim surup, gunde: 2x1.5 olcek icirin.
Oda yoksa, sabunlu sicak su icine, 10 dakika kadar oturtun.

Mesaj Tarihi: 28 Nis 2020 Saat 09:28
Teşekkürler hocam idrarı yollayabilirim sanirim ozamana kadar dediklerinizi yapicam

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat