Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

VARICELLA ZOSTER

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46483
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 01:54

Konu: VARICELLA ZOSTER
Mesajı Yazan: edasevinc
Konu: VARICELLA ZOSTER
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2014 Saat 17:17
Sayın Hocam,

9 aylık kızıma suçiçeği teşhisi konuldu, geçen cumartesi gecesi sırtında, kafasında ve karın kısmında olmak üzere 4 adet döküntü vardı, o gün ateşi de 38,8 e çıkınca ben hemen acile götürdüm, acildeki dr suçiçeğine de benziyor ama alerjik birşey de olabilir dedi,çünkü o gün sadece 4 adet döküntü vardı, varicella zoster igG ve varicella zoster igM bakılsın dediler, sonuçları ancak bugün çıktı ama bu süreçte kızımın vücdü döktü, bacaklar ve kollarda pek birşey yok, sırt,genital bölge ve karında döküntüler var, kabarıp su topladılar,ben salı sabahı kendi dr umuza götürdüm, o görür görmez su çiçeği dedi, bugün laboratuar test sonucu çıktı.

VARICELLA ZOSTER, IgG 0.19 İndex <0.60      

VARICELLA ZOSTER, IgM 0,1 Indeks <1,1

Ben mi anlamadım ama IgM kanındaki suçiçeği virüsü olup olmadığını belirtmiyor mu, bu durumda düşük çıkması olmadığı anlamına geliyor ama teşhis suçiçeği diye konuldu.

Sizin de değerli yorumlarınızı alabilir miyim acaba?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla,
Eda Sevinç EL NAZER

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2014 Saat 21:45
Simdi de; Sucicegini boylemi teshis ediyorlarmis????

Su toplamasi seklindeki HICBIR DOKUNTU; ALLERJIK DEGILDIR... Turk doktorlari, muptelasi olduklari; her dokuntuye;"Allerji" demek illetinden asla kurtulamazlar..

O testlere verdiginiz paraya acimam, cocuk; hasta-hasta igne yedi ona acirim...

Evet, Sucicegi geciriyor..
Zovirax surup, yarim olcek: SAAT: 08:00,12:00, 16:00, 20:00 ve 24:00 verin, 1 hafta kullanin, dokuntuler cok kisa surede sonerler..

Bu doktorlara; Allah yardimciniz olsun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat