Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

pipide kizariklik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Sünnet
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42906
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 15:40

Konu: pipide kizariklik
Mesajı Yazan: ÖMERİM
Konu: pipide kizariklik
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2014 Saat 16:51
iyi gunler Kadir bey su an tam oniki aylik bir oglum var pipisi zaten hep sisiyordu once sicak sabunlu su gecmezse thiocilline suruyorum simdi pipisinin ucu degil alt kismi pisik gibi kipkirmizi eski maillerinizi takip ettigim icin resim gonderen bir anne vardi ona yine bu kremi vermissiniz hocam bir hafta oldu suruyorum ama hala ayni bazen kreme ragmen iyice kizariyor baska bi caresi var midir degerli cevabiniz icin simdiden tesekkurler 

-------------
ömer

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2014 Saat 22:24
Sabunlu sicak su icine oturtun, 10-15 dakika kalsin. Sonra kurulayip, krem surun.

Mesajı Yazan: ÖMERİM
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2014 Saat 15:22
hocam iyi gunler kusurabakmayin vaktinizi aliyorum hocam sicak su icine oturttum arkasina kremini surdum ama yok ciger gibi derler ya pipisinin alt kismi oyle oldu zaten ucu surekli sisiyor bi de asagi kisim basladi hergun aslinda yikaniyo suda uzun duruyor ama gecmedi baska bi caresi var midir hocam sormakla sormamak arasinda kaldim merak ediyorum oglum grip insanlarla cok sik karsilasiyor bende gribim ama o hic gecirmiyor ustunden iki uc hafta gecse bile gripli biriyle temasindan o grip olmuyor hocam bagisiklik kazandigi viruslerden dolayi mi asi da olmadi bi yandan seviniyorum ama cok da merak ettim sebebini gereksiz bi soruysa kusurabakmayin hocam cok tesekkurler simdiden

-------------
ömer

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2014 Saat 19:23
Gunde;2x1 defa: Ultralan pomat surun, 3 gun sonra sonucu konusalim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat