Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

festal , kilo ?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45343
Tarih: 23 Tem 2025 Saat 00:12

Konu: festal , kilo ?
Mesajı Yazan: aslıbebek
Konu: festal , kilo ?
Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2014 Saat 18:24
hocam merhabalar 15 aylik kizimimin boyu 83 cm kg ise 10,400 gecen ayki olcumlere gore sorunumuz her yemekten sonra kaka yapmasi , kakasi gercekten cok kotu kokuyor fakat oyle degdigi yeri pisik yapma gaz karin agrisi sorunumuz yok doktor ve cevremiz kizimi zayif buluyor ama kizimin yemeside guzel ben de bu durumu cok kaka yapmasina bagladigim icin festal aldim 2 gundur veriyorum hocam ilk gun sadece 1 kez bugun 2 kez kaka yapti sormak istedigim sey Festal kaka sayisini azaltir mi hocam ise yarayip yaramadigini boyle mi anlayabiliriz bir de cekirdekli kara uzumu cok seviyor fakat yedigi gun kakasinda hep bu uzumleri goruyorum bunlar emilim bozukluguna isaretmidir hocam , hocam gercekten bunaldim bu cocuga zayif demelerinden bu festal isimize yarar mi hocam ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2014 Saat 23:52
Festal, hemde cok isinize yarayacak... Emilim daha iyi oldugundan yedikleri daha cok cocuga yarayacak ve cocuk kilo alacak.

Mesajı Yazan: aslıbebek
Mesaj Tarihi: 16 Eyl 2014 Saat 00:06
hocam peki sizce emilim bozuklugu varmidir ? festal kullanmama ragmen yine 2 kez kotu kokulu kaka yapti da

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Eyl 2014 Saat 00:14
Hele biraz zaman gecsin, en az:2-3 hafta bir kullanin, ondan sonra degerlendirilir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat