Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

endoskopi için emzirme zamanı?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49614
Tarih: 04 May 2025 Saat 03:32

Konu: endoskopi için emzirme zamanı?
Mesajı Yazan: Tiramisu35
Konu: endoskopi için emzirme zamanı?
Mesaj Tarihi: 26 Haz 2015 Saat 15:36
Merhabalar kadir bey,kizim 5 aylık sadece anne sütüyle besleniyor.midemden rahatsizim p.tesi günü endoskopi yapilacak genel anesteziyle,oradaki Dr bebeğimi 8 saat emzirmememi söyledi bebeğim biberona alışkın değil ne kadar sagsam da 8 saat çok uzun bi sure ne yapmalıyım? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda yardıma ihtiyacım var

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Haz 2015 Saat 19:39
NE ALAKASI VAR!!!! Verilen butun anestezik maddelerin, HICBIRI, sindirim yolundan etki etmezki, anne sutu ile gecen, zaten cok az miktardaki anestezi maddesi etki etsin!!! Anne sutunu; "damardan" veya "solunum" yolu ile vermiyorsunuzki!!!
Oncesinde de, sonrasindada emzirebilirsiniz..

"oradaki" doktora bir sorun bakalim.. Verecegi anestezik maddeyi siz icseniz, size etki edermi imis???

Mesajı Yazan: Tiramisu35
Mesaj Tarihi: 29 Haz 2015 Saat 16:31
Kadir Bey doktorun bana dediği bebeğim çok uyurmus ben de şaşırdım oradan çıktıktan sonra da aklıma geldi sezeryanla doğum yapanlar bebeğini hemen emzirebiliyorlar da ben neden emziremiyorum dedim sonuçta kısa bi operasyon az bi narkoz almış olacağım ben de anlam veremedim o yüzden size sormak istedim çok tesekkur ediyorum çarşamba gideceğim endoskipiye sorunuzu sorayim unutmazsam :)))

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Haz 2015 Saat 20:11
Cevabini bekliyorum.. En cokda suali sordugunuzda, suratinin alacagi sekli!! ;))

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat