Bronşit mi?
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44111
Tarih: 28 Eyl 2025 Saat 13:15
Konu: Bronşit mi?
Mesajı Yazan: ömer mirza
Konu: Bronşit mi?
Mesaj Tarihi: 22 May 2014 Saat 22:54
Merhaba hocam;11.10.2013 doğumlu oğlum pazar günü diş çıkardı.Hafif öksürüğü vardı ama pazartesiden itibaren yoğunlaştı ballı limon veriyorum burnunu tuzlu suyla açıyorum.iki gündürde ateş çıkmaya başladı calpol verdim dün gece,bu akşam daha kötü oldu acile gittik.Doktor kan tahlili istemedi röntgen çektirdi cigerleri dolu bronşit dedi,kulak ve boğazda iltihap olmuş dedi.reçetedeki teşhisi yazıyorum.
-H66.9 otitis media,tanımlanmamış-j18.0 bronkopnömoni tanımlanmamış.
Verdiği ilaçlar:Forsef IM 500mg 1flokon
ilaç ack apat bu şekilde,ben ilaçları almadım ateşi yüksek ve çok huzursuz paronox fitil attım başka ne yapmam gerekir.
Teşekkür ederim...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 May 2014 Saat 08:46
Cok cahil, ezberci bir doctor... SAKIN verilen ilaclarin, hicbirini kullanmayin. Ilk 1 yas icinde, anneden gecen Antikorlar sayesinde, antibiyotik gerektiren hastaliklar OLMAZ... Olanlar sadece VIRAL hastaliklardir.
Cocugunuz basit bir Grip geciriyor... Kan sayimina bakin, WBC degerinin;13'den az oldugunu goreceksiniz...
Boyle uc-kagitci doktorlar, kendileri gibi ahlaksiz laboratuvarlarla anlasirlar ve kasten; cocuk degerlerinin yanina; "Eriskin" referans degerlerini yazarak, sizleri aldatirlar... Bir defa bu tuzaga duserde, bu ilaclari kullnirsanir, her 2-3 haftada bir devamli atesli hastaliklar gecirirsiniz... Hele antibiyotigi, menenjit tedavi edebilecek kadar kuvvetli bir IGNE seklinde vermeside, ne kadar insafsiz oldugunu gostermektedir.. Boylelerinden, uzak durum.
Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
Mesaj Tarihi: 23 May 2014 Saat 09:25
Hocam bugünde poliklniğe götürdüm farklı bir doktora akşam acile gittiğimizi söyledim reçeteyi gösterdim.İğneleri kullan dedi Rhınfant burun spreyi verdi pazartesiye kadar ateş düşmezse tekrar gel kan sayımı yapalım dedi.Ben ateş huzursuz ettikçe paranox fitil atıyorum seside kısıldı çok bunaldım ballı limon vermeye devam ediyorum iyiki varsınız.
|
Mesaj Tarihi: 23 May 2014 Saat 09:43
Al birini vur otekine... SAKIN, verilen hicbir ilaci kullanmayin, SAKIN; igneleri yaptirmayin... Sadec benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Okumayada devam..
|
Mesaj Tarihi: 23 May 2014 Saat 19:29
Hocam söylediklerinizi yapıyorum ama oğlumun sesi kısık neredeyse hiç çıkmıyo bunun için yapabileceğimiz birşey varmı? birde paranoxu kaç saat ara ile verebiliriz ateş çıktığında çok halsiz ve ağlıyor.
|
Mesaj Tarihi: 24 May 2014 Saat 14:14
1- Ses kisikligi icin; sicak su buhari tatbik edin. Eski maillerde anlattim, okuyun.
2- ParaNox120 fitil; gunde:4x1 kullanabilirsiniz.
|
|