Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Arı sütü

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34804
Tarih: 24 Haz 2025 Saat 06:30

Konu: Arı sütü
Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Konu: Arı sütü
Mesaj Tarihi: 07 Haz 2012 Saat 13:44
Kızlar aranızda arı sütü kullanan varmı... bi yakınım iki paket verdi cocuklara içir diye
Netten arastırdım sağlıklı ve yararlı olduguna dair bilğiler var...
Ama günde kaç tane ve kaç yasında verilecegiyle ilğili bişey bulamadım...napsam dolapta saklıyorum ama tuketilmezse bozulacak bişeymidir..

-------------
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2012 Saat 13:01
Modlarım silelim bu topiği..
duyan bilen kimse yok arı sütünü herhal...
boşuna kalabalık yapmasın

-------------

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2012 Saat 14:16
silmemmmmmLOLazicik daha bekleeeeeeee

-------------

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2012 Saat 14:19
Niye kalabalık yapıyomuş cnm,bi duyan bilen olursa yazar inş.,bende bekliyom bakalım ne cıkacakSmile

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2012 Saat 14:26
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

silmemmmmmLOLazicik daha bekleeeeeeee

pekiii

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2012 Saat 14:29
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

Niye kalabalık yapıyomuş cnm,bi duyan bilen olursa yazar inş.,bende bekliyom bakalım ne cıkacakSmile

Hilalim yaa bana acil cvp lazımdı...Gözüm burda haber bekliyom inan..
Ben bari kullanıyım...çocuklarla ilğili bi bilği bulamadım

-------------

Mesajı Yazan: mehtappp
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2012 Saat 16:19
net bi bilgim yok ama şunu söyleyebilirim halamın eşi çocuklarına hep yedirirdi arı sütüdür polendir arıcılık yapıyolardada çocukları benden büyük şuan hiç hastalanmamışlardır desem yeridir yani çok dirençli bünyeleri var biz içten içe hep bunlara bağlardık ama ne derece doğru bilemiyorum tabi bende bekliyorum bu topiği daha net şeyler duyabilmek adına Smile

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: *naz*
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2012 Saat 17:33
arı sütü bir kaç saat içinde tüketilmeli.çok çabuk bozuluyor.ben oğluma yedirdim.tanıdığımız bu işle uğraşıyor.metal kaşık dokundurmadan tahta kaşıkla yedir demişti.halen duruyorsa bozulmuştur.sağdıkları gün(arı peteğe çıkıntılı bir görüntü veriyor,oradan sağıyorlar.)tüketilmesini öneriyorlar.

-------------
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2012 Saat 17:38
bir de tek başına yenmiyor.ekşimsi bir tada sahip.balla kaıştırarak tüketmiştik biz.

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2012 Saat 17:45
Orjinalini yazan: mehtappp mehtappp Yazdı:

net bi bilgim yok ama şunu söyleyebilirim halamın eşi çocuklarına hep yedirirdi arı sütüdür polendir arıcılık yapıyolardada çocukları benden büyük şuan hiç hastalanmamışlardır desem yeridir yani çok dirençli bünyeleri var biz içten içe hep bunlara bağlardık ama ne derece doğru bilemiyorum tabi bende bekliyorum bu topiği daha net şeyler duyabilmek adına Smile

evet ok faydalıymıs ama cocuklara nasıl verilir bulamadım canım...bana kaldı gibi bunları bitirmek

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2012 Saat 17:49
Orjinalini yazan: *naz* *naz* Yazdı:

arı sütü bir kaç saat içinde tüketilmeli.çok çabuk bozuluyor.ben oğluma yedirdim.tanıdığımız bu işle uğraşıyor.metal kaşık dokundurmadan tahta kaşıkla yedir demişti.halen duruyorsa bozulmuştur.sağdıkları gün(arı peteğe çıkıntılı bir görüntü veriyor,oradan sağıyorlar.)tüketilmesini öneriyorlar.

Evet hala duruyor dolapta saklıyorum tek kullanımlık minik minik şişelerde senin bahsettiğin daha farklısı sanırım...son kullanma tarihi felan var üstünde benimkilerin ..metal kasık işini bilmiyodum sagol..
amacım çocuklara vermek 40 adet var elimde suan yazık datçadan özel getirtilmiş...Son sans ben içicem her gün bitane...,
teşekkürler

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2012 Saat 17:51
Orjinalini yazan: *naz* *naz* Yazdı:

bir de tek başına yenmiyor.ekşimsi bir tada sahip.balla kaıştırarak tüketmiştik biz.

Senin bahsettiğin polen olabilirmi çünkü bendekiler sıvı küçük küçük şişelerde

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2012 Saat 20:41
polen değil canım.polen granül gibi oluyor.arı sütü sıvı yapıda.seninki kapalı şişede mi?bana getirilen,taze taze o gün alınıp,getiriliyor.şişede ve kapalı ise belki de bozulmamıştır canım.tam bilemeyeceğim.

-------------

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2012 Saat 21:49
sen artık sık sık gelsen yazsan fenamı olur ;)

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesajı Yazan: aibü
Mesaj Tarihi: 22 Tem 2012 Saat 20:10
alerjik bünyeli olanlar arı sütünü dikkatli tüketmeli. ben de oğlum da alerjik bünyeliyiz. bir defa bir hata yaptım ve oğlumun sütüne çay kaşığının ucuyla arı sütü karıştırdım. ondan sonra 1 hafta tıkandı resmen çocuk. arı sütünden mi acaba diye minicik bir parça da ben adım ağzıma (toplu iğnenin başından daha fazla değildi). ağzımın içinde kabarmayan yer kalmadı. bir daha da denemedim vermeyi.

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat