Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Üç yaşındaki oğlumun boynunda beze

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39167
Tarih: 05 Eki 2025 Saat 15:42

Konu: Üç yaşındaki oğlumun boynunda beze
Mesajı Yazan: erencan
Konu: Üç yaşındaki oğlumun boynunda beze
Mesaj Tarihi: 07 Haz 2013 Saat 21:38
Kadir bey merhaba üç yaşındaki oğlum bir aydırkreşe gidiyor. Kreşin ikinci haftasında hastalandı kulaklarında iltihap var dediler ateşide vardı antibiyotik kullandık. Bu yasına kadar sizin sayenizde antibiyotik kullanmadık doktoruda hiç vermedi. Oğlum tam iyileşemiyor son bir haftadır sabahları oksurugu vardı burunu akmaya basladı. Dün gece ateslendi. Doktoru bogaz enfeksiyonu diye antibiyotik verdi. Bogazının sağ tarafında oldukça belirgin bir beze var. Doktorun verdiği ilaçlar: afetin plus, buna rağmen ateşi düşmezse ibufen, etken maddesi ibu leaves olan bir olsuruk surubu ve amoklavin antibiyotik. Bu ilaçların hangilerini kullanmalıyım. Ailem oğlumun kresindeki ogretmenler her ilacı kullanmadıgım için biraz soyleniyorlar. Birde kreşte cok hasta oluyor diye viyamin sormustum propolmar diye ekinizya zinc ve vitamin c olan bir il ve sambucol diye blacl elderberry bazlı bir ilaç verdi.oğlumun cok hasta olmaması için bunların faydası olurmu hocam. Teseklüler kadir bey

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2013 Saat 12:24
A-Ferin'i kullanmayın. Bu ilaç zararlı olabilir. Diğerleri gereksiz ve faydasız. Tarifiniz çocuğun Grip geçirdiğini gösteriyor. Verilen hiçbir ilacı kullanmayın. Serum fiz. Limonlu bal ve ColdMix damla yeterlidir. Eski mailleri ve Alt Forum yazılarını okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat