Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Hocam yardım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=82930
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 23:31

Konu: Hocam yardım
Mesajı Yazan: Glsrnglmzz
Konu: Hocam yardım
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2024 Saat 04:21
Hocam düşüne düşüne bir anlamını bulamıyorum korkuyorum da yardımcı olur musunuz 4 yaş kreşe giden abimiz sürekli hastalık taşıyor sanırım eve kardeşi 7 aylık bebeğimiz geçer gibi oluyor balgam koyulaşıyor tam geçiyor diyoruz bir bakıyoruz tekrar saydam akıntı burundan başa sarıyoruz balgamı atamadan öksürük tekrar tekrar burun akıntısı hiç iyileşmeden ara vermeden sorum şu hocam bebeğimizin sürekli böyle olmasi onda bir hasar birakır mi ciğerine ya da herhangi bişeye sizden öğrendiklerimle doktora da götürmüyorum cünkü hiç 3 aydır böyle durum okuldan dolayı aralıksız ve hocam hastayken yeniden nasıl alıyor bu virüsü bebek bitmeden tam hastalık yeniden nasıl bulaşıyor ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2024 Saat 09:48
Bırakmaz. Ayrıca iyi bir tarafı da var, mikrop kolleksiyonunu şimdiden tamamlayıp, bağışıklığı geliştiği için,
kreşe/okula başladığında, abisi gibi çok hasta ve devamsızlığı olmayacak. 

Mesajı Yazan: Glsrnglmzz
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2024 Saat 10:21
Hocam abimiz de sizle doktorsuz büyüyen bebek olduğu için 4 yaş maşallahı var sayenizde kreş kırılıyorken kusma öksürük ateş ishal abimiz de bu yaşa kadar ateş düşürücü bile içmediği için hafif bir burun tıkanıklığıyla tehlikeli bir taşıyıcı olarak yola devam ediyor :) bizler dökülüyoruz ama :)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat