Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Popoda kizariklik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=56580
Tarih: 26 Eki 2025 Saat 09:49

Konu: Popoda kizariklik
Mesajı Yazan: mrydnzge
Konu: Popoda kizariklik
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2017 Saat 08:20
Doktor bey 4 yaşında ki oğlumun poposunu silerken çok hafif pembemsi leke olduğunu gördüm ve acıyor dedi.kaka yaparken acı yok ama.poposuna baktığımda anüs kenarı kızarık tahriş olmuş gibi ve kaşıntı olduğunu söylüyor. Bunun için ne kullanmam lazım. Eğer çatlak olsa kaka yaparken de acı olmazmiydi?                                                                                                                                                                                                                 Hocam birde 3 ve 4 yaşında iki oğlum var günlük beslenmede dediğiniz en az 600 ml süt bu yaş grubu için de geçerli mi .zaten iştahsızlar şunları yeseler yeter diyebileceğiniz neler var 4 yaşında olan 16.5 kilo 104 cm 3 yaşında olan 12.5 kilo 98 cm gelişimleri geri mi 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2017 Saat 19:00
1- Kil kurdu sonucu; kasimis ve tahris etmis olabilir...
bir sefer; 2 olcek(20ml) Andazol surup icirin, 3 hafta sonra tekrar edin.
2- Buyume cagi durana kadar (21 yas), 600ml sute devam.. Ondan sonra 200ml yeterlidir.
3- 4 yas kilosu; 16,130gramdir..
4- 3 yas kilosu:14,500gramdir.  Kilosuna bir daha baktirin....

Gelismelerini; ilk sayfadaki,"Boy-Kilo" cetvelinden takip edin.

Mesajı Yazan: mrydnzge
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2017 Saat 21:07
Kilosu 13.5 hocam bugun tekrar baktirdim . 37 haftalik 2800 gram doğmuştu. Sütü de çok fazla tüketiyor günde 1 litreye yakın içer. Sipraktin kullanalim mi?bide andazolu iki oğluma da kullanalım mi birbirlerine bulaşma ihtimali varmidir

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2017 Saat 23:24
1 kilo eksigi var, Andazol, hepsine kullanin.. 2 yas ustu bir seferde; 2 olcek alacak..
Sutune karismayin, icsin..
3 yasinda olanin; 5cm boyu fazla.. O yuzden zayif gosteriyor, takmayin kafaniza, manken gibi delikanli
olacak..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat