Oğlum Nisan 2017 doğumlu. Doğduğundan beri sizi takip ediyorum. Özellikle d vite dikkat ettim. 1 yaşından sonra her sene d vit ampul verdim. 2 senedir de 6 ayda bir ampul veriyorum. En son Eylül ve Şubat ayında verdim. Ama bacakları hala düzelmiyor hocam. Ablasında da çok az açıklık kaldı. Napsam bilemedim. Aile hekimlerinden d vit bakma seyini almışlar. Hastanede doktora d vit bakitiracağım deyince bı sürü şey söylüyor , geçen sene bakılmış yeterli vs. diyor bakmak istemiyor ,zora sokuyor. Küçük yer burası bir tane devlet hastanesi var. Ve hastanede d vite bakma kuralı gelmiş. 6 ayda bir bakıyorlarmis. Özele de gitme durumumuz yok hocam.
Bacakları böyle hocam. Nasıl yapsam. Süt ürünü olarak sadece süt içiyor bazen de dondurma, o da havalar ısınınca. Peynir ayran yoğurt tüketmiyor. Süt de bazen başka birşey içerse 600 ml olmuyor olabilir ama çoğunluk kutu sütünü içiyor. En son 5 Mart 2024 te d vit baktırmisim hocam 35 mis değeri.
Size daha önce de yazmışım hocam. Dediklerinizi hiç atlamadim.
https://www.anneoluncaanladim.com/forum/kizim-tahlil_topic78334_post1195102.html?KW=#1195102
|