Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Testim pozitif

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69375
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 22:36

Konu: Testim pozitif
Mesajı Yazan: NehirDefne34
Konu: Testim pozitif
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2021 Saat 01:57
Kadir bey geçen Salı’dan  beri ara ara buluntım halsizlik başağım vardı iki gün önce temasta bulunduğum karşı dairemde pozitif olunca bugünde boğazımda gıcık halsizlik ve ağzımıniçinde antlar çıktı devam edince test yaptırdım ve test pozitif geldi yeni evde 2 Kızım var 5 ve 9 yaşında onlar için endişeleniyorum onlarda şuan bişey yok bugün d ampul içtim yarın ilaç bırakacaklar kullanma konusunda tereddütlerim var kullanmazsan ağır olurmuyum aftların olmasın bağışıklığın düştüğünümü gösterir ne yemeliyim ,  

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2021 Saat 03:20
"Agir hasta olmanizin" ilaclarla bir alakasi yok. Bu daha ziyade, vucudunuzun tepkileri ile ilgili. ASIRI tepki
gosterenlerde hastalik agir seyrediyor. Vucuda zarar veren viruslar degil, vucudun bu virusa karsi gosterdigi
 tepkilerdir.
O yuzden hastalik basladiginda; PCR testi (-) cikiyor. Ates dusurmeyin, ilaclari da kullanmayin. 
Turk doktor uydurmalarina kanmayin. Yediklerinizle, ilaclarla, vitaminlerle, normal bir bagisikligi daha iyi
bir hale getiremezsiniz. Ancak kotu besleniyorsaniz, vitamin eksikliginiz varsa, o zaman bu gibi maddeler, 
dusuk olan bagisikligi normal seviyeye getirebilirler. 
D vitamini cok onemli. Damlalarla yeterli bir seviyeyi  yakalayamazsiniz. Mutlaka ampul seklini icmeniz
 gerekir. Eger, 1 seneden beri hic gunese cikmiyorsaniz, 1 ay sonra tekrar 1 ampul icin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat