Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

babasızlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Ve babalar
Forum Tanımlaması: (Babalar hakkındaki yazılarımız ya da babaların yazdıkları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9029
Tarih: 15 Tem 2025 Saat 13:48

Konu: babasızlık
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Konu: babasızlık
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2008 Saat 02:17
ben babasız büyüdüm babam öleli beş sene oldu ve gerçekten jötü zamanlardı gerçi hayattayken de çok ilgili bir baba değildi ve hep babaya hasret bir evlat oldum ben gene hatırlıyorum kardeşim hiç hatırlamıyo desem yeidir resimlerden sima anca işte o yüzden oğlum ve eşimin herşeyi paylaşmasını istiyorum ve bunun için de herşeyi yapacağım babasızlık çok kötü hiç birşey yerini doldurmuyor o büüüüüyüüüüüüüüüüüük boşluğun arkadaşlarCry

Cevaplar:
Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2008 Saat 02:22
benim babam hayatta Allah'a şükür.Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasınNuke

Mesaj Tarihi: 15 Tem 2008 Saat 02:26
Starmin canım allah bütün sevdklerinize çoooooooooooooooooooooooooook uzun ömürler versin inşallah

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2008 Saat 02:45
amiiiinnn 

Mesajı Yazan: alara
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2008 Saat 23:27
CryCryCry

-------------
Fatoş

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 18 Tem 2008 Saat 02:25
canım zor günler geçirmişsin belliCrybenim babam yaşıyo ve ben onun bu dünyadan göçtüğü günü  görrüsem yaşayamam herhladeCrydüşünmek bile istemiyorum,annemde babamda çok duyralı ve ilgililer çocuklarına karşı,umarım sen yaşadı ama çocuğun yşamaz bu skıntıları,umarım babasıyla annesiyel diyoloğu iyi bi çocuk olurSmile

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 18 Tem 2008 Saat 04:09
sırf bunlaı yaşamasın benimle babasıyla konuşabşlen bir ocuk olsun diye onu öğrendiğim günden beri konuşuyorum onunla şimdi bunun faydasını görüyorumBig%20smileBig%20smile

Mesajı Yazan: zeyno18
Mesaj Tarihi: 18 Tem 2008 Saat 14:40
canım zor günler geride kalmış Allah babanıda yerinde dinlendirsin inşallah şimdi yaşayamadığın bütün güzelliklerini bebeğinize yaşatırken o güzelliği sende yaşa inşallah

-------------
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....

Mesaj Tarihi: 18 Tem 2008 Saat 15:58
canım amin sağol çok teşekkür edermSmile

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2008 Saat 14:29
bende babasız büyüdüm babam ben 10 yaşındayken oldü ve daha çok gençti 38 yaşında gizli kalpten kaybettik biricik babamı hep derdim babama bişey olsa bende olürüm diye hilalcim ölünmüyor yaşıyorsun herşeye alışıyorsun alışmak zorundasın daha doğrusu o yüzden hç ole deme Allah acılarını yaşatmasın hiç br aileye ama ölüm bu Allah ın emri demek zorundayız çoook zor günler geçirdik baba kelimesi benim için artık olmayacağını düşündüğüm zamanlarda içimden baba derdim küçükken mutlu olurdum kmseye diyemesemde içimden derdim o boşluğu çok iyi bilenlerdenim bir başkası baba dediğinde yüreğimin ne denli burkulduğunu yeğenlerimin babalarına sarıldığı zamanlarda gidip bende amcama sarılmak istediğim zamanlarda hep kendime hakim olmayı öğrendim hep dua ettim anneme bişey olmasın onu alma elimizden Allah ım diye şükürler olsun yanımızda şimdi kızım babasıyla vakit geçirdiği zamanlarda onların mutluluğunu gördüğümde hep dua ediyorum Allah ım kızımı babasız bırakma diye.
bu sene giresun a gitme sebebimde babamın mezarını ziyaretti torununu götürdüm ona sıcaklığını hissettim oralardaCryCryCrymezarını öptüm sanki onu  öpercesine
Allah ım kimseyi anasız babasız bırakmasınnNuke

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: nilay
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2008 Saat 14:46
ah ahh yaramı deştiniz yine.....

ben sevgili babacığımı kaybettiğimde 15 yaşındaydım Cry , o ise henüz 33 yaşındaydıCry,benim küçüğüm 8 onun küçüğü 5 yaşındaydı yavrum neredeyse hiç hatırlamaz......kankanseriydi,2 sene tedavi oldu iyileşti,bir sene herşey normaldi,sonra birden fenalaştı ve 3 ay içinde gitti,hastalık tekrarlamıştı CryCryevet unutulmuyor ama acısı zamanla hafifliyor,hoş ben şimdi bile okuyup yazarken gözlerim doluyor ama...ben babamı çok ama çoook severdim ilk aşkımdı o benim...şimdi oğlumla babasını seyrettiğim zaman çok mutlu oluyorum allah onları ve bizleri ayırmasın diye dualar ediyorum....
yüce rabbim kimseyi anasız babasız bırakmasın ( amin )

benim gibi babasız kalan dostlarımı o kadar iyi anlıyorum ki.......

-------------
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 21 Tem 2008 Saat 15:10
arkadaşım başın sağolsun ilgilensin ilgilenmesin iide olsa kötü de olsa sanırım her kız çocuğunun ilk aşkı ilk svgilisi babası oluyo zaten eşlerimizdede hep biraz babamız dan aramıyomuyuz huy olarakSmile

Mesaj Tarihi: 21 Tem 2008 Saat 15:12
hepimizin başı sağolsun gülüm

-------------

Mesaj Tarihi: 21 Tem 2008 Saat 15:20
evet canım benim ne kadar geçsede unutulmuyo sadece acısı hafifliyo geriye özlemi kalıyo hepimizin başı sağolsun

Mesaj Tarihi: 21 Tem 2008 Saat 15:22
aynen öyle bazen bir film seyrederim orada sarılanları bile kıskanırım zaman zaman 

-------------

Mesaj Tarihi: 21 Tem 2008 Saat 15:27
CryCryCryaynen o kada zoruma gidiyor ki bi baba kız gördüm mü neden diyorum sonra babamın bni kucağına alıp sevdiği zamanlar aklıma geliyor oturup ağlıyorum

Mesajı Yazan: yeliz
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2008 Saat 18:26
 babam hayatta çok şükür ama ben de babmı kaybetme eşiğine gelmiştim  bir kaç sene önce kalp krizi geçirdi (çok ağır bir krizdi) ve işte bu yüzden sizleri biraz da olsa anlıyorum . artık her gün acaba bişiy olacak mı babama korkusuyla yaşıyorum ve Allah'a dua ediyorum. anne ve babamı başımızdan eksik etmesin diye...
 babasını kaybeden arkasdaşlarımnın tekrar başı sağolsun. Cry

-------------

Mesaj Tarihi: 21 Tem 2008 Saat 23:23
sağol canım allah hayırlı ve uzun ömür versin canımSmile

Mesaj Tarihi: 22 Tem 2008 Saat 10:58
amin canımSmile

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Tem 2008 Saat 14:41

saolun arkadaşlar

yelizcim Allah başınızdan eksik etmesin tabi herkesin

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesaj Tarihi: 23 Tem 2008 Saat 17:09
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

saolun arkadaşlar

yelizcim Allah başınızdan eksik etmesin tabi herkesin

amin canım Allah hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın ( amin )

-------------

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 24 Tem 2008 Saat 02:36

bende babasız büyüdüm babam ben 10 yaşındayken oldü ve daha çok gençti 38 yaşında gizli kalpten kaybettik biricik babamı hep derdim babama bişey olsa bende olürüm diye hilalcim ölünmüyor yaşıyorsun herşeye alışıyorsun alışmak zorundasın daha doğrusu o yüzden hç ole deme Allah acılarını yaşatmasın hiç br aileye ama ölüm bu Allah ın emri demek zorundayız çoook zor günler geçirdik baba kelimesi benim için artık olmayacağını düşündüğüm zamanlarda içimden baba derdim küçükken mutlu olurdum kmseye diyemesemde içimden derdim o boşluğu çok iyi bilenlerdenim bir başkası baba dediğinde yüreğimin ne denli burkulduğunu yeğenlerimin babalarına sarıldığı zamanlarda gidip bende amcama sarılmak istediğim zamanlarda hep kendime hakim olmayı öğrendim hep dua ettim anneme bişey olmasın onu alma elimizden Allah ım diye şükürler olsun yanımızda şimdi kızım babasıyla vakit geçirdiği zamanlarda onların mutluluğunu gördüğümde hep dua ediyorum Allah ım kızımı babasız bırakma diye.
bu sene giresun a gitme sebebimde babamın mezarını ziyaretti torununu götürdüm ona sıcaklığını hissettim oralardaCryCryCrymezarını öptüm sanki onu  öpercesine
cnm başın saolsnCryçok zor günler geçirmişsin belliCryhaklısın ölenle ölünmüyo ,ama yaşanan acı ölümden beter geliyordur kesinCryallah yavrunun başından eksik etmesin babasını,inşallah hiç bi kuzu bunları yaşamak zorunda kalmazCrygidenin arkasından yapacağımız en iyi şey ona dualalar edip okumaktır ,mekanı cennet olur inş.

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 24 Tem 2008 Saat 12:17
canım benim seni çok ii anlıyorum allah rahmet etsin başın sağolsun

Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 00:32

sağolun  kızlar aminnnNuke

-------------

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 08:26
Kızlar hepinizin başı saolsun..er geç hepimizin başına gelicek,emir Allahtan tabidee..sevdiklerini keybetmek heleki anne,babayıCrygeride kalanlara sabır diliorumCry

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 08:42
CryCryCrygeride kalanlara allah sağlık ve sabır versin.çokkk acı gerçektendeCryCryCryinsanın içine ateş düşüyor resmenCryCryCry

Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 10:00

vet sağolun arkaaşlar

Mesajı Yazan: yeşim
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 11:19
Orjinalini yazan: zeynep zeynep Yazdı:

benim babam hayatta Allah'a şükür.Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasınNuke
Evet yaaaaaa.Bazen düşününce kendimi kaybediyorum.Annesizlik,babasızlık düşünmesi bile kötü....Onun için hayattayken kıymetlerini bilelim,sevgimizi,saygımızı vede ilgimizi eksik etmeyelim arkadaşlar...

-------------
İkizlerim Azra ve Arda

Mesajı Yazan: yeşim
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 11:22
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

cnm başın saolsnCryçok zor günler geçirmişsin belliCryhaklısın ölenle ölünmüyo ,ama yaşanan acı ölümden beter geliyordur kesinCryallah yavrunun başından eksik etmesin babasını,inşallah hiç bi kuzu bunları yaşamak zorunda kalmazCrygidenin arkasından yapacağımız en iyi şey ona dualalar edip okumaktır ,mekanı cennet olur inş.
İfo,kayınpederin hayatta mı?Hiçkimse insanın kendi babası gibi olamaz ama kayınpederinde o boşluğu az da olsa doldurabildin mi?

-------------
İkizlerim Azra ve Arda

Mesajı Yazan: _bilge_
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 16:24

bende babamı 7 yaşındayken kaybettim. ama baba özlemim o kadar çokmuş ki bastırdığım duygular açığa çıktı. eşim babasıyla konuşurken sinir oluyordum çok şükür kayınpederim çok iyi de onu kendi babam kadar olmasada sevebiliyorum halimi anlatabiliyorum. en güzeli ise kızımı babasıyla görünce tüm mutsuzluğumu unutuyorum onun için hep dua ediyorum Allah'ım kızımı anasız babasız bırakma bana evlat acısı çektirme

Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 16:35
ayy siz daha küçük yaşlarda kaybetmişsiniz,ama bişey dimi akıl erince çok daha zor aslında başın sağolsun güzelim

-------------

Mesajı Yazan: _bilge_
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 16:53
Orjinalini yazan: nilay nilay Yazdı:

ayy siz daha küçük yaşlarda kaybetmişsiniz,ama bişey dimi akıl erince çok daha zor aslında başın sağolsun güzelim

sizler sağolun
haklısın ama okuldayken öğretmenlerin, baban ne iş yapıyor sorusunu cevapsız bırakmak kadar acı verici bişey yoktu. çok derin yarası vardır bendeCry

Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 16:59
tahmin ediyorum elbette,bende duyardım zaman zaman

-------------

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 22:36
ben babamı annemden sekiz ay sonra kaybettim...ikisininde yeri ayrı ayrıymış...babamla birlikte güven duygumuda yitirdiğimi düşünmüştüm....ama insan kendine güvenmeyi öğreniyor artık

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesaj Tarihi: 26 Tem 2008 Saat 01:27
ay canım benim kıyamam,kaç yaşındaydın

-------------

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 26 Tem 2008 Saat 20:30

ay canım benim kıyamam,kaç yaşındaydın

onları kaybettiğimde 24 şimdi 29 umdan gün alıyorum.....

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesaj Tarihi: 26 Tem 2008 Saat 20:36

başı sağolsun canım

Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2008 Saat 12:10
Orjinalini yazan: yessim yessim Yazdı:

Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

İfo,kayınpederin hayatta mı?Hiçkimse insanın kendi babası gibi olamaz ama kayınpederinde o boşluğu az da olsa doldurabildin mi?

hayatta ama görüşemiyoruz çok az gördüm ama o boşluğu doduracağını azda olsa hiç sanmıyorum Confused 

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2008 Saat 12:13
Orjinalini yazan: ecrinnisa ecrinnisa Yazdı:

bende babamı 7 yaşındayken kaybettim. ama baba özlemim o kadar çokmuş ki bastırdığım duygular açığa çıktı. eşim babasıyla konuşurken sinir oluyordum çok şükür kayınpederim çok iyi de onu kendi babam kadar olmasada sevebiliyorum halimi anlatabiliyorum. en güzeli ise kızımı babasıyla görünce tüm mutsuzluğumu unutuyorum onun için hep dua ediyorum Allah'ım kızımı anasız babasız bırakma bana evlat acısı çektirme
seninde başın sağ olsun canım yaCrykendini kayınpederine yakın hissetmen çok güzel bence ben çok göremediğim için hiç o duygulara kapılamadım ama ona baba derken bir tuhaf oldum ilk başlarda siz diye hitep ettim hep sonralarda alıştım ama o kelimeyi soylemek bile güzelBig%20smile

amin canım hep aynı duyguları yaşıyoruz galiba

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2008 Saat 12:15
Orjinalini yazan: ecrinnisa ecrinnisa Yazdı:

sizler sağolun
haklısın ama okuldayken öğretmenlerin, baban ne iş yapıyor sorusunu cevapsız bırakmak kadar acı verici bişey yoktu. çok derin yarası vardır bendeCry
of diyorum yaa aynı acı bendede var CryCryben hemen emekli olduğu fabrikayı soyler oturur ağlardım Cry

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2008 Saat 12:16
kısaca herkesin başı sağolsun geride kalanlara sabırlar versin Rabbim(amin)

-------------

Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2008 Saat 00:19
allah razı olsun canım sağol amin

Mesajı Yazan: sengulnal
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2009 Saat 14:40
benim babam ölmedi ama ben yedi yaşımdan beri babasız küçük kız kardeşimde annemin karnında 7 aylıktı babam almanya ya gitti fakat dönmedi ve sonra boşandılar anlıyacağınız babam varken babasız büyüdüm 2 yıldır yeni yeni bizi arayıp soruyor ama ya geçip giden yıllar ne olacak Cry

-------------
http://www.mytickerz.com/"> http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: *naz*
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2009 Saat 15:06
benimki de ölmedi..ama ben baba kelimesini o kadar az kullandım ki.liseyi bitirdiğim yıl koptular annemle..bir insan ilgisiz olunca,onu istesen de hayatında tutamıyorsun..sorumluluk duygusu taşımadığı için gün geliyor hayatından çekip gidiyor.

-------------
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...

Mesajı Yazan: özlem
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2009 Saat 15:12
arkadaşlar çoğumuz aynı kaderimi paylaşıyorConfusedbende babam hayatta olmasına rağmen onun yokluğuyla büyüdüm..ve şuanda onun yeni evladına nasıl mükemmel bir baba olduğunu görmek beni çok incitiyor....bazen anne ve babalar kendi sorunlarıyla boğuşurken evlatlarına ebeveyn olmayı unutuyorlar ve onlara nasıl zarar verdiklerini göremiyorlar maalesef....Cry

Mesajı Yazan: AtaDenizim
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2009 Saat 15:43
bende sizlerdenin. babm ben doğmadan yurtdışına çalışmaya gitti ve senelerce gelmedi.annem canım herşeyim kardeşimn ve benim elim ayağım oldu. anne babab arkadaş dost vs. babam şuanda hala dışarda çalışıyor ama hiçbi zaman babalık görevini yerine getirememiştir. biz saygı ve sevgiden dolayı baba diyoruz. oysaki babam bi ebeveyn olarak görevleri yerine getiremedi. ama babamız canımız ciğerimiz allah yokluklarını göstermesinCry

-------------

Mesajı Yazan: sengulnal
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2009 Saat 17:23
ben hep bu konuda hep benim babam böyle diye düşünüyordum demekki sizlerle hemen hemen aynı kaderi paylaşıyoruz çok zor bir şey ben çektim inş. çocuklarım böyle çekmez

-------------
http://www.mytickerz.com/"> http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: piraye
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2009 Saat 18:35
benim babamda yaşiyor ama baba kelimesi benim için çok şey ifade etmiyor ne yazik ki..sadece kendi için yaşayan insanlardan onun için çocuklari hiç birşey ifade etmiyor..ama biliyorum ki tüm babalar böyle değil..

Mesajı Yazan: aycaelyesa
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2009 Saat 20:43
arkadaşlar ya bu ziyaretçi be oluyorum siteden ayrılmıştım ama gene burdayım

-------------

Mesajı Yazan: denizkoydumadını
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2010 Saat 23:07
Kendime verdiğim bir söz vardır; asla oğlumu babasız bırakmayacağım. Zira babam hiç bir zaman olması gerektiği yerde olmadı. Bu yüzden kafamda bir baba modeli bile yoktu. Büyük konuşmuş olmalıyım ki eşimle boşandık, ama ben güçlü bir özgüvenle çocuğumada, ayrıldığım eşimede sahip çıktım. Her ne kadar eşimle boşanmış olsakda gerek yaşanmışlıklarımızın hatıraları, gerek olgunlaşmış karakter yapılarımız, gerekse ortak servetimiz olan oğlumuz bizi birbirimizi kırmadan, incitmeden boşanmaya ve oğlumuza sahip çıkmaya konuşlandırdı. Velayet için bile birbirimize bakmıştık o gün. Oğlum çoğunlukla bende ve annesi istediği zamanlarda gelip görebiliyor. Ben oğluma babalık yapabilmenin keyfini çıkarıyor ve işimden arta kalan tüm zamanlarımda onunla ilgileniyorum. Evlenmeyide düşünmediğim için bu hep böyle devam edecek. Kendime söz verdim. Sözümü tutacağım.

Babalık yürek ister...

-------------
denizkoydumadını

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 05 Eki 2010 Saat 00:09
hakknızda hayırlısı olur inşallahSmile herşey evlatlarımız içinSmile

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 05 Eki 2010 Saat 00:53
inşallah istediğiniz gibi bir baba olursunuz 

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 05 Eki 2010 Saat 08:41
hayırlısı

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat