Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

popoda kizariklik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47132
Tarih: 14 Eki 2025 Saat 11:22

Konu: popoda kizariklik
Mesajı Yazan: zbalyen
Konu: popoda kizariklik
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2014 Saat 11:17
Iyi günler hocam. 5,5 aylik oglum cok beslenmedigi halde kakasi koyu yesil ve sulu. 2 gündür poposu saglikliyken kaka yaptiktan sonra actigimda poposu kipkirmizi. Kakasi sanki asitli. Kilosu 11,5 idi gripte 1 haftada 11 kg ya düstü. Anne sütü aliyor. Bazi günler 90 ml takviye yapiyorum. Poposundaki bu kaka sonrasi kizariklik neden acaba. Dogdugundan beri hic böyle bisey yasamadim. Sütüm mü dokunuyor acaba

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2014 Saat 11:52
Zzaten dogdugundan beri hemen her beslenme sonrasi kaka yapar. 1 aydir cildimde kabarmalar seklinde alerji var bazen azaliyor bazen artiyor. Bununla bir pisigin bununla bir ilgisi olabilir mi

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2014 Saat 12:23
Bendeki alerji bebegi etkiler mi. Bir de simdi altini degistirdim kaka denilnez zaten. Sadece sulu mukustu sadece bir de 2 iplik kan. Hocam kilo alimi cok yavasladi. Zaten 4 aylik kilosu 10,5 idi. Rahat degil herseyi agzina götürüyor.

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2014 Saat 12:30
Hocam kusura bakmayin aklima geldikce yaziyorum. Su ara grip geciriyor ve cok hiriltisi var. Kakadaki mukus yuttugu balgamlar olabilir mi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2014 Saat 19:50
5.5 aylik cocuk kilosu; 7.4kg dir... 11.5kg; 20 aylik cocuk kilosudur..
Siz bu: " oglum cok beslenmedigi halde " lafini; benim kullahima anlatin...

Balgam kadar zayif yapiya sahip bir proteinli madde nasil olurda kaka ile cikar??? Siz kofte yediginizde, kofte olarakmi cikiyor???
Eski maileri ve bilhassa, "Alt Forum" yazilarini okuyun.. Cok okumaniz gerekiyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat