Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızım hep hasta

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21675
Tarih: 03 Kas 2025 Saat 03:22

Konu: kızım hep hasta
Mesajı Yazan: ELa-m
Konu: kızım hep hasta
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2010 Saat 02:06

merhaba kadir bey,

benim kizim bu kI$ ,hep hasta oldu....belki 4kez oldu bir kaç gun duzeliyor sonra tekrar ba$liyor,$imdi yine ba$ladi:(((burnu akiyooor,oksuruyor va ate$leniyor, ate$ini du$uruyom...ama bu burun akintisi ve oksurmesi geçmiyor $urup ve burnunu temizlememe ragmen(burnunu cektiriyom ve burun pIS pIsI sIkIyorum)

iyile$miyor bir turlu napmaliyim yha:((cok uzun suruyor hastaligi ama ba$lamasI çok çabuk ba$liyor...çok huysuz oluyor ,nefes alamadigi için uyuyamiyor buda onu huysuzla$tiriyor çok halsiz...

her doktora gittigimde ayni ilaçlari veriyor doktorumuz,normal diyor bu sene kI$ çok agir geçti diyor

bir oneriniz olabilirmi? ihlamur gibi bitkiler i$e yararmI ...

çok çok sagolun $imdikden... 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2010 Saat 02:10
Bu arada kizim ay'In 31'inde 6aylIk olacak,sÜTÜNÜde az içiyor...

Tekrar te$$ekurler...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2010 Saat 12:19
Bu tip hastalıklar, insanlardan "mikropların" bulaşması ile olur. Kış'ın ağır geçmesi, çok önemli değil, zira 6 aylık çocuk, dış ortamda çok vakit geçirmez.. Sizinle birlikte işemi gidiyor?? Biraz insan temasını azaltın, etrafınızdakiler çok elleyip, öpmesinler. Ihlamur bir işe yaramaz. Ihlamurda iyi gelen, kaynar suyun sıcaklığıdır. O yaştaki bir çocuk da kaynar ıhlamur içemeyeceğine göre bir işe yaramaz..  

Mesaj Tarihi: 25 Oca 2010 Saat 16:54

çok çok sagolun,insanlarla temasI çok fazla,çoook sevip operler,kiziyorum ama i$e yaramiyor,sakinan goze çop batar deyip seviyorlar:)))neyse tekrar t$kler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat