Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=52461
Tarih: 24 Ağu 2025 Saat 16:37

Konu: kulak
Mesajı Yazan: hulyadavulcu
Konu: kulak
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2016 Saat 17:15
Merhaba Kadir Bey,
6 yaşında bir kızım var. Geçen hafta kulak ağrısı ile uyandı.Dr.götürdük kulagin icinde sıvı biriktigini ve kulak zarının hafif kızardığını söyledi. illiadin sprey duocid antibiyotik ve eksofed verdi. 10 gun sonra kulagin duyup duymadigina bakilacagini soyledi.Genelde ilaç kullanmıyorum ama bütün gece ağlayınca forumu okumak aklıma gelmedi ve ilaçları verdim. Kulak Ağrısı gecti ama kulağının az duyduğunu söylüyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2016 Saat 02:17
Kesinlikle o ilaclarin hicbirini kullanmayin...
Eksofed; Pseudo efedrin ihtiva eden ilac oldugundan, zararlidir.
SADECE: Iliadin damla kullanin.(3 gun) sonra, 1 hafta Serum fiz ile devam edin. Agri gectiginde iyilesmis
demektir.  Tekrar gitmeyin, size asla "kulagi iyilesmis" demezler.

Mesajı Yazan: hulyadavulcu
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2016 Saat 12:44
Kadir Bey
Kulağının ağrısı yok fakat bugün basınç testi yapıldı foto ekleyemedim duymuyor dediği kulağının basıncı dümdüz çıktı. Dr.mometix sprey ve erdostin şurup verdi. İlaç kullanmak istemiyorum fakat duymamasi beni çok endişelendiriyor. Hala biraz sıvı varmış kulağında. Ağrı olmasa bile illiadin damla mi kullanmalıyim.ilginize çok teşekkür ederim

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2016 Saat 00:20
Sakin endise etmeyin, degil Orta kulak hadisesi, her Grip esnasinda, o cizgi duz cikar. Grip iyilesince duzelecek.

Siz oyle; cizgiye filan bakmayin, onlarin tamami show!!!. Kulak agrisi; varmi-yokmu? Ona bakin!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat