Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

egzema

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48233
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 18:36

Konu: egzema
Mesajı Yazan: ozlem13
Konu: egzema
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2015 Saat 01:28
kadir bey merhaba, sizi 3,5 yıldır tanıyoruz. kızımda 5 yaşında. şu ana kadar belki 10'dan fazla  hastalık geçirdi. hepsinde de doğru teşhis koydunuz. sizi çocuğu olan olmayan, tanıdık tanımadık herkese anlatıyorum. bizim için bir kahramansınız. iyi ki varsınız ... Clap ...

ben bu kez de kedim için bir soru sormak istiyorum. 36 yaşındayım. yaklaşık 6 yıldır da ellerimdeki egzama ile uğraşıyorum. ilk başlarda çok gittim doktorlara. ama hiçbirisi fayda getirmedi. yapma ilaçlar dahi kullandım. hatta annem sayesinde elimi okuyup üflediler. normal olarak kış aylarında elim daha çok azıyor.  artık sinirime dokunuyor bu durum. elimi bazen açıp kapatamıyorum da. yok mudur bir çaresi bu hastalığın.
sizi çok seviyoruz.....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2015 Saat 07:47
   " ben bu kez de kedim için ".. Herhalde; "kendim" icin olacak...

Genellikle, bu tip sikayetlerde istedigim Fotograflarda hep; Dishidrosis cikmaktadir. Sizde de boyle bir durum olsa gerek..

Ellerinizi, hic ciplak olarak; Bulasiga-camasira sokmayin, devamli eliniz ""Ultralan pomat" ile kremlenmis olsun ve devamli; "Merserize eldiven" kullanin. Iyilesene kadar geceleri bile eldiven ile yatin..
Bulasik-camasirda, lastik eldivenin icine dahi bu merserize eldiveni giyin.
Eger; 2-3 gunde gecmezse, bana resim gonderin.
Iyilesirseniz, elinize her su-sabun degdiginde, Vaselin surun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat