Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çok iştahlı fakat zayıf

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=58405
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 14:17

Konu: Çok iştahlı fakat zayıf
Mesajı Yazan: Gasbsoy
Konu: Çok iştahlı fakat zayıf
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2017 Saat 00:49
Merhaba dr bey. Dörtgözle bekledik tatilinizin bitmesini😊 
Oğlum 16aylık boyu 79cm, kilosu 9,700. Oğlum iştahı çok güzel bir bebek fakat ne yerse hemen ardından kaka yapıyor. Günde genelde 3 bazen de 4 ü buluyor kaka sayısı. 2,5 ay dan beri çok kaka yapar oldu. Kakada popoda kızarıklıklar yapıyor. Siz yokken dr a götürdük pişik için mantar ilacı verdi geçmezse çölyak testi yapalım dedi. Kremlerle pişik geçti 3 ay sonra tekrar gelin kilo boy oranına göre test isterim dedi. Hocam oğlum 600ml süt , gün içinde fazla fazla peynir, yumurta, kıymalı gıdalar bizim yediğimiz tüm yemekleri seçmeden maşallah yiyor bazen benden bile fazla yiyor. Çok yiyor diye okadar kaka yapıyor diyeceğim ama kilo fazlası yok hatta zayıf. Sizce de çölyak olabilir mi yada festal draje gibi bir şey önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2017 Saat 06:03
Ne alakasi var!! O doktor herhalde hayatinda hic Coliak hastasi gormemis!!! 
kakasi normal ise, Festal gerekmez. 
Bildiginiz gibi devam edin, kurcalamayin. 

Mesajı Yazan: Gasbsoy
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2017 Saat 15:10
https://i.hizliresim.com/MaVB59.jpg
 Hocam oğlumun poposu böyle olmuştu. Şimdi de kakasını yaptığını farketmezsem hemen kabarıyor poposu. İdrarını yaptığında hiç kızarıklık olmuyor. Doktor inek sütünü azalt dedi ama ben sizin dediğiniz gibi en az 600ml süt vermeye devam ediyorum. Kakanın popoyu bu hale getirmesinin nedeni ne olabilir hocam. Oğlum zayıf ama göbeği hep şiş ben de doktor çölyak olabilir deyince çok endişelendim. Kilo alımı olmazsa da yaptırmayalım mı çölyak testi hocam. Çok teşekkürler hocam

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2017 Saat 19:53
Pisik kremi surmeden evvel, %3'luk Borik asit'li su ile nemlendirin. Alkali kaka yanigi okuyor.
Eczaneden:
  %3 Eau Borique 300ml.  Hazirlatin. 
Eski mailleri okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat