Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

BOĞUK ÖKSÜRÜK

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45760
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 21:12

Konu: BOĞUK ÖKSÜRÜK
Mesajı Yazan: jade05
Konu: BOĞUK ÖKSÜRÜK
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2014 Saat 23:18
Hocam merhabalar,
3 yaşında oğlumun dün ilk başta sesi kalınlaştı kabalaştı,hafif burnu tıkalı ve akıntısı var,ateşi hiç çıkmadı ama boğazında sıkıntısı var belli,öksürüyor ama onuda tam çıkaramıyor boğuk boğuk kesik bir öksürük hırıltılı...sesi acayip değişti Mutsuz ağrısı yok gibi sorduğumuzda bişeyim yok diyor hareketlilik aynı devam neden böyle oldu anlam vermedim.Gece üstünü hep açar ben örterim ama hastalanacağı gün bende hiç uyanmamışım sabaha kadar üstü açık yatmış evimizde soğuk oluyor ondanmı acaba? yoksa ciğerlerinde bişeymi var...
ayaklarına viks sürüp yatırıyorum ,viksli buhar yapıyorum,ballı limon,coldmix kısaca dediklerinizi aynen uyguluyorum öneriniz varmı hocam ...size güveniyorum bir tek...
Bu arada kilosu: 15.3 kg. boyu:100 cm

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2014 Saat 03:32
Vicks, goguse surulur, ayaga degil... Dogru, ordanda kana karisir ve agizinizda Vicks kokusunu duyarsiniz, ama, MAKSAT HASIL olmaz... Ayak tabanina surmek sadece maskaraliktir.
Vicks'i goguse sureceksiniz, vucut isisi ile buharlasacak ve SOLUNUM ile alinacak...
Akut Larenjit (krup) olacak gibi, gece sikisirsa, yarim ampul Decort vurdurun...

6cm boy, 700gram agirlik fazlalari var.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat