Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yağ bezesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50204
Tarih: 18 Kas 2025 Saat 16:40

Konu: yağ bezesi
Mesajı Yazan: yaksu
Konu: yağ bezesi
Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2015 Saat 10:29
Merhaba kadir hocam oğlum 6 buçuk aylık 65 boy 8.500 kilo. 5 gün oldu koltuk altında küçük yağ bezesi çıkalı vw sağ kulağının arkasında kulak memesine doğru kabuklu kızarıklık var yara gibi fakat yara değil egzama gibi daha çok. Kulağının arkasındaki bu kabuklu kızarıklık yaklaşık 15 gündür var. Bir de hocam geceleri terliyor bayaa. Serin tutmaya çalışıyorum lakin yastığı vs bayaa ıslanmış oluyor hocam internetten baktım da çok kötü şeyler yazıyor. Ne olabilir? Ne tavsiye edersiniz?doktora götürelim mi
Tıp
(hocam belki hatırlarsınız oğlum 13 günlükken gazide sağ kasık fıtığı ameliyatı olmuştu yanlış birşeyler yapmışlardı 2.kez aynı yerden ameliyat yaptılar, ve sol kasığında da fıtık çıktı 1 ay içinde 3 kez kasık fıtığı ameliyatı oldy)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2015 Saat 19:32
1- Yag bezeleri ile ugrasmayin, mikrop kaptirmayin, kendiliginden kaybolurlar...
2- Terleme, vucut metabolizmasi ile ilgilidir. Bazi aptallarin yazdiklari hastaliklarda, terlemeden once bir suru baska hastalik arazlari vardir.. O tur muhim hastalilarda, terlemek, 4.-5. sirada gelir. Ne yani, bir tek terliyor diye; Verem, Rasitizm veya kanser mi diyecegiz!!! Hos, orasi Turkiye, diyen serseriler vardir.
3- O zamanda soyledim bu tur fitiklar daima iki taraflidir. Isini dogru-durust bilen namuslu Cerrah, hazir hasta uyutulmus iken, saglam tarafida ameliyat eder, bu gibi namussuzlar ise, iki defada ameliyat ederler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat