Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sinirlerin az çalışması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60539
Tarih: 19 Ağu 2025 Saat 00:52

Konu: Sinirlerin az çalışması
Mesajı Yazan: flower85
Konu: Sinirlerin az çalışması
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2018 Saat 02:30
Merhaba kadir bey
Bir yakınım için yazıyorum size 6 yaşındaki oğlunun bacak kasları kısaydı ve doktor ameliyata gerek olmadığını sıkı bir fiZik tedavi uygulanacağını sölemişti ama norolojininde görmesini istemişti yapılan norolojik incelemede el ve ayak sinirlerinin az çalıştığı çıktı tekrar bir kaç doktor gezdiler ve gen testi yapılması gerektiğini daha sonrada haatalığın boyutuna göre bir yol çizceklerini sölemişler fakat tedavisi olmayan ve nırmalde 50 yaş üstü hastalarda görünen birşeymiş yavaş ilerleyen bir hastalık olduğunu ama bundan bir 10 yıl sonra yürüyememeye başliyacağını falan sölemişler şuan psikolojik olarak kötü durumdalar sizden nasıl bir yol izlemeleri konusunda yardım ricaediyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2018 Saat 07:09
Bana; ciplak olarak (kulotlu olabilir), boydan; on ve yan resimlerini gonderin. 
Yapilmis tahliller varsa, onlari da yazin.. 
www.yollayap.com  dan gonderin. 

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2018 Saat 16:08

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2018 Saat 16:11

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2018 Saat 16:13

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2018 Saat 16:15

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2018 Saat 16:17

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2018 Saat 16:19

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2018 Saat 16:21

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2018 Saat 16:24

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2018 Saat 16:26

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2018 Saat 16:39
Kadir bey ekstra olarak doktor kardiyoloji kbb ve tiroid testleri de istemiş ve egm çekilirken devamlı kapı açılıp birileri girip çıkmış 2 kez başlık değişmiş cam kapı açık olduğı için cereyan falan varmış tekrarlanması gerekirmi birde çok istahsız bir çocuk sadece su ile tüm günü geçirebiliyo tatlıya biraz düşkünlüğü var doktor onuda yasaklamış bebekliğinde oarmak ucu yürüdüğü için bir çok doktor gezmişlerdi kas kısalığı denmişti tedavi uygulancaktı bu sorun çıktı şimdi ama oarmak ucu yürümesine rahmen hareketli bir çocuk ama elle yapılan muaynelerdede 2 doktora göstermişler biri hem ayak hem ellerinde güç kaybı sinirlerin az çalıştığını sölemiş biraz agresif bir doktormuş diğeri elde sorun olmadığını sadece ayakta olduğunu sölemiş bilginiz olsun

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2018 Saat 19:12
Tipik; SAHTEKAR bir Saglik Bakanligi Laboratuvari… 
Zaten piyasadaki butun  sahtekarlarin ornek aldigi kaynak; Saglik Bakanligi... 
HGB "Referans Araligi" olarak: 14,1-18,1g/dL araligini vermis.. OHA yani!!  Ondan sonra da, tutturuyorlar,
 Turk halki Anemik diye!!!

BU COCUK: KAC YASINDA, ALLAHASKINA!!!  38 YASINDAMI, 6 YASINDAMI???? 
06.10.2011 dogumlu kim???  12.26.1979 dogumlu KIM???   ( NIYE?  Gun.Ay.Sene yerine, Ay.Gun.Sene 
diye tarih atiyorlar..Her iki rakam da, 12'den kucuk oldugunda nasil anlayacagiz??  Halk "muneccim mi??"
Nasil olurda, Saglik Bakanliginin bir Laboratuvar ve doktoruna guvenebilirsiniz??? 
Bu geri zekali laboratuvara mutlaka bunlari sorun.. 
Siz bunlari bosverin, ben zerre bu tahlillere guvenmem... Bana Ciplak (belirttigim gibi)resim gonderin...
Ayricada, TAM karsidan resim cekilsin..  Resim, yukardan asagi cekilmis, dizlerin ozelligi tam belli olmuyor. 

Yuz gorunumunden; "Mukopolisakkaridosis" hastaliklarindan hicbiri olmadigi anlasiliyor.. 
Tibia denilen, (Diz-Ayak bilegi arasindaki kemik) geriye dogru kivrik.."Posteromedial Tibial Bowing" olabilir.. 
Bu hastaligin bir onemi yoktur, buyume ile duzelir. 
Siz birde iyi bir Ortopedi doktoruna gidin.. Universite hastaneleri tercih edilir (sansiniza)… 

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2018 Saat 22:05
Kadir bey ben babasıda aynı isimde olunca ekstra onunda yollamışım size kusura bakmayın. Aslında bir çok ortapedi gezdiler marmara üni maltepe üni american hastanesi numune bölge hast vs yarısı ameliyat kasları uzatmak için yarısıda fizik tedavi demiş. En son gittiği ortopedi doktoru nörolojide görsün diyince nöropati teşhisi konmuş emin olmamız için gen testi yapılması gerekiyo denmiş.acaba her doktor nasıl farklı şeyler söler neden güvenerek tek doktorla yetinemeyip farklı doktor arayışına giriyoruz. Ya ameliyattır ya fizik tedavi. Ya nöropatidir bu çocuk ya değildir neyapcağımızı şaşırdık sadece anne baba olarak üzülmek ve ne yapabiliriz arayışına giriyoruz! Şuan yüzmeye gidiyo haftanın 4 günü fotoları bekliyorum gelsin hemen göndericem ayrıca video ekleyebilirseö yürüyüşünüde göndericem parmak ucu yürüyüşünü görmeniz adına yanlış bir yol izlememek için yorumlarınız bizim için önemli teşekkürler

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2018 Saat 22:09
Bu arada cem aslan imre yazan kan ve emg aonuçları doğru olandır

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2018 Saat 01:30

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2018 Saat 01:31

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2018 Saat 01:33

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2018 Saat 01:35

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2018 Saat 01:37

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2018 Saat 03:40
Kemiklerde baya deformasyon var!!! Hadise; sinir veya adele degil, kemiklerde…
Bilhassa Diz ve Ayak bileklerinin ic kisimlarinda asiri kemik dokusu birikmesi var.. 
Bir Ortopedist gorsun.. Tercihen, Universite Hastanesi olsun. 

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2018 Saat 04:25
Peki parmak ucu yürümesi bunla alakalı olabilirmi kadir bey.

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2018 Saat 18:47
Bazi cocuklar oyle yururler.. Adele kisaligi olsa, HIC BIR ZAMAN tabanina basamaz… 
Sizin cocugunuz basabiliyor.. 

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2018 Saat 22:44
Çok teşekkürler kadir bey iyiki varsınız iyi çalışmalar

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat