Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kafayı betona çarptı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=65179
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 23:39

Konu: Kafayı betona çarptı
Mesajı Yazan: Hydbbk
Konu: Kafayı betona çarptı
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2020 Saat 23:51
Merhaba hocam, 13 aylık kızım bugün yerde otururken yanındaki oyuncağa uzanırken çok saçma bir şekilde (asla düşülecek Bi pozisyon değildi) kayıp kafasının  sağ tarafını, yan tarafını betona çarptı. Kulağının hizasında 4 parmak kadar üstünde bir yer. 45 50 cm yükseklikten düştü kafa yı çarptı. Ağlamaya başladı. Çok şiddetli gibi değildi çarpma hızı sanki ama sonuçta sert zemin. Kontrol ettim iri bir  erik kadar şişlik vardı. 35 40 dakika sonra uyuttum. bilincinde bşr değişiklik yok gibiydi. Ama gene de içimi bir korku sardı. Acaba bişey olur mu? Hocam 48 saat mi gözlemleyelim?
Bir de korona virüsü hakkında ne düşünüyorsunuz? 9 buçuk yaşındaki kızım çok Allerjik bünyeli en küçük bir gripte bile bronşit oluyor. Öok endişeliyiz. Nasıl korunabiliriz bu virüsten? Bağışıklığını güçlendirmek için hangi vitamini kullanmalıyız? Çok tessekkür ederim. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2020 Saat 02:22
Bu yastaki cocuklarda, bingildak acik oldugu icin, kafa tasi esner ve beyin zarar gormez. Bununla ilgili pek cok cevap yazdim, onlari da okuyun..

Coronaviruslar hakkinda son 4 gun icinde yazdigim cevaplari okuyun.

Mesajı Yazan: Hydbbk
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2020 Saat 09:35
 Bıngıldağı kapandı hocsm 6 aylıkken. Ondan çok endişe ettim. Kapalı olduğu için zatar görür mü

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2020 Saat 19:38
6 ayda bingildak KAPANMAZ... Ele gelmiyor olabilir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat