İyi çalışmalar kadir bey.. değerli vaktinizi alıyorum, şimdiden teşekkür ederim..
Yakında 3 Yaşını dolduracak olan oğlumun 3-4 gündür 39,5larda seyrdenen ateşi var.. 2 gün önce acildeki dr’un kan tahlili yapmasam da yapsam da antibiyotik vereceğim demesi üzerine Agumentine başladık (sabah 1 ölçek, akşam 1 ölçek). Ateş düşmeyince başka bir dr’a gittim bugün..
Hemogaram sonucu..
RBC….4,76
Hgb….11,8
Hct……35,1%
MCV…73,7
MCH…24,8
MCHC..33,6
RDW…13,2
WBC…11,6
*LY%...24,4
*MID%..7,8
*GR%...67,8
LYf……2,8
MIDf….0,9
GRf……7,9
Plt…….382
MPV…8,2
PDW….9,7
1….Bu sonuçla doğrultusunda Agumentini (200lük) sabah 2, akşam 2ye çıkardı.. bu doz uygun, mu çok mu fazla…
2…. 2 aydır burun tıkanıklığı var ve yaklaşık 1 aydır zyrtec kullanıyoruz Kbbnin tavsiyesiyle.. bugünki Dr. burun için nasonex verdi. Benim yıllardır sağ kolum Nasonex ama bu ilacın çocuklarda kullanımı nasıl.. ne dersiniz.. bu arada o burunu ne tonimer, ne cold mix, ne viks, ne illiadinle(1 kere kullandım sadece 2,5 gün) ne de odanın nemlenmesiyle açamadım 2 aydır....
3…. Ve bu burun tıkanıklığı üzerine film çekildi... Onun sonucunda da geniz eti oldugu söylendi.. iyi bir kbbnin görmesini ve büyük ihtimalle ameliyat gerekeceğini söyledi…
Ayrıca Kan için düşük daha sonra ilaç vereceğim diyince benim ayağım bir adım geri gitti.. dr’u tanımıyorum ve güvenmekte zorlanıyorum açıkçası.. elim kolum bağlandı ne yapacağımı şaşırdım. bu Çorluda gözüm kapalı güvenebileceğim hiçbir dr bulamadım malesef..
tekrar teşekkürler, iyiki varsınız hocam...
------------- http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|