Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kusma ve karın ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30129
Tarih: 31 Ağu 2025 Saat 19:43

Konu: kusma ve karın ağrısı
Mesajı Yazan: zuhaldeniz
Konu: kusma ve karın ağrısı
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2011 Saat 11:20
doktor bey merhaba ...oğlum 2 gün önce sabaha doğru kustu ..ateşi ve ishali yok yalnız karnım  ağrıyor dedi ..dünde sadece bir kere kustu fakat karın ağrısı oldukça fazlaydı. bugün şuana kadar kusma yok karın ağsı da yok ama hala tuv. çıkmadı ..kfama takıldı kabızlıktan başka bir rahatsızlık mı var  acaba?(bugün gayet neşeli ve keyfe yerinde)teşekküe ederim..

-------------
zuhalgirgin

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2011 Saat 12:25

hocam bide dilinin üstü beyaz ve tam ortasında küçük kaparcıklar var etrafı kırmızı bu karın ağrısı yada kusma ilgili oalbilirmi dün özellikle ağız kokusu ve ateşi varmı diyee iice kontrol ettim (sık sık)ama hiç biri olmadı

-------------
zuhalgirgin

Mesaj Tarihi: 30 Nis 2011 Saat 11:29
doktor bey bu sabah tuv. çıktı ama ishaldi

-------------
zuhalgirgin

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2011 Saat 14:09
Güzel, ishal başlayınca kusma geçer.. Geçmediği bir tek; virütik ishallerdir..Eğer kusma bir daha olmadı ise, bakteriyel ishaldir, 1-2 güne kadar kendiliğinden iyileşecek, ilaç vermeyin.  

Mesaj Tarihi: 02 May 2011 Saat 09:02
doktor Bey şimdi gördüm cvbınızı ishal olunca kusma geçti ondan sonrada ishal geçti herhangibir ilaç filan vermedim teşekkür ederim şimdi ii ama iştahsız .....

-------------
zuhalgirgin

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 May 2011 Saat 11:19
Sindirim sistemi, tamirat süresince iştahsızlık yapar, zamanla iştahı açılacak..

Mesaj Tarihi: 02 May 2011 Saat 11:21
:)teşekkür edrim buarada doğunuz kutlu olsun. Sevdiklerinizle nice uzun seneler sağlıklı günler diliyorum

-------------
zuhalgirgin

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat