grip, orta kulak iltahabi, gecmeyen ates
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=59485
Tarih: 30 Tem 2025 Saat 00:20
Konu: grip, orta kulak iltahabi, gecmeyen ates
Mesajı Yazan: İsemail
Konu: grip, orta kulak iltahabi, gecmeyen ates
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2018 Saat 09:20
Merhabalar Kadir Bey. 6 yaşındaki oğlumu 17 aralık günü kulak ağrısı ile acile götürdük. doktorumuz sağ kulağında enfeksiyon olduğunu ateşinin 39.5 geçerse yazdığı antibiotiği kullanmamızı söyledi. 18 aralık akşamı oğlumun ateşi 39.5 geçince bizde antibiotiği aldık ve kullanmaya başladık ( amoxicillin 250mg ama ilerleyen 5 gün içinde ateşimiz advil ve tylenol kullandığımız halde 39un altına düşmedi ve biz tekrar acile gittik doktorumuz enfeksiyonun diğer kulağa ve boğaza da geçtiğini çok kötü olduğunu söyledi daha sonra bize yeni bir antibiotik verdi ( clavulin 250mg) 22 aralık akşamı oğlumun ateşi 41.5 olunca tekrar acile gittik bütün testler yapıldı herşey temiz çıktı ama o akşam oğlumun vücudunda kırmızı iğne ucu gibi noktalar çıktı doktorumuz viral enfeksiyon dedi ama antibiotiği kullanmaya devam etmemizi söyledi.tam 15 gün ateşimiz 38.5 altına düşmedi bizde aile doktoruna gittik. Doktorumuz kulağın iyleştiğimi ateşinde düşeceğini bazı viral enfeksiyonlarda ateşin uzın süreceğini söyledi. 17. Günde ateşimiz gündüzleri 37.5 ile 37.8 arası akşamlarıda 36.5 kadar düştü. Şuanda ateşimiz gündüzleri en fazla 37.5 doktorumuz bunun ateş olmadığını söyledi ve son 3 gündür oğlumda geceleri terleme başladı ve vücudundaki o kabartılar hala duruyo ve çoğaldılar. Yenileri çıkarken pembe birenk oluyo daha sonra ten rengine dönüyo ama azalmıyolar. Doktorumuz bunun viral enfeksiyondan sonra çıkacağını önemsiz olduğunu söyle ama ben çok endişeleniyorum acaba bu günlerce geçmeyen ateş ve kabartılar başka bi hastalığın sebebi olabilirmi. Bu arada ben size kanada dan yazıyorum ve burdaki doktorlara hiç güvenmiyorum bir kan testini bile günlerce yapmadılar oğluma. Uygun olduğunuzda cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekürler
|
|