Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tahlil. Sonuclari

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63021
Tarih: 28 Eyl 2025 Saat 13:38

Konu: Tahlil. Sonuclari
Mesajı Yazan: Neslinaz
Konu: Tahlil. Sonuclari
Mesaj Tarihi: 18 May 2019 Saat 02:38
Giyi akşamlar hocam kızım 13 yaşında tahlilleri aso türbidimetrik 298 crp 25.6 kreatinin 0.48 wbc 14.42 NEU# 9.09 lym# 3.5 mono# 1.57 ıg% 0.50 LdL kolesterol 106 sedimantasyon 42 idrar tahlilinde herşey normal sadece yassı epitel 7 çıktı suprax 400 tablet verildi doktor hiçbişey demedi hocam kotubisey varmı nedemektir öksürük var İnternet ten bakınca korktum açıkçası bi akıl verin hocam iyiki varsiniz hocam. Çok sagolun herşey için tüm sorularımıza karşılık veriyorsunuz teşekkür ederim 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 May 2019 Saat 07:16
Sonuclarin hepsi normal.. Siz agziniz ile kus tutsaniz, Turk doktorlari gene de antibiyotik yazarlar.. 
Sakin Antibiyotigi kullanmayin,gerek yok.
Ates+ Koku+ Pas degerlendirmesini iyi okuyun ve uygulayin. 

Mesajı Yazan: Neslinaz
Mesaj Tarihi: 18 May 2019 Saat 13:35
Teşekkür ederim hocam sagolun İnternet ten bakınca korktum. Streptokok mikrobu felan çok değişik şeyler yazıyor aslında işin gerçeği doktorlar aileyi bilgilendirmiyorki ilacı yaz gitsin metodu var hiç yani bişey söylemiyorlar çok değişik üstün körü bakılıp. Bitiyor resmen bi açıklama yapsa ama yok ne durumda sağlık sistemi yazık ticarethane gibi genel durum iyi hocam ama böyle boğuk öksürük var balgamlı. Cigerden gelir gibi 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 May 2019 Saat 18:35
LUTFEN bu; "Streptokoklar" ile ilgili butun yazdiklarimi okuyun..
Bu konuyu  herkese, tafsilati ile anlatamam.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat