ÖNEMLİ DUYURU!!!.....
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Haberler & Duyurular
Forum Tanımlaması: (AOA hakkındaki son haberler ve diğer duyurulması gereken herşey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3712
Tarih: 19 Tem 2025 Saat 15:55
Konu: ÖNEMLİ DUYURU!!!.....
Mesajı Yazan: Siddartha
Konu: ÖNEMLİ DUYURU!!!.....
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 10:46
Sevgili arkadaşlar,
Şu anda kesinleşen bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum.
TV8 kanalının konsept değişikliğine gitmesi sebebiyle TV8'de yayınlanan "Anne Olunca Anladım" adlı TV programımız bugün TV8'deki son programını yapacaktır...
Uzun yıllar boyunca, parasına puluna bakmadan yayın yapmayı düşündüğümüz kanaldan ayrılmak durumunda kaldığımız için üzgünüz tabii ki, ama her sonun yeni bir başlangıç ve umut olduğunun da bilincindeyiz. Daha önceki kanalımızdan da ayrılırken yaşadığımız hüzünlü süreçte bizi yalnız bırakmayan ve yeni kanalımızda da bize destek vermeyi sürdüren "anne dostlarımızın" gönüllerinin bizimle olduğunu bilmek bize çok büyük güç veriyor. Elbette bir gün TV kanalları da "annelerin gücünün" farkına varacaklar.
En kısa zaman içerisinde başka bir kanalda tekrar görüşmek üzere...
İyi ki varsınız, desteğiniz için sonsuz teşekkürler.
Selamlar, sevgiler...
EK : Hülya da az önce konuyla ilgili bir yazı yazdı. Linkini veriyorum.
http://www.anneoluncaanladim.com/yazi.asp?id=356" rel="no follow - http://www.anneoluncaanladim.com/yazi.asp?id=356
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 10:52
AMA BU HAKSIZLIK        
------------- Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 11:10
Hülyam bu senin için :
"Bak...
Bil ki domuzların önüne inciler serilmez
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez
Ne fark eder ki kör insan için elmas da bir cam da
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma"
MEVLANA
|
Mesajı Yazan: emiralp
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 11:14
çok üzüldüm ya.en kısa sürede yeni bir kanalda hülya hanımı görmek isteriz.sevgiler
-------------
|
Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 11:18
Siddartha Yazdı:
Hülyam bu senin için :
"Bak...
MEVLANA |
inanın diyecek söz bulamıyorum bu haberin sinyallerini dün almıştık ama hiç kötüsünü düşünmemiştim . inanın bizler hep yanınızdayız . biz tekraranını isterken olan şeye bakın .
yazdığınız dörtlük her şeyi o kadar güzel açıklıyoki ...  
------------- Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 12:23
hayirlisi cok üzüldüm beklemiyordum böyle bir sey
-------------
|
Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 13:15
Hülya Hanım'ın yazdığı yazıya yorumumu 600 karaktere sığabildiğince yazdım. Ama burada açıkçası daha da geniş yazmak istiyorum.
Hani bir söz vardır: “Allah bir kapıyı kapatır, başka bir kapıyı açar”. İşte ben de bizim bu güzel programımız için aynı şeyi düşünüyorum. Sizin o içten merhabanızı, harika konuklarınızı ve içten sunumunuzla gerçekleşen bu programı “keşke biz de bu program bizim kanalımızda olsaydı” diyen bir kanal vardır. Sosyal sorumluluk kapsamında ne kadar güzel konularla bize ulaştığınızı bilen ve hatta daha da ses getirecek bir kanal mutlaka bulunur. Yeni bir yıl yeni başlangıçlar getirecektir ve Anne Olunca Anladım gibi bir proje asla yalnız kalmayacaktır. Birinci yaşında bu projenin güzelliği forum sayfalarımızda çok da güzel ifade ediliyor. Sizleri çok ama çok seviyoruz. Anne olunca anladım dedim ve size katıldım. Sizlerleyim. Bırakmayı da hiç düşünmüyorum. Ben kanaldan ayrıldığınıza sadece onların konseptleri içinde yer alamadığınız için onlar adına üzüldüm. Çok büyük bir fırsatı kaçırdıklarını düşünüyorum o nedenle de. Bu arada program kapsamındaki reklamları bile dikkatle izleyen bir izleyici olarak, daha da kayıp yaşadıklarını söylemeden geçemeyeceğim.
Haluk Bey sizce de Ebeveyn Televizyonu projesinin zamanı değil midir? Umarım kendi kanalınız olur da biz de bu yayından kaldırıldı falan endişesinden kurtuluruz. Biliyorsunuz bu Ebeveyn Televizyonu projesini sizle daha önce de konuşmuştuk. Haklısınız çok zor demiştiniz ama umarım böyle bir olay en kısa sürede gerçekleşir.
Yalnız olmaığınızı sanırım biliyorsunuz ama yine de biz annelerin sizi bundan sonra daha çok destekleyeceğimizi de bilmenizi isterim. Nerde olursanız olun biz sizlerle olmaktan büyük keyif alıyoruz.
Sevgiler
Duygu SÖZERİ
|
Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 13:59
biz anneleri de anlayan elbette biri çıkacak ve yeni bir kanalda hayata merhaba diyecektir hülya hanım başka bir yayın kaldırılamıyorduda bizim izlediğimiz ve herkesime faydalı bilgiler sununan hülya hanım ın programıkaldırılıyor abuk sabuk birsürü progra varken neden bu bence haksızlık ediliyor ama her işte bir hayır vardır bizler her zaman yanınızdayız ve nerde olursa olsun hangi saatte olursa olsun yeniden sizleri ekran başında görmeyi arzuluyoruz
çok üzüldüm hakikaten  
------------- Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 14:04
Herşeyde bir hayır olduğuna şu anda da inanmaya çok ihtiyacım var...
Umarım Anne Olunca Anladım serüveni başka bir kanalda, daha iyi koşullarda sürer...
|
Mesajı Yazan: nilay
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 14:30
Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok üzüldüm   
İnşallah en kısa zaman da Hülya Hanım'ı başka bir Tv kanalında tekrar göreceğiz,herşeyin hayırlısı....
Selamlar,Saygılar.....
------------- http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 14:40
Çok Üzüldüm
Umarım en kısa zamanda yeni bir kanalda"PROĞRAMIMIZA KAVUŞURUZ"
Hülya Hanım,YANINIZDAYIZ.....SİZ NEREYE,BİZ ORAYA...
Sevgiler
|
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 14:53
Valla Hülya Hanım'ın açılış konuşmasında kayınvalidem de ben de üzüldüm açıkçası. Kayınvalidem bana aman bırakma bu program sana çok şey öğretti dedi.
Yeni kanalı ne zaman öğreneceğiz? Heyecanlandımmmmmm 
|
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 14:56
Hülya çok üzgün, zor yapıyor programı. Gözleri dolu dolu...
Bu arada henüz başka bir kanalla görüşme yapmadık. Şubat ayına kadar olan konuklarımız ve konularımız bile hazırdı, randevuları da alınmıştı. TV8'de devam edeceğiz diye biliyorduk biz, herşey ani gelişti...
|
Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 15:00
evet ya hülya hanım çok dolu bende üzüldüm program sonu deyince ya aman üzülmesin herşey yoluna girecektir haksızlık ama bu yaptıkları
------------- Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 15:00
Siddartha Yazdı:
Hülya çok üzgün, zor yapıyor programı. Gözleri dolu dolu...
Bu arada henüz başka bir kanalla görüşme yapmadık. Şubat ayına kadar olan konuklarımız ve konularımız bile hazırdı, randevuları da alınmıştı. TV8'de devam edeceğiz diye biliyorduk biz, herşey ani gelişti... |
|
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 15:03
Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 15:03
Siddartha Yazdı:
Hülyam bu senin için :
"Bak...
MEVLANA |
İnanın ben çok üzüldüm ama böyle güzel bir projede Hülya Hanım'ın her zaman önünün açık olduğuna eminim, çünkü bu ülkede çoğu kişi anne, olmayan da gelecekte anne adayı, bu kadar çok anne varken, Hülya Hanım'ın desteğine bizim her zaman ihtiyacımız var, onu her zaman böyle bir projede görmek isterim   Hülya Hanım'ın arkasında bir sürü anne var 
------------- http://www.glitterfy.com/">
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 15:31
ay çok üzüldüm  
ama inanıyorum bu programı daha iyi yrlerde göreceğiz..showmax te bittiğinde çok üzülmüştüm ama tv8 te başlayınca çok mutlu oldum şimdide daha iyi bir kanalda yayınlanır dahada mutlu oluruz inşallah..
hem bu kanal yetkilileri bu siteye hiç bakmıyomu bu kadar annenin program hakkındaki görüşlerine önem vermiyomu 
protesto ediyorum o kanalda izlediğim bir kaç programada bakmayacağım!!
|
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 15:55
ve bitti hülya hanim kendini zor tuttu aglamamak icin icim parcalandi bende tv 8 artik bir seye bakmayacagim insanlah kisa süre sonra baska kanalda baslar...........
-------------
|
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 16:01
Ay evet Yasemin ben de sana katılıyorum. Sabah da Nilgün Belgün'ün programı bitti. Ben aslında onu da izlemezdim ama izlemeye başlamıştım AOA bu kanalda olduğu için ve kalite içerdiği için. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım? Yeni konsepti çok merak ettim ama ben de izlemeyi düşünmüyorum. Konseptleri ne olursa olsun muadilleri olmasa yeni bişi yapmaya kalkmazlardı. Yani muadil kanallar olmasa başarıyı garantilemezlerdi. O zaman ben de onları değil muadillerini izlerim. Çok kızdım kanala ve gerçekten Hülya Hanım gibi değerli insanları kaçırdıkları için çok pişman olacaklardır. Ama iş işten geçti. Üzülecekler bence. Ben böyle düşünüyorum.
|
Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 16:11
proğramın bitmesine çok üzüldüm.Böyle eğitici proğramlara hepimizin ihtiyacı var. Biz anneler sizleri sabırsızlıkla bekliyoruz. 2007 sonu bu haber hiç hoşuma gitmedi. Ama aşağıdaki sözüde hatırlatmadı değil.
İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız, o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Hülya Hanıma sevgiler gönderiyorum.
------------- Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
Mesajı Yazan: emiralp
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 16:16
açıkçası anne olunca anladımı izlemeye başlamadan önce tv8 i hiç izlemezdim.şimdiden sonrada hiç bakacağımı sanmıyorum.sırf bu program için tv8 i önlere almıştım kanal sıralamsında.ama şimdi arkalara atacağım tvde.ben daha güzel günlerin hülya hanımı beklediğine inanıyorum.hakettiği yere mutlaka gelecektir.bu tv kanallarına hayret ediyorum doğrusu.afedersiniz ama sa... sa... sabah programlarını yayınlıyorlar sanki ne veriyorsa insanlara.anne olunca anladım gibi güzel ve içerik dolu programı neymiş konsept gereği kaldırıyorlar.bu insanların bu sitedende haberi yok sanırım.bu kadar annenin desteğini hiçe sayıyorlar.
gerçekten üzüldüm az bir süre ayrı kalacağımızı düşünüyorum ama.osüre bile fazla olacak yeni bişeyler öğrenmekten mahrum kalacağız.
hülya hanım üzülmesin.onu seviyoruz.sevgiler  
-------------
|
Mesajı Yazan: elcinim
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 16:35
bugun yazmaya fırsat bulamadım ama ınanın cok üzgündüm.ben sızı bır dergıdekı reklamınız sayesınde tıkladım ve ıyı de yapmısım kı kocaman bır aıleye sahıp oldum.acıkcası TV8 ı anne olunca anladım programı sayesınde ızlıyordum ve sadece o programa bakmak ıcın acıyordum.bu kadar kalıtelı egıtıcı ve sponsor sahıbı bır programı kaldırmak cok sacma.konsep degısıyorsa bence program suresını uzatmalılardı yada saatlerını degıstırebılırlerdı.
ama bızlerı 2008 le bırlıkte cok guzel gunlerın daha da buyuyecegımız gunlerın gelecegını bılıyorum.sız hıc uzulmeyın hulya hanım yanınızda sızı anlayan esınız haluk bey ve bız ANNE OLUNCA ANLADIM uyelerı var.sız nereye bız oraya.belkıde daha ıyı ve cok ızlenen bı kanalda baslarsınız ve bu sızın ıcın daha hayırlı olmus olur.
HERSEY COK GUZEL OLACAK 
sevgıyle kalın,bız hep yanınızdayız. 
|
Mesajı Yazan: aysegulce
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 16:43
Hep böyle olur zaten. Güzel ve başarılı işler nedense hak ettikleri değeri göremezler. Anne Olunca Anladım programı da bunlardan birtanesi. Üzülmeyeceğim, çünkü biliyorum ki bu program başka bir kanalda yine buluşacak sevenleriyle ve hakettiği değeri de görecek. Kaliteden ödün vermeden, anlaşılır, ciddi ve bir o kadar da sevecen sunumuyla bizlere birçok şeyi tekrar hatırlatan ve bilmediklerimizi de öğrenmemize yardımcı olan Hülya Hanım'a ve ağırladığı konuklara şimdiye kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Başka bir kanalda görüşmek üzere. Ben sizi bekliyor olacağım.
|
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 16:52
Benim aklıma geldi söylemeden yapamayacağım.
Anne Olunca Anladım projesi Hülya Hanım'ın diğer bebeği bence ve eğitimine başka okulda devam edecek. Hem de daha iyi bir okula gidecek.
|
Mesajı Yazan: HaYaL
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 17:05
bence üzülmesi gereken Hülya Hanım ve bizler değiliz. kıymet bilmeyen, başarıyı göremeyen kanal yetkilileri. böylesine faydalı, başarılı, sevilen, izlenen bir programın yerini doldurabileceklerini nasıl düşünürler anlayamıyorum. kaybeden kendileri olacak. bende tv 8i sadece AOA için izleyenlerdenim. başka hiçbir programını izlemiyordum ve izlemeyeceğim. bizler bir aile olduk ve ayrılmayacağız. Hülya Hanımla birlikte yola çok daha iyi bir kanalda devam edeceğimize inanıyorum. üzülmeyin lütfen Hülya Hanım AOA ailesinin yer mekan demeden sizin yanınızda olduğunuda lütfen unutmayın.
------------- http://yusufbarankoksal.blogspot.com/ - http://yusufbarankoksal.blogspot.com/
|
Mesajı Yazan: tunam
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 17:06
bende sana katılıyorum daha iyi bi kanalda daha güzel bi proje olucak inşallah ve daha çok izlenecek çünkü bu kanalda ne yeterli reklamı yapıldı ne de herkesin böle bi programdan haberi vardı üzülmeye gerek yok aslında çünkü inanıyorum ki bu program daha iyi yerlere gelecek
|
Mesajı Yazan: FİNCAN34
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 17:23
YA BENDE COK UZULDUM GEC BULDUM ERKEN BITTI ınş yakın zaman guzel bır projeyle nyıne bu formatta karşılaşırız tekrar ekranda gormek dılegıyle
|
Mesajı Yazan: serifegül
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 21:54
ben bugün programı izleyemedim ve haberi şimdi öğrendim.  hülya hanım ne olur üzülmesin. her son daha büyük ve parlak başlangıçların kapısın açar. 2008 de önümüzde çok büyük kapıların açılacağına ve anne olunca anlayanların çoğalacağına inanıyorum.
------------- http://ticker.7910.org/eng">
çekirdek ailemizin çitlembiği
|
Mesajı Yazan: ugurbitkisi
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 23:16
beynimden kaynar sular döküldü...ben hülya hanıma bayılıyorum...böyle muhteşem bir insan...evimde, yanımdaymış gibi...bir ablam, arkadaşım gibi..onda kendimden o kadar çok şey buluyorum ki...
onun program saatini iple çekiyordum..günümü onunla dolduruyordum...ve bir çok arkadaşım gibi ben de tv8'i bu program ve hülya hanım için izliyordum...şimdi bomboş ve anlamsız siz olmayınca...
hülya hanım..eşinizin size verdiği değer muhteşem ...o yazdığı dörtlük herşeyi anlatıyor...sizi ne kadar sevdiği belli....ve biz; buradaki bütün anneler en az eşiniz kadar seviyoruz sizi...daima yanınızdayız ...inşallah sizin için hayırlı olur...
|
Mesajı Yazan: leyla59
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 23:28
hülya hanım çok üzüldük fakat elimizden ancak tv8i izlememek gelir bundan sonra inşallah daha güzel işlerde sizi görürüz ama artık bir aileyiz ve siz nereye biz oraya yürümeğe devam...
------------- herbişeyim canım kızım
|
Mesajı Yazan: superisi
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 23:30
hangi kanal olursa ol
sun önemli olan programın devamı gelir. eğer olmasa bu tüm anneler için bir kayıp.inşallah en kısa zamanda ekranlara döner kalbim seninle hülyacığım.  
------------- ZÜLAL(Bookworm)
|
Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2007 Saat 01:23
Bu hep böylemi olmak zorunda?.Yapılan güzel şeylerin hep önü kesilmeli mi?Peki biz yarının gençlerini ülkemizin geleceklerini magazin programları seyrederek , bizim örf ve adetlerimize uymayan tamamiyle batı özentili yüzlerce tv dizileri ile mi yetiştireceğiz? A.O.A gibi kaç tane eğitici ve öğretici program var ,herhalde saysak bir elin parmaklarını geçmez.Onların çoğuda Rtük yayın durdurma cezası verdiğinde zorunlu olarak gösterilenler.Programın bitiş sebebi ise çok ilginç.Konsept değişikliği!.Çok merak ediyorum acaba ne gibi bir konsept değişikliği olacak.Bence A.O.A gibi bir programı normal şartlarda birçok kanalın program akışına dahil etmesi gerekir.Ama toplumumuz öyle bir yere getiriliyorki çok üzücü bir durum bu.Temennim eğitici ve öğretici programların çoğalması ve buna öncülük eden Hülya Hanım ve A.O.A programı nı 2008 de değerini anlayan bir kanalda görmek dileğiyle .
------------- Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
Mesajı Yazan: şimal
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2007 Saat 11:22
Ben de çok üzüldüm.
Ama inanıyorumki böylesine güzel bir program başka kanallar tarafından boş bırakılmayacaktır.
Hülya Hanım üzülmesin nerede nasıl olursa olsun kendisine desteğimiz hep devam edecektir.
Kendisine hayranım.Programa olan hakimiyeti,sorular ,seçilen konular,gelen telefonlara verdiği samimi cevaplar.
Daha büyük başarılara imza atacaksınız ve biz sizi izlemeye devam edeceğiz. 
------------- Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır.
|
Mesajı Yazan: Nimett
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2007 Saat 00:55
inşalla çok ara vermezsiniz bi an önce sizi tv de görmek ümidiyle ...
------------- ELif Öykümmmm
|
Mesajı Yazan: hoşseda
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2007 Saat 01:33
Yayından kaldırılmasına şimdilik çok üzüldüm ama ben de tahmin ediyorumki en kısa zamanda başka bir kanalda tekrar bizlere sıcacık bir merhaba diyecektir Hülya Hanım. Biz O'nun samimi duruşuna, içten konuşmalarına ve mütevazi yaklaşımlarına öyle alıştıkki...
Sabırsızlıkla bekliyorum merhabanızı.
Sevgiler.
-------------
 http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2007 Saat 18:56
ilk duyduğumda çok üzüldüm ama şimdi düşünüyorumda böyle eğitici ve seviyeli bi program asla bitemez mutlaka bi çok kanaldan teklif gelicektir buna eminim
her zaman yanındayız hülya hanım sizi çok seviyoruz
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesajı Yazan: nehir
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2007 Saat 20:03
demek ki hakkaten nerde olursa olsun meyve veren ağaç taşlanıyor!!
ben tv de tülinle canerin kavgasından,adamın karısının komşusuyla kaçmasından,kuma giden kadınlardan,bide üstüne üstlük iki kuruş için kişiliğini gözler önüne çarşaf çarşaf serenlerden bıktımmm!!!
çalışan bir kadındım.bebeğim olunca vaktimi evde geçirmek zorunda kaldım.keyifle izlediğim hakkaten tek bir program vardı o da ''anne olunca anladım'' emeğe saygım var benim.eğitenin,öğretenin önünde herzaman diz çökerim..ama maalesef bizim toplumumuzda öğretenene pek fazla yer verilmiyor..çok üzüldüm!inşallah bi başka kanalda kalıcı olarak görürüz sizleri..
|
Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2007 Saat 00:23
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YA İNANMIYORUM, DAHA DOĞRUSU GÖZLERİME İNANAMIYORUM YAAAAAA GERÇEKTEN Mİ???
ben son programda evde olamadığım için izleyemedim, 2 gündür de siteye giremediğim için tabiiki herşeyden bi haberdim.Ama resmen şu anda şok etkisi yarattı.Böyle birden bire aniden haydaaaaaaaaaaaaaaa...... biz kanala tekrar mailleri yağdırmaya çalışırken kaldırıldığı haberini alıyoruz ya ne diyeceğimi bilemiyorum ama herşeyin hayırlısı diyorum.
Hülya hanımcım, belkide bu bir işarettir?Yepyeni bir yıla girerken programımız için belkide yepyeni bir sayfadır bu.Belki bu sene sizin ve projeleriniz için daha kocaman başlayacaktır herşey. Bu kadar seyircisi olan bir programı kimsecikler bırakmaz bence siz merak etmeyin Elbet birileri kapacaktır bizi Bizi diyorum çünkü bende hepimiz gibi programı sımsıkı avucumun içine alanlardanım.Neyseki web sayfamız ve forumumuz her türlü bilgi ve iletişim için açık şükürler olsun.Şimdi daha fazla birleşme zamanı, her zaman mesajlarımızı ve paylaşımlarımızı burda devam ettirelim ki 14.30-16.00 açığımız bir nebzede olsun kapansın.Hatta şöyle birşeyde söyleyip yüzünüzü güldürmek isterim :ÇARŞAMBA BENİM İŞE BAŞLAYACAĞIMI DUYDUNUZ DAYANAMADINIZ HANDE KAÇIRMASIN AMAN DEDİNİZ VE PROGRAMA BENİM İÇİN ARA VERDİNİZ DEĞİL Mİ?? 
şaka bir yana ; başka bir kanalda daha büyük bir kitleyle yine aynı heyecanla sizi izleyeceğimizi biliyorum.Tatil gibi düşünüp biraz dinlenip, biraz düşünüp bomba gibi döneceksiniz bize Ama umuyorumki yayın genel bir kanalda (yani şifresiz) olurda herkesin izleme fırsatı olabilir.hatta birde haftasonları olursa babalarıda alırız yanımıza Siz yüreğinizi ferah tutun...ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ, BU BÖYLE YARIM KALMAYACAK.....
------------- http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)
|
Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2007 Saat 09:20
Bende başta şaşırdım ve üzüldüm ama Handeye katılıyorum,hiçbir başarılı iş yarım kalmaz,dolasıyla Hülya hn. bu arayı minik bi tatil gibi düşünsün,en kısa zamanda ,çok daha iyi bir kanalda inş. tekrar beraber olacağız,gerçi ben çalıştığım için izleme şansım olmuyor ama belki bu sefer tekrar bölümlerini izleyebilirim. Hülya hn. ben programı hiç izleyemedim ama bu siteden ve seçtiğiniz konulardandda anlaşılıyor ne kadar başarılı bir iş yaptığınız,içinizi rahat tutun,2008 hepimiz için çok güzel bir yıl olacak...Buarada yeni yılınızıda kutluyorum...
------------- Pamuk Prensesin Annesi...
http://www.glitterfy.com/">
|
Mesajı Yazan: bejan
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2007 Saat 14:16
Bu kadar büyük bir izleyici kitlesine yapılmayacak bir saygısızlık
------------- k
|
Mesajı Yazan: laren
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2007 Saat 16:42
Tv8`e sevgilerimi iletiyorum siz anladiniz onu
------------- ASKLARIN EN GÜZELI SENSIN LARENIM
http://www.glitterfy.com/" rel="no follow">
|
Mesajı Yazan: ceyy
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2007 Saat 19:53
nasıl böyle birşey olabilir hala inanamıyorum bu kadar sevilen izlenen bir program yayından kaldırılamaz başka kanallara e-mail yağmuruna tutuyorum programımızı tekrar istiyoruz.Bütün arkadaşlarımı birlik olmaya davet ediyorum lütfen bütün kanalları arayın
|
Mesajı Yazan: berram
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2008 Saat 17:16
bende tv8 i eleştiri oklarına tuttum bence böyle bir haksızlık yapmayacaklardı bende o kanalı kaliteli yayın yapar sanırdım yerine gelen programı görünce şok oldum ama Hülya hanım sizi herzaman destekliyoruz inş. yepyeni projelerle karşımızda göreceğiz sizi 
------------- http://www.youngnutrition.net">
|
Mesajı Yazan: SENEMUYGUN
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2008 Saat 13:25
herkese merhaba,
ben işin bu boyutunu şimdi öğrendim  
Hülya hn .kendi isteği ile başka bir kanala transfer oluyor sandım
şuan şoktayım
biz ne izleyeceğiz şimdi okadar faydalı bir proğram nasıl kaldırılır yayından
en kısa zamanda lütfen teklifleri değerlendirin sizi bekliyoruz Hülya hn.
Sevgilerimle,
Senem Ve oğluşuu Efe :)
|
Mesajı Yazan: deryak
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2008 Saat 18:08
bende bu forum üye olan herkes kadar üzüldüm.
ben daha anne olamadım ama çok faydalı bilgiler ediniyordum.
inanamadım.
hülya hanım a yeni bir kanalda daha büyük kitlelere ulaşmasını dilerim. 
hepimiz sizi çok seviyoruz 
|
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2008 Saat 18:15
Ben bugün sırf yayın akışını değiştirecek bu kadar önemli olan program neymiş diye baktım, yazık ya, saçma sapan bir program koymak için bu yapılır mı    İnsanların kafasına vura vura gereksiz bilgi ile doldurmaya çalışıyorlar, bütün gün tv'de sadece "Anne Olunca Anladım" programını izliyordum, bundan sonra olursa da keyifle sadece onu izlerim ama bu saçma sapan programları kimse bana izlettiremez 
|
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2008 Saat 18:58
Aynen ben de merakla bekledim ve gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Daha önce de demiştim muadilleri daha çok kazanıyor sanırım bu tür programların. Onlar da sadece kazansın diye abuk bir program eklemişler. Malesef bunların da izleyicisi var. Hele ben tam reklama geçerlerken yakalamışın ne konuşmaydı öyle... Bu arada olmayan şeylerden olay çıkaran tüm televizyonları şiddetle kınıyorum. Olay yok ortada hadi bi şaka yapalım diyorlar ve olay çıkartıyorlar. Aman Allah'ım nereye gidiyor bu programlar...
|
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2008 Saat 19:02
acmadim bile tv 8 ..lazim olmayacak bir sey oldugunu anladigim icin acmadim bile
-------------
|
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2008 Saat 19:13
Arkadaşlar ben dayanamadım TV8'e aşağıdaki mesajı gönderdim vallahi.
Merhabalar.
Öyle güzel yayınlar yapıyorsunuz diye defalarca size teşekkür eden biri olarak konsept değişikliği nedeniyle kaldırdığınız "Anne Olunca Anladım" adlı programınızın yerine daha kaliteli bir şey eklemişsinizdir diye dört gözle bekledim. Sağlık konularında çok duyarlı oldunu düşündüğüm kanalınızın reklamları bile kısa diye çok sevinen biriydim ve hemen her programınızı izlemeye başlamıştım. bu da AOA sayesinde olmuştu...
Fakat bugün bir baktım ki AOA yerine olmayan bir olaydan şaka çıkartmak adına kişileri sadece oyalamaya ve özel hayatlarında komik düşürmeye yönelik bir program gördüm. Konuşmasını bile saçmalayarak reklamlara girebilen bir sunucu ve yanında reyting dediğimiz canavarın bir kurbanı. Evet bu program gerçekten tutacaktır. Ama inanın birçok kişi sizi benim gibi izlemekten vazgeçiyor. Siz AOA sayesinde birçok arkadaşımın gözde kanalı olmuştunuz ama şimdi değil... Çok büyük bir fırsatı kaçırdığınızı düşünen biri olarak Hülya Hanım'ın projesini en kısa zamanda başka kanalda görmeyi umuyorum. Siz bari çizginizi bozmasaydınız... Keşke bize faydalı bir programdan bizi mahrum etmeseydiniz... İnanın AOA sayesinde öyle önemli bilgilere ulaştım ki bunun farkında bile olmamanız beni çok üzdü. Size teşekkür için yazdığım mesajlarımın hiç ama hiç önemi yokmuş Madem neden izleyicilerin görüşünü önemsediğinizi belirten bu mail adresini açtınız ki? Şimdi işe yaradı o zaman. Adınıza ve yeni konseptinize çok üzüldüm. Belki sizin için hiç önemli değil ama profesyonel bir izleyici kaybettiniz. A unuttum söylemeyi, benim gibi düşünen yüzlerce kişi de tanıyorum.
Sevgilerimle
Duygu SÖZERİ (Bilinçli Olmaya Aç Binlerce Anneden Biri)
|
Mesajı Yazan: esmaece
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2008 Saat 21:43
İşe başladığım için programı izleyemiyordum ama bütün tanıdıklarıma programı ve siteyi öneriyordum. Yeni duydum ve çok üzüldüm. Hülya hanımın nezaketini ve izleyicisine saygısını hayranlıkla seyrediyor programın konusu beni ilgilendirmese bile muhakkak izliyordum. Hülya hanımın ve tüm annelerin değerini bilecek bir kanalda görüşmeyi diliyorum.
------------- http://lilypie.com" rel="no follow">
|
Mesajı Yazan: hllsmnc
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2008 Saat 12:35
bız butun anneler yanınızdayız.Bız bu sıte ılede mılyarlara ulasabılırız.Gorsel basın bır kez daha yapacagını yaptı.Sakın hulya hanım yılmayın;burası turkıye bunlara alısık olmak lazım...
haklı olan ve basarılı olan her zaman kazanır yer ve zaman hıc onemlı degıl.
|
Mesajı Yazan: mehtapca
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2008 Saat 16:22
çok üzüldüm, iki gündür tv8'in karşısında bekleyip durmuştum. biraz önce kanala mesaj attım, programı geri istiyoruz dedim.
umarım programınızı yeniden izleyebiliriz.
------------- mehtapca
|
Mesajı Yazan: melispelin
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2008 Saat 16:26
zaten kaliteli bir program olunca maalesef kanallara yaranılmaz.çok üzgünüm
|
Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2008 Saat 21:20
Bakalım yerine hangi uyduruk kadın programı konacak? Neyse üzülmeye değmez Hülya Hanım sizin değerinizi bilen bir kanalda tekrar yayına başlamanız dileğiyle...
------------- http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">
<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2008 Saat 21:31
Gami Yazdı:
Bakalım yerine hangi uyduruk kadın programı konacak? Neyse üzülmeye değmez Hülya Hanım sizin değerinizi bilen bir kanalda tekrar yayına başlamanız dileğiyle... |
Ay Gamzecim koydular bile canımmm. Hem de en saçmasından bir rating alan programlardan birisi.   Konuşmayı beceremeyen sunucu da cabası. 
|
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2008 Saat 15:17
ben simdi baktim ama o yeni olan bir sey degilki o eski program nasil olurda böyle güzel bir programi cikarirlarda eski gecen sezonun sacmaliklarini yayina sokarlar pes
-------------
|
Mesajı Yazan: ela
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2008 Saat 15:54
arkadaşlar ben hem tv 8 e sitem olarak, hem de büyük kanallara bu programa yer verin diye mail attım.
bence el ele verip bu programı ekrana taşıyacağız.
hülya hanımın da dediği gibi ANNELERİN GÜCÜ ADINA!
|
Mesajı Yazan: FATMA GÜRSOY
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2008 Saat 01:50
Hülya hanım seviyeli ve kaliteli programınızın sonlanmasına çok üzüldüm.Ama her son bi başlangıçtır.Eminimki programınızın peşinden koşacak nice kanallar olacaktır.Biz annelerde gerek tv8 gerekse diğer kanalları mail yağmuruna tutup programımızı tekrar seyretme imkanı bulucaz.Haydi anneler gün elele verme günüdür mailler yağsın kanallara.SEVGİLERLE.....
|
Mesajı Yazan: DERYAYAVUZ
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2008 Saat 08:28
Böyle güzel bir programı kaybetmez TV8 için büyük kayıp.Keşfettiğim andan itibaren hiçbir bölümünü kaçırmamaya özen gösterdim ve çokda yararlandım.Tanıdığım tüm annelerede programı tavsiye ettim.Çok teşekkür ediyorum tüm anne olunca anladım ekibine.
Sadece başarılarınızın devamını dileyebiliyorum.
Zaten bizim TV8 de net çekmiyor du canım...... 
|
Mesajı Yazan: tugbayusuf
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2008 Saat 13:13
çok üzüldüm böyle bi programdan faydalanmak yerine sonlandırmayı tercih ettiler dediğiniz gibi saçma sapan bi program koydular yerine..
ama eminim hülya hanım en güzel yerde tekrar başlayacak ve bizlerde yararlanmaya ve destek vermeye devam edeceğiz..
tekrar görüşmek ümidiyle...
|
Mesajı Yazan: kevser78
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2008 Saat 15:56
televizyon kanalları içinde izlemeye değer birkaç programdan birisiydi "anne olunca anladım".böyle kaliteli ve insanları aydınlatmaya yönelik bir program eminimki en kısa zamanda tekrar bizlerle olacaktır.hülya hanıma sevgilerle......
|
Mesajı Yazan: ismigul
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2008 Saat 16:20
Hülya Hanım üzgünüm.. hem de çok.. Çalışıyorum, ancak 22/06'dan bu yana programı düzenli izleme fırsatı bulmuştum (doğum öncesi izindeydim) Ve inanın gündüz izlediğim ve keyfin yanısıra bilgi aldığım tek tv programıydı.. Bu yayıncılık nasıl bişey, faydalı olanın yerine gereksizlerle vakit kaybediyor ve kaybettiriyorlar.. En kısa sürede kıymetinizin bilinmesi ve görüşmek dileğiyle 
------------- Özgül'ün annesi
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 11:05
TV8'de biraz önce başlayan programı gördünüz mü?
Kızım kumandayı eline almış rastgele bakarken programın jeneriği yayınlanıyordu, bir bebek gördü ve ayyy deyince ben de baktım ve sonunda gördümki yeni bir program başlıyor; yine bir anne çocuk programı.
Stüdyo aynı stüdyo, koltuklar, arkada görünen ekranlar, akan görüntüler, koltuklar sehpa falan bile aynı sanırım, neredeyse logoyu da değiştirmeyeceklermiş. Tek değişiklik oturma düzeni ve logo-program ismi. Ha bir de program saati.
Bu muymuş yani format değişikliği  
-------------
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 12:15
hoşseda Yazdı:
Kızım kumandayı eline almış rastgele bakarken programın jeneriği yayınlanıyordu, bir bebek gördü ve ayyy deyince ben de baktım ve sonunda gördümki yeni bir program başlıyor; yine bir anne çocuk programı.
Stüdyo aynı stüdyo, koltuklar, arkada görünen ekranlar, akan görüntüler, koltuklar sehpa falan bile aynı sanırım, neredeyse logoyu da değiştirmeyeceklermiş. Tek değişiklik oturma düzeni ve logo-program ismi. Ha bir de program saati.
|
Format değişikliği buymuş meğer. Aynı programı farklı isimle yapmak. Daha önce diğer kanalımız da aynısını yapmıştı. Ne reklam alabildi, ne sponsor bulabildi, taklidimiz... Hatta sunucu değiştirip durdular, olmadı. En sonunda kaldırdılar pes ettiler...
Hülya'nın anne olması, gazeteci olması, bilgili olması, ciddi bir empati yeteneği olmasının programa kattığı değeri farkedemiyor bir çok yetkili. Neyse denemeye devam etsinler. Umarım yanlış bilgiler veya ticari tercihlerle anneler zarar vermezler...
Çünkü bunu yapan çok kişi var ve bir kısmı bırakın yararı, zarar bile verebiliyor.
|
Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 12:33
Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 12:41
Sohbet bölümünde de belirtttiğim gibi bir şeyin taklidinin olması başarılı olması demektir. Ve maalesef meyve veren ağacı taşlıyorlar.
Hülya hanım bu ayrı bir yetenek eğitim bilgi vs. her nederseniz deyin. Sizin yoklugunuzu hissedecek ve bir şekilde doğruyu bulacaklarından eminim.
Acaba bizim yapabileceğimiz bir şey var mı, elimizden gelen? Mailler yetersiz kaldı sanırım.
Haluk bey ne yapabiliriz? Benim 1-2 kere evde oldugumda denk gelmişti , çok fazla izleme şansım olmadı ama bu kadar annenin sahiplendiği bir program askıda kalmamalı
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 12:59
ALPELLA Yazdı:
Sohbet bölümünde de belirtttiğim gibi bir şeyin taklidinin olması başarılı olması demektir. Ve maalesef meyve veren ağacı taşlıyorlar.
Hülya hanım bu ayrı bir yetenek eğitim bilgi vs. her nederseniz deyin. Sizin yoklugunuzu hissedecek ve bir şekilde doğruyu bulacaklarından eminim.
Acaba bizim yapabileceğimiz bir şey var mı, elimizden gelen? Mailler yetersiz kaldı sanırım.
Haluk bey ne yapabiliriz? Benim 1-2 kere evde oldugumda denk gelmişti , çok fazla izleme şansım olmadı ama bu kadar annenin sahiplendiği bir program askıda kalmamalı
|
Sağolun.
Yapılacabilecek tek şey, beğenilerde veya tepkilerde kanal yönetimine mesaj göndermek veya aramaktır. Tabii ki seyretmek veya seyretmemek de bir eylemdir aslında..
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 13:35
Ben kesinlikle seyretmem Ben görmedim, şimdi burada okuyunca çok sinirlendim, bu kadar faydalı programı kaldırıp, taklidine niye gerek görürler ki, ben yeni sunacak kişinin kesinlikle Hülya Hanım kadar konuya hakim olacağını hiç sanmıyorum, Hülya Hanım'ın programda en çok her konuya hakim ve bilgili olması, benim çok hoşuma gidiyordu ve uzmanlara da çok güzel sorular yöneltiyordu, ben yerine konulmuş programın bir başarı sağlıyacağını hiç sanmıyorum, inşallah da olmaz, bu tür şeyler Hülya Hanım'ı asla yıldırmasın, Hülya Hanım'da bu bilgi birikimi ve konuya bu kadar hakimken, onun için her kapı açılacaktır 
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 13:46
Siddartha Yazdı:
hoşseda Yazdı:
|
Format değişikliği buymuş meğer. Aynı programı farklı isimle yapmak. Daha önce diğer kanalımız da aynısını yapmıştı. Ne reklam alabildi, ne sponsor bulabildi, taklidimiz... Hatta sunucu değiştirip durdular, olmadı. En sonunda kaldırdılar pes ettiler...
Hülya'nın anne olması, gazeteci olması, bilgili olması, ciddi bir empati yeteneği olmasının programa kattığı değeri farkedemiyor bir çok yetkili. Neyse denemeye devam etsinler. Umarım yanlış bilgiler veya ticari tercihlerle anneler zarar vermezler...
Çünkü bunu yapan çok kişi var ve bir kısmı bırakın yararı, zarar bile verebiliyor. |
Umarım sitemizdeki anneler de buna dikkat ederler.
Dediğiniz gibi Hülya Hanım'ın anne olmasının yanında, doğru bilgi birikimiyle (neredeyse her konuda sanırım), güzel yaklaşımlarıyla, samimiyetiyle, duruşuyla, o sıcak sohbetiyle bizlere ulaşmıştı. Her telefon bağlantısındaki anneyle yaptığı o içten konuşmalar bizlerle de yapılıyordu sanki. Sanki orada tanımadığımız alelade bir sunucu değil de dost sohbetinde bir arkadaş, aile meclisindeki bir akraba gibi yakındı, içtedi, samimiydi ve çok bizdendi konuşmaları. Bizlere uzak değildi, bizdendi.
Ben en yakın zamanda tekrar buluşacağımıza inanıyorum Hülya Hanım'la. Ama sabırsızlanıyorum işte ne yapayım.
Sevgiler Hülya Hanım'a
-------------
|
Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 14:50
aaaa ben tabii işe başladığım için görmedim ama eğer dekora kadar aynıysa ''bu ne perhiz bu lahana turşusu '' demek istiyorum bumuymuş format değişkliği???yine anne yine çocuk yine bebekler, yine büyüme,beslenme vesaireeeee....amaaa ne o format farklı efendim!!! bir hülya hanım yok....işin başında olanlara burdans evgilerimi yolluyorum, ve allahtan önce akıl, daha sonra fikir, daha sonrada ticari bir beyin diliyorum.ek olarakta görsel bakış!!! kamuoyu yoklamasında programın randının nerelerde olduğuna keşke bir baksalardı....he bide programı böylece şakadak diye bitirdikleri içinde ileriki günler için başlarını vuracak bir taş rica ediyorum
------------- http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 15:41
Denebilecek çok şey var aslında ama işin özü bence şu.
Demek ki anne olunca anladım o kadar çok izleyici kitlesine ulaştı ki, onlar da bunu farkedip kendileri sanki bunu üretmişler gibi sunmaya çalışmışlar. Ama olmamış, olmamış...
İlk yardım konusundan beslenmeye ve sonra da konuk kadıncağızın lafını kesip de konuyu İran kedilerine getiren programdan ne beklenir ki arkadaşlar? Kadın diyeceğini de unuttu sonra program bitti zaten.
Aaa atlamayayım, ünlü konuklar getirmek konsept değişikliği yaratıyorsa o da olmamış bence. Ki Hülya Hanım daha iyilerini buluyordu. Tam da konuya uygun kişleri... Boşanma konusundaki programında çok ses getirmişti. Neyse bence taklit ediliyorsa bir program tutmuştur ama kıskandıkları için şekil değişikliği nedeniyle çıkartıp yerine başka program koyuyorlar güç onlarda mı acaba?...
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 16:46
ben görmedim o kanalı izlemiyom artık zaten protesto ediyorum halbuki takip ettiğim programlar vardı ama artık bakmıyorum...duyunca benimde sinirlerim hopladı aynı durum diğer kanaldada oldu ayyy gıcık gıcık sunucular çıkardılar biri iki lafı bi araya getiremiyordu ruh gibi diğerininide susturuna aşkolsun car car car konuşuyodu bununda farklı olacağını sanmıyorum..
umarım bizim programımız çok iyi yerlere gelecektir ve daha ii kanallarda izleyeğiz inşallh..
ben buna yürekten inanıyorum ve bekleyeceğim 
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 17:00
Allah Alaaaaah! Şaştım kaldım yine. Bu ne biçim iş? Aslında bu programın banttan olanı vardı onu da ara sıra denk geldikçe izliyordum. Böyle olmasaydı keşke... Hemen sitemlerimi sinirim geçmeden kanala mail olarak göndereyim bari.
Niye böyle bir şey yaptıklarına anlam veremedim. Kadın torpilli midir nedir?
|
Mesajı Yazan: Hülya Yıldırım
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 22:56
Merhaba,
Başlangıçtan bugüne gönülden destekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır. Duygu yüklü mesajlarınızı okurken, içim titredi... Hayat da her şey var, kazık yemek de! Ama, bir söz vardır hani, hiçbir şey her zaman iyi gitmez, hiçbir şey her zaman kötü de gitmez diye... Bu göreceli (ekran ayrılığı) bizleri aslında birbirimize daha da kenetledi, birbirimizin değerini daha çok bildik, özlem hissettik karşılıklı... Ben, anneliğin yalnız bir serüven olmasından yola çıkarak, doğru bilgiyi her anne-babaya sunmayı bugüne kadar kalbimde de hissederek AOA adlı bu proje sayesinde gerçekleştirmeye çalıştım. İçimdeki istek ve ruh devam ettikçe de çalışacağım... 20 yıl önce severek seçtiğim gazetecilik mesleğinde meslektaşlarımdan çok kazık yedim; ama okuyucu, seyirci her zaman iyi kalemin, iyi programın hakkını verir. Çünkü bilginizle bilmeseniz de, aklınıza yatmasa da, bir şeyin iyi ya da kötü olduğunu, işinize yarayıp yaramayacağını, size iyi gelip gelmeyeceğini, o an kalbinizde, ta içinizde bilirsiniz. Dolayısıyla, gerçekte kimse, çoğu medya yöneticilerinin sandığı gibi salak değil...
Ne diyeyim, sitemizin birinci yılında yolumuz açık olsun... Hep birlikte daha nice güzel, derinlikli paylaşımları hep birlikte yaşayacağız inşallah... Ben inanıyorum, lütfen siz de inanın...
Hepinizi tek tek sevgiyle kucaklıyorum...
Hülya.
|
Mesajı Yazan: AyseUlusal
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 23:30
Merhaba,ben de AOA'dan sonra tv8 i syretmiyorum.Programı şimdi burada okudum O televizyonun yöneticilerini kutluyorum bu kalitede bir programa layık olmadıklarını anladıkları için...  Biliyorum ki iyi işler her zaman en iyisine layıktır..
------------- http://ticker.7910.org/eng" rel="no follow">
|
Mesajı Yazan: tombik
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 01:33
Merhaba,
Ben AOA’ı TV8'de yayınlanmaya başladığı ilk günden beri neredeyse kaçırmadan izledim. Yayından kaldırıldığında çok üzüldüm. Bu sabah kanallar arasında dolaşırken yeni(?) programı görünce şok geçirdim. Logo ve stüdyoyu görünce midem bulandı. Gerçek emeği harcayan insanlara bu kadar mı saygısızlık olur,izleyici bu kadar mı aptal yerine konulur?
Bence vakit kaybetmeden RTÜK’e şikayette bulunulmalı. Size ve yapım şirketine ait concept’in, logonun ve görsellerin birebir taklit edilerek yapıldığını ispatlamak çok kolay. (Zaten logo web sitesinde bile var) Belki program kalkmayacaktır ama kanal RTÜK’ten uyarı alsa bile biraz hak yerini bulacaktır ve emek çalmanın bu kadar kolay olmadığını anlayacaklardır diye umuyorum. Bu aralar evde olduğum için sık sık TV seyrediyorum ve RTÜK’ün her türlü programı yakın takibe aldığını görüyorum. Bu konuya da duyarsız kalmayacakları gibi bir düşüncem var.
Bu arada sitenizin 1. yaşını gönülden kutluyor, iyi ki internet gibi bağımsız bir medya aracı var diyorum!
|
Mesajı Yazan: BEYZACIK
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 13:25
Mesajı Yazan: bejan
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2008 Saat 18:32
evet ben de şoktayım koca kanalı yönetenler nasıl bu denli yanlış davranabilir reklam veren firmalar bebek ürümlerinin tanıtımı için bu yayını seçerken program kaldırılıyor ben de bu kanalın diger yayınlarınıı da yeni yapılan programı da izlemeyi reddediyorum umarım yeni bir kanalda buluşuruz sevgili hülya lütfen üzülmeyin deprese olmayın maalesef her meslek gurubunda aynı ihanet var
------------- k
|
Mesajı Yazan: esko
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2008 Saat 04:17
bende kaç gündür programı arıyordum saatinin değiştiğini düşünmüştüm sonra bir sabah tesadf baktım ki Hülya hanımın programını benzeyen bir program hehrald ehülya hanım kanalı bıraktı ve başka kanala geçti zannettim bu siteye girip bakmak sonradan gedli aklıma ama inanın bir eğitimci olarak çok üzüldüm her yönden bilgili samimi eğitici bir programın yayından kalkması beni çok üzüd bende ücretsiz izndeyim ve bebğim uyku saati ile denk geliyordu kahvemi alıp hülya hanımı dinlemek inanın bana güven ve huzur veriyordu .
Bu konuyu bence kanala mail yolu ile tepkimizi gösterebilirz arkadaşlar sadece buraya yazmak ile kalmayalım bu programın kalkmış olduğuna gösterdiğiz tepkileden haberdar etmek gerek bence kanala mail yolu ile
Bu tür programalrın ve gerçekten işini düzgün yapan kişilerin biz anneler olarak arkasında durmalıyız
------------- url=http://www.youngnutrition.net] [/url]
|
Mesajı Yazan: FATMA GÜRSOY
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2008 Saat 14:53
Yeni yayına koydukları programı tesadüfen gördüm.Dekor logo konular konuklar taklit edilebilmiş ama Hülya hanımın içindeki anne şefkatiyle konularına yaklaşımı,gözündeki ışık,içten sunuşu,güzel gülen yüzü taklit edilememiş.EDİLEMEZ...Bence bu işin altında başarılı programımızı çekemeyen bir kadın kıskançlığı var.Ama bizim yolumuz engellenemeyecek.Hülya hanımı daha güzel kanallarda çok daha başarılı programlarda göreceğime eminim ve tek temennim bu...Artık o kanalı seyretmeyi bırakın uydu listemden bile sildim.Kanal hayatının en büyük hatasını yaptı bence.Programımızı yeniden seyredebilmek dileğiyle...SEVGİLER
|
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2008 Saat 16:05
FATMA GÜRSOY Yazdı:
Yeni yayına koydukları programı tesadüfen gördüm.Dekor logo konular konuklar taklit edilebilmiş ama Hülya hanımın içindeki anne şefkatiyle konularına yaklaşımı,gözündeki ışık,içten sunuşu,güzel gülen yüzü taklit edilememiş.EDİLEMEZ...Bence bu işin altında başarılı programımızı çekemeyen bir kadın kıskançlığı var.Ama bizim yolumuz engellenemeyecek.Hülya hanımı daha güzel kanallarda çok daha başarılı programlarda göreceğime eminim ve tek temennim bu...Artık o kanalı seyretmeyi bırakın uydu listemden bile sildim.Kanal hayatının en büyük hatasını yaptı bence.Programımızı yeniden seyredebilmek dileğiyle...SEVGİLER |
|
Mesajı Yazan: serap75
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2008 Saat 23:41
Anne olunca anladım programı ile beraber o kanala bir sempatim oluşmuştu.Programın kaldırılmasından sonra ne kadar siznirlendim anlatamam.İzlemediğim için yeni programı göremedim ama bu nasıl konsept değişikliği imiş anlamadım.Aynı tür bir program yapılacaksa bunu Hülya hanimdan daha iyi kim yapabilir ki?Belki kanal sahibinin akrabasıdır:)))Ama ben bu kadar seveni olan bir programın böyle son bulacağını hiç sanmıyorum.Güneş balçıkla sıvanmaz.Program hakettiği değerini kendini hakeden bi kanalda bulacaktır mutlaka.Ve bu gelişmelere üzülen bizler o gün geldiğinde iyiki böyle olmuş diyeceğiz.Ben heyecanla yeni program bekliyorum.Sevgiler
|
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 21:07
Siddartha Yazdı:
Çünkü bunu yapan çok kişi var ve bir kısmı bırakın yararı, zarar bile verebiliyor. |
Demişim zamanında...
Bakın bakalım bir tek sponsor bulunabilmiş mi? Kaç dakika reklam alıyor, ilgi ne düzeyde?
Umarım yakında müjdeli bir haber veririm... 
|
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 21:09
İnşallah dört gözle bekliyoruz....
|
Mesajı Yazan: leyla59
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 21:10
aynen dört gözle bekliyoruz yeni haberlerinizi
|
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 21:25
çok yakında alırız eminim müjdeyi
|
Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 21:57
heyecanla bekliyoruz müjdenizi
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 23:47
ben de heyecanla bekliyorum.. eminim yakında bizi çok mutlu edecek haber gelecektir
------------- http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
Mesajı Yazan: yagmurerim
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2008 Saat 14:03
umarım müjdeli haber yakındır haluk bey dört gözle bekliyoruz kaliteli programlara ihtiyacımız var
------------- http://ticker.7910.org/eng">
|
Mesajı Yazan: laren
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2008 Saat 14:11
Bakin simdi Haluk Bey bu olmadi agzimiza bir parca bal sürüp kaciyosunuz yeni bir gelisme var anlasildi ama gene bunu ögrenmek icin birsürü beklicez sanirim valla ben simdiden heyecanlandim umarim güzel haber gecikmeden bize ulasir ama yaz sezonuna girecegiz insallah yazin devam eden bir program olmaz cünkü izleme sansimiz olmayabilir hem yazin sizde tatil yapin bunu coktan hakettiniz kendim icin degil inanin sizin icin diyorum
------------- ASKLARIN EN GÜZELI SENSIN LARENIM
http://www.glitterfy.com/" rel="no follow">
|
Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2008 Saat 14:14
inş. güzel haberlerinizi bekliyoruz..
------------- Pamuk Prensesin Annesi...
http://www.glitterfy.com/">
|
Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2008 Saat 11:51
Bir gelişme yok mu Haluk bey?
|
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2008 Saat 13:02
Bir çok kanal olumlu baktı ama ara sezonda işler oldukça zor oluyor. Biz de haber bekliyoruz...
|
Mesajı Yazan: nisanaz
Mesaj Tarihi: 23 May 2008 Saat 10:26
HALUK BEY EN KISA ZAMANDA SEWGİLİ HÜLYA HANIMI O GÜLEN YÜZÜNÜ TEKRAR BİR TV KANALINDA GÖRMEK İSTİYORUZ BEN ONU ZEVKLE VE CAN KULAĞIYLA İZLEYEN VE DİNLEYEN İZLEYİCİLERİNDENDİM HÜLYA HANIM SÜPPPPPEEEERRRRRRR
------------- 07/08/2007 12:05
|
Mesajı Yazan: şeniz
Mesaj Tarihi: 23 May 2008 Saat 12:22
ben dört gözle bekliyorum programınızı çok özledim.şu anki programa birkaç kez baktım ve hiç zevk almadım.konular ve konuklar o kadar dağınık ki.başarılı bulmuyorum yani.kısacası Hülya hanımı özledik...
|
Mesajı Yazan: sevalce
Mesaj Tarihi: 23 May 2008 Saat 12:48
Reklam anında bile tv nin başından ayrılamıyordum,programda tek bir kelimeyi bile kaçırmak istemiyordum...Çünkü programın her saniyesi benim için çok faydalı ve değerli olmuştu...Bunu da Hülya Hanım'ın başarısına ve değerli konuklarınızın deneyimlerine borçluyum.
Hülya Hanmı ekranlarda görmeği sabırsızlıkla bekliyorum...
Haluk Bey tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama sabah saatlerinde bir program olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.Diğer anneler ne der bilemiyorum ama sadece bir öneri sunmak istedim,tabiki bu sizin elinizde olan bir şeyse...
Teşekkürler,sevgiler....
|
Mesaj Tarihi: 23 May 2008 Saat 14:59
Programla ilgili fikirlerinizi ilgili kanallara bildirirseniz daha faydalı olur. 
Aslında benim açımdan da yazacak çok şey var ama yeri ve zamanı uygun değil henüz... Ama bir şeye emin olun, kanallar programları seyirciler için yapmıyor.
|
Mesaj Tarihi: 23 May 2008 Saat 15:12
O yüzden hiç bir programı seyredemeyecek hale gelmedik mi?
Ben şahsen öyle oldum. Bazı programlara tiksinti duyuyorum.
|
Mesajı Yazan: sevalce
Mesaj Tarihi: 24 May 2008 Saat 02:00
Duygu sana kesinlikle katılıyorum.Özellikle sabahları yayınlanan kadın programlarından tiksiniyorum.Hatta sunucuların kullandıkları bazı kelimeleri ve hitab şeklini çok çirkin buluyorum.
Niye gerçekten bizlere faydalı,eğitici ve öğretici programlar yapmıyorlar merak ediyorum.Ama yine suçu bizlerde buluyorum;çünkü bu programlara çok fazla talep olduğunu düşünüyorum,ayrıca kadınlarımız sağolsunlar hersabah stüdyolara akın ediyorlar.Böyle olunca da bu programlar yayından kaldırılmıyor.
İnşallah Hülya Hanım'ın programı onu gerçekten hakeden bir kanalda yayınlanır.
|
|