Otrivine
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40748
Tarih: 07 Tem 2025 Saat 02:51
Konu: Otrivine
Mesajı Yazan: halimeboluk
Konu: Otrivine
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2013 Saat 16:31
Hocam ben eşimle ilgili bi konuda fikrinizi almak istiyorum
Eşim yaklaşık bir senedir otrivine kullanıyor bagımlı hale geldi nasıl oldu
Anlamadık gripten sonra uzun süre kullandı şimdi onu kullanmadan burnu açılmıyor
Doktorlar burun etleri sarkmış laZerle yakıcaz dediler bi daha olmaz dediler
Ama daha önce bu ameliyatı olan kişilerle konuştuk bir iki sene geçince yine tıkanıyormuş
Tekrar otrivine başlayanda var ameliyat olanda nası kurtulucaz bundan siz ne tavsiye edersiniz ameliyat için
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2013 Saat 03:15
SiccNasal diye bir krem var, biraz onunla,ve evde iken Serum Fizlerle idare etsin, yazin denize girdiginde, kesin iyilesecek. Bir daha da; boyle ilacli burun damlalarini 5 gunden fazla kullanmasinlar.1 gun ara verse bu isler basina gelmeyecekti.
|
Mesajı Yazan: helin
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2013 Saat 15:11
hocam benim oğlumda yaklaşık 1,5 aydır burnu tıkalı hatta diyebilirim ki yılın çoğu zamanı tıkalı.51 aylık 109 cm.17.5 kiloda.horluyor uyurken sürekli uyanıyor geceleri.otrivine fizyosil kullandım açılmadı.şimdi ara sıra yine otrivine kullanmadan uyumak istemiyor.bende çok kullanırsam sonuç kötü olur diye endişeleniyorum.şu an ara sıra bazı geceler kullanıyorum.sizce hiç kullanmayalım mı.çocukta sinüzit veya geniz eti olabiliri.aslında şu an boğaz enfeksiyonu geçiriyor sanki.ama iki yıldır ilaç vermiyorum doktora götürmüyorum.sizce götürmelimiyim
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2013 Saat 18:43
5 yas cesametinde.. Aralikli kullanmanizda bir sakinca yoktur.
|
Mesajı Yazan: halimeboluk
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2013 Saat 15:27
|