Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

anne sutu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Ek Gıda & Beslenme & İştah
Forum Tanımlaması: Ek Gıda & Beslenme & İştah
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9425
Tarih: 30 Haz 2025 Saat 15:52

Konu: anne sutu
Mesajı Yazan: ozturk
Konu: anne sutu
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2008 Saat 15:27
CryCrymerhaba arkadaşlar
benim kızım 4 aylık oldu ama en fazla 10 dk emiyor bende sağıp ölçtum
30 cc bile olmuyor sütüm azalıyor gittikçe
doymadığı için eczaneden mama aldım acilen yardımlarınızı bekliyorum
sütten kesilmesini istemiyorummConfusedConfusedCry

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2008 Saat 15:38
Doymamış olsa emmeye devam etmezmi? Canım bence dr una danış,kilosu büyümesi nasıl ona göre dr yönlendirir,aksi halde mama tok tutarsa dahada azalır emmesi.İnşallah geçici bir durumdur ve emmeye devam eder üzldüm..

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2008 Saat 17:25
korkma rahat ol biz de  öleydik hatta daha fazla sürerdi... ilk 2 ay 2 saat boyunca emerdi...
bence hemen dr. muayenesinde geçmesi şart. gerekirse mama takviyesi yapar dr...
sevgiler...

-------------

Mesajı Yazan: meral_87
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2008 Saat 18:31
ya arkadaşlar Allah bize sağlıklı,herzaman taze bebeğimiz için engüzel ve yararlı şey olan anne sütünü vermiş bizim yaptığımız şey hiç iyibir şey değil.bebeğin 4aylık canım artık sütün tabi azalır bebeğin büyüyor ama mama kullanacak kadar azalmaz.bebeğin için 2ay sabret derim ben kilo almadımı?neden mamaya geçiyorsun?sık sık emzir,bol sıvı al ama ağzını bozma.

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2008 Saat 12:26
birde senin sütünü sağmanla bebeğinin emme kuveeti aynı olamaz... o alacağını alıyordur.
tabi doyup doymadığını doktor bilir... zaten 4. aydan sonra ek gıdalara başlayabiliryorsun...
her bebeğin gelişimi bir olamaz

-------------

Mesajı Yazan: rüyabebek
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2008 Saat 13:04
canım merhabazaman aman her anne ve bebegin yaşadıgı problemi yaşıyorsun bebegini emziripte böyle korku hissetmeyen anne yoktur herhaldeLOL
zaman zaman oluyor korkma bebeginede böyle şeyleri yansıtma bence belki yetiyordur ona on dakika emmesi zaten aç çocuk daha çok emmek ister ve doyamadıgı için bas bas bagırır bence mama vermek için bi daha düşün derim

Mesajı Yazan: oğuzkağan
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2008 Saat 14:03
canım eğer doymasa daha sık emmek ister.doyuyordur bence.benim oğlumda çok az emerdi.gelişimi iyi olduğu müddetçe sütünün azaldığını düşünme

-------------
[

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2008 Saat 18:36
sik sik emzir benceee

-------------

Mesajı Yazan: şeniz
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2008 Saat 20:51
bence de sık sık emzirmeye devam et.aç olsa zaten ağlar durmaz uyumaz.ben 4.ayda meyve suyu ile ek gıdalara başlamıştım.ve birde demir damlasına başlamıştım.doktorun tavsiyesiyle tabi.sütünün azalacağını düşünme.bol sıvı al,bol karpuz ye tamam mı?Wink

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 00:58
Bence böyle sağıp sütüm az mı çok mu diye düşünmek sütünü azaltır. Herşeyi akışına bırak. Rahat ol. Doğa bebeğinin ihtiyacı kadar sütü sana verecektir. Buna inan önce. Kendine güven. Ben bebeğime yeterim de sık sık. Bol su iç. Ama çok bol iç... Emmeleri sıklaştır ki sütün artsın. Ama birinci kural sakin ol, stres yapma sakın.Wink

Mesajı Yazan: leyla59
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 01:11
arkadaşların tavsiyelerini dene canım benim kızımda hiç emmedi 40gün pompayla sağdım ve sütüm kesildi bidaha hep mama verdim mamayla çocuk zor büyüyo anne sütünü birşeyle değişmem doktorunada danış

-------------
herbişeyim canım kızım

Mesajı Yazan: gülgün
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 10:15
Benim bebeğim küçük doğduğu emme gücü pek fazla gelişmemeişti.bende ilk gün 30cc sağdım onu içti.ertesi gün 60 cc sağdım onu içtim.birde sağarak ver bakalım kaç yiyebiliyor.En azından düşünmemiş olursun.Baktın göğsünden cok az emdi sağdığın sütten verirsin biraz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat