Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İshal kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61302
Tarih: 21 Eki 2025 Saat 22:59

Konu: İshal kusma
Mesajı Yazan: Mamafi
Konu: İshal kusma
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2018 Saat 22:57
Hocam 3 yaşında kızım. Hastanede randevum vardı. Gıttıgım hastane kadın dogum cocuk hadtanesıydı. Yanımda götürmek zorunda kaldım. Sadece 15 dk durduk. Cok kalabalıktı cocuk cogunlukta. Ikındın hafıf ıshal başladı. Sabaha kadar kustu.ama hep su içti!! Emedur fıtıl verdım bir kez. Bugun ıkısı de kesıldı ateş başladı. Cok halsiz uykulu olduğundan evde bulunan dafalgan fitil yaptım. Bişeyler yedi içti. Kendıne geldı. Ama su an ben rahat ve gamsız bir anneyim büyüklere göre!!! Bu şekılde 1 yaşında aynı şeyı atlatmıştık ama o zaman emiyordu. Umarım yıne atlatırız yarına.bır yandan da susuz kaldıysa dıye korkuyorum.ama ağlayınca gozunde yaş var,karın derısını cekınce de hemen eskı halıne gelıyor. Benım merak ettıgım bu kadar dakıkalık hastaneye gırıp çıkmamızla ordan bulaşıp hemen ıkındıne ıshal olması mümkün mü?yanı yedıgı ıctıgı bısey de olabılır mi?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2018 Saat 05:57
Kac defa anlattim!!! Kusma olmadan, tek basina ishal ile su kaybi OLMAZ!!! 
Siz etrafiniza, hele buyuklere ne bakiyorsunuz??  Onlar o zamanki sarlatan doktorlar ne kakaladilar ise, 
hepsini yutan bir nesil… Hic bir halt bildikleri de yok!! 
Hastaliginin, Hastane ile hicbir ilgisi yok. Sabah yedigi bir gidadan mikrop kapmis.. 
SAKIN, ilac vermeyin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat