Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

DÖKÜNTÜLER

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60836
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 21:41


Konu: DÖKÜNTÜLER
Mesajı Yazan: Ediko
Konu: DÖKÜNTÜLER
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2018 Saat 11:10
http://i.hizliresim.com/PDrmR9.jpg

Hocam merhaba;
Oğlum 18 aylık . yaklaşık bir haftadır ara ara ishali vardı. Yani gün içinde iki kere normal kaka yapıyorsa diğer yaptıkları ishal ve sümüksü oluyor.İshalle birAteş herhangi hastalık belirtisi yok. Önce vücudunda seyrek bir şekilde bunun gibi döküntüler çıktı. Sonra diz kapağında daha yoğun , ayak tabanı ve ellerinin içinde bu şekilde oldu.doktora götürdük virüsle alakalı olduğunu söyledi ve atarax ve flagyl diye bir şurup verdi. Almadım bile. Önemsiz olduğunu ve geçeceğini söyledi. Fakat gün geçtikçe artıyor hocam. Yaklaşık bir haftadır vardı ama çok az olduğu için önemsememiştim son iki gündür çok yoğun vücudunda.Bir de hocam bu sabah sanki hafif ateşi var gibiydi ölçmedim ama normalden sıcaktı .



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Ediko
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2018 Saat 11:13


Mesajı Yazan: Ediko
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2018 Saat 11:54
Hocam şimdi baktım dilinin üstünde de aynılarından var.Resm çektirmek istemiyor bende zorlamadım . Ama aynı ellerindeki gibiler.


Mesajı Yazan: Ediko
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2018 Saat 13:33




Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2018 Saat 19:27
Bu siteden resimler acilmiyor... 


Mesajı Yazan: Ediko
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2018 Saat 08:45


Mesajı Yazan: Ediko
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2018 Saat 08:51
Hocam söylenildiği gibi yüklüyorum . Sanırım site ile alakalı sorun.


Mesajı Yazan: Ediko
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2018 Saat 09:58


Mesajı Yazan: Ediko
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2018 Saat 10:01
Hocam umarım yükleyebilmişimdir. Dilinin üstünde de çıktı aynılarından kesinlikle yemek yemeği reddediyor. vücudunda sadece eklem yerlerinde ayaktabanı el içinde var . gögüs bölgesnde daha minik kızarıklar. İçleri su dolu gibi olmuş çoğunun.  dirseğindeki su dolu kabarcıklar yerini kabuklu yaralara bıraktı. Bacaklarındakiler duruyor hala. Herhangi bir ilaç vermedim. 



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat