Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oksuruk-balgam

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43515
Tarih: 16 Ağu 2025 Saat 03:31

Konu: oksuruk-balgam
Mesajı Yazan: zeynepsert
Konu: oksuruk-balgam
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2014 Saat 20:35
doktor bey hayırlı aksamlar,oglum dunden berı cok oksuruyor 5 sanıyede bır nerdeyse.artık sesı kısıldı burnu akıyor gozlerı kıpkırmızı.hem grıp hem oksuruk aynı anda olunca cok halsız dustu.bugun atesı cıktı.ılac kullanmıyorum.ballı zencefıllı lımon,ıhlamur,serum fız,sıcak su buharı yapıyorum.atesı 37.5 cok huzursuz.yapmamız gereken bısey varmı doktor bey.1- actıhıst var evde vermelıyım bılemedım.  2-oksurgun cıgerlere ındıgını nasıl anlarız.ıns cıgerlere ınmeden atlarız ılac vermek ıstemıyorum cunku.sımdıden cok tesekurler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2014 Saat 21:09
SAKIN; Oksuruk veya Soguk alginligi ilaclarini kullanmayin.
Akcigerlere inerse, ATES CIKAR, solunum sayisi asiri artar, cocuk etrafla ilgilenmez, basini kaldiramaz... Ortalikta; zip-zip dolasan bir cocugun akcigerlerinde bir sey yok demektir..
Zaturreli bir cocugun doktora, yuruyerek gidebilmesi bir hayli zordur, genellikle kucakta giderler. ..

Mesajı Yazan: zeynepsert
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2014 Saat 21:16
su an zaten kafayı kaldıramıyor. cok halsiz gozunu dahı acamıyor. atesi 38 i gecti sesi kısık. ne yapmamız lazım

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2014 Saat 21:28
Bir kan sayimi yaptirin, WBC(lokosit)degeri:17'den fazka gelirse, bir gosterin. Dusuk gelirse, GRIP GECIRIYOR DEMEKTIR.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat