Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72491
Tarih: 31 Tem 2025 Saat 14:46

Konu: Öksürük
Mesajı Yazan: Nehiraksoy
Konu: Öksürük
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2022 Saat 10:22
Merhaba hocam

7 yaşındaki oğlum ateşlendi üç gün sürdü burun akıntısı hafif öksürük geçirdi çok şükür sizden öğrendiklerimi uyguladım daha sonra abi hasta oldu 11 yaşında onun ateşi çok çıkmadı 38 civarı genizlerim yanıyor dedi öksürük başladı ve şu an çok şiddetli ne yapsam geçiremedim ballı limonlu su coldmix şu an ateş yok genel durumu iyi öksürüğün şiddetinden endişeliyim hafif balgamlı ve sesli bir öksürük karda yatmış deriz ya doktora götürsem biliyorum bir torba ilaç verecekler şu an için takip ediyorum doğru mu yapıyotum?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2022 Saat 18:20
SAKIN ha!! Grip icin anlattiklarimi uygulayin ve yazilarimi bugunden baslayip, geriye giderek okuyun. 

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2022 Saat 18:45
Öyle iyi biliyorum ki ben çocuklarımı sizinle büyüttüm ikiside ilaçsız büyüdüler ama yinede hala onayınızı istiyorum insan endişe ediyor.
Doğal şeyler yapıyorum şimdi bir tık azaldı öksürük karın kemikleri ağrıyor artık öksürmekten yarına daha iyi olur diye düşünüyorum çok çok teşekkür ederim,sevgiler🙏

Mesaj Tarihi: 22 Nis 2022 Saat 03:46
Hocam tekrardan Merhaba

Dediğiniz gibi çok şükür oğlumum öksürüğü her gün azalarak geçti ve bitti bu süreçte biraz yoruldu ama doğal yollarla iyileşti...

Küçük oğlum kulak ağrısına döndü illadin başladım ağrıya dayanamadığında ağrı kesici verdim bir iki kez o da iyileşti çok şükür...

Derken ben oldum üst solunum enfeksiypnu gibi oldu burun akıntısı geniz akıntısı boğazda yanma hapşırma bir hafta oldu iyileşiyorum derken tekrar geniz yanması yere eğilince kafam zonkluyor kulaklarda baskı basınç ensemde boyun kısımlarımda hafif ağrı akıntı çok yoğun devam ediyor burnum hep tıkalı sıcak su buharı yapıyprum cold mix damlatıyorum illadine başladım hala kulaklarım açılmadı başka yapabileceğim bir şey var mı?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2022 Saat 03:54
Iliadin damla, EGER;
Cocuklar icin olani kullaniyorsaniz, Gunde:2x4'er damla (5 gun) kullanin.
Eriskin spreyi, damlalikli siseye bosaltip kullaniyor iseniz, gunde:2x2'ser damla damlatin. 

Mesaj Tarihi: 22 Nis 2022 Saat 04:11
Öyle yapıyorum hocam çocuklar için olanı 4 kez damlatıyorum...
Doğru yoldayım o zaman teşekkür ederim🙏

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat