Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

2.buçuk aylık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60681
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 21:00

Konu: 2.buçuk aylık
Mesajı Yazan: b.ege
Konu: 2.buçuk aylık
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2018 Saat 16:39
Hocam merhaba kızım 2buçuk aylık temmuzun 11de 3 aylık olcak.doğum kilosu 3.760 1.ay 4.500 2.ay 5.350 di.bezi olmadan tartılmış hali.şimdi tarttım 20 günde hiç almamış kilo.ve ben mamaya başlamak istemiyorum.günde 6 lt su içiorum.napöam gerekıo.3 aylıkken sağlık ocağına gidicem ama sizce ne yapmalıyım.huysuzluğu uykusuzluğu yok.gayet güzel uyuyo gündüzleri ve geceleri.emerkende sıkıntısı yok.elimden geleni yaptım kilo alsın diye.bu ay almayınca çok üzgünüm şu anda

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2018 Saat 19:08
Cocuk rahat ise..... Kakasi "Hardal kivami ve Altin Sarisi" renkte ise, karismayin.. 
Hele bir 3 aylik olsun.. 

Mesaj Tarihi: 04 Tem 2018 Saat 14:19
Hocam kilo almadı demiştim.sağlık ocagına götürdüm 350 gr almış.haftaya 3aylık kontolü var.bir hafta sonra gel 150gr daha almışsa bi sorun yok gelişimi kilosu gayet güzel dedi.birde sabah 8de bezini değiştirdim 6 saat geçti sanırım 1kez falan yapmış çişini.birde bezinde pembelik var.sadece anne sütü alıo su dahi vermiorum.internette susuzluktan kaynaklı kristal olduğunu okudum.size sormadan biley yapmak istemedim

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Tem 2018 Saat 17:36
Hocam 5buçuk oldu saat hala bi kere yapmış çişini.bana çok normal gelmiyo.bi süredir bezi çok dolmuo gün içerisinde 2 3kez bez değiştiriorum

-------------

Mesaj Tarihi: 05 Tem 2018 Saat 19:41
Hocam dr a götüreyim mi önemli bişey varmıdır acaba siz ne derseniz bende ona göre bir yol izlicem

-------------

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2018 Saat 03:23
Eski mailleri okuyun, su icirin gecer. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat