Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Besin zehirlenmesi mi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74592
Tarih: 19 Tem 2025 Saat 16:03

Konu: Besin zehirlenmesi mi
Mesajı Yazan: limon kabugu
Konu: Besin zehirlenmesi mi
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2022 Saat 21:15
Hocam esim ve ben dun ev yapimi mayonez yedik bugun oglen ishal bas agrisi  titreme usume vucut agrisi belirtileri var ikimizde de ishal ve su kaybi cok yasamiyoruz ama diger belirtilerden korkuyoruz zehirlenme boyle belirtiler yapar mi vucut agrisi ve usume var ozellikle simdiden sagolun hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2022 Saat 21:35
Belli ki, mayonez mikroplu imis. SAKIN ilac kulanmayin. Barsaklardan atilinca duzelirsiniz.
Ishal; kusma olmadan su kaybi yapamaz.

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2022 Saat 21:56
Ben evde cig yumurtadan yaptim hocam salmonella olduysak gitmek gerekirmi ates ve titremeler var ama korkuyorum simdi ishal kesici veirlerse  diye gidemiyorum

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2022 Saat 03:09
Tifo ishaline, ESAS hicbir ilac verilmez... 
Tifo Hastaligi ve Tifo ishali farkli ele alinirlar.
Bunlari sakin Turk doktorlarla tartismayin, bu konuda en ufak bir bilgileri dahi yoktur. 

Mesaj Tarihi: 14 Ara 2022 Saat 20:24
Hocam size yazdigimdan beri ishal mide kramplari bas ağrısı gecmiyor dayanilmaz halde dun acilde serum takildi sadece bi saat rahatlatti flagyl biteral antibiyotik yazildi bugun kullandim bas agrim ve bulantim daha da siddetlendi hocam napmam lazim biraksam ilaclati kendi iyikesir mi simdiden sagolun hocam naoacagimi bilmiyorum ozellikle bas agrimin da olmasi beni bitirdi migrenini mi tetikledi yoksa ilaclar mi bilmiyorum

Mesaj Tarihi: 15 Ara 2022 Saat 00:43
Flagyl ve Biteral AYNI ilac!! Hangi salak yazdi? 
Serum bile gerekmezdi. Sahte iyilik hali ile sizi dolandirdilar, simdi o serum ve ilaclar yuzunden,hastalik
 biraz daha uzun surecek. 
Hicbir sey kullanmayin, sadece bol sivi gidalar alin. 

Mesaj Tarihi: 16 Ara 2022 Saat 13:00
Hocam dayanilmaz bas agrisi bulantu cekiyorum mecbur geldim hastaneye yatis verildi ama hic duz3lme yok hocam bu surum nasil gececk cok caresiz kaldik 5 gun oldu

Mesaj Tarihi: 16 Ara 2022 Saat 17:52
Wbc 8 crp 17 gaitada gizli kan var hocam

Mesaj Tarihi: 16 Ara 2022 Saat 20:02
Teshis koydular mi?
Tifo ishali oldugunda; Gruber-Widal testi yapilir. 
Antibiyotik kullanmayin. 

Mesaj Tarihi: 16 Ara 2022 Saat 20:09
Sadece parazit baktikar negatif cikti hocam ben damardan antibiyotik yaptilar o zamandan beri basim agriyor tifo ishali kendi gecermi hocam bi de esim duzeldi ben duzelmedim

Mesaj Tarihi: 16 Ara 2022 Saat 20:40
Kendisi gecer. EGER, Tifo VARSA, Antibiyotik kullanildiginda, tasiyici olursunuz. 
Siz, disarda bir yerde Gruber-Widal Testi yaptirip bana yazin. 
Ayrica da, o SALAK doktora bir sorun bakalim, damardan verilen ilac, damar yapisi OLMAYAN, barsak ici
boslugundaki kakalar arasindaki Bakterinin yanina NASIL gidip de etkili olacakmis?? Salak! Resmen salak! 

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2022 Saat 17:13
Hocam sizindinledin butun ilaclari kestim yemek yemeye basladim bulantim yok cock sukur ama bugun crp 50 wbc 6 olmus bu enf tekrarlar mi ishalim gecmedi cunku

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2022 Saat 19:21
WBC degerinin bu kadar dusuk olmasi, Viral bir enfeksiyon gecirildigini gosterir. 
CRP'yi dikkate almayin. HER turlu hucre yikiminda yukselir. 

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2022 Saat 19:23
Hocam ishal ayni devam ediyor ishal kesici kullanmayali miyim en azindan dogal yontemlerle 20 25 ten 7 ye dustu ishal sayisi ama sekli ayni enfekte

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2022 Saat 19:29
SAKIN ishal kesici hicbir girisimde bulunmayin. 
Ishal yapici mikroplar atilamazsa, hem ates cikar, hem hastalik suresi uzar. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat