Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kakasını yere yapıo

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31203
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 03:34

Konu: kakasını yere yapıo
Mesajı Yazan: b.ege
Konu: kakasını yere yapıo
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2011 Saat 08:31
hocam oğlum 27 aylık.geçen hafta bezimizi attık.ilk başlarda biraz sıkıntı oldu tabi ama tatil yerinde olduğumuz için rahat rahat her yere yaptı.kimi zaman wc ye kimi zaman yere yaptı.p.tesi eve gedik.çişte hiç bir sorun yok.hiç yere yapmadı.kendi söledi kendi gitti yaptı.ama kakasını yaptığında korktu.ondan çıkan bişeyi görünce fena halde ürktü.ödül verdim.kakaya bay bay dedik.ne yaptıysam olmuo.yere yaparken bile.canı açıomuş gibi korkarak inlio.zamanla alışcak dimi nasıl  bir yol izlemeliyim çok teşekkür ederim

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2011 Saat 10:17
Hemen altını bağla. Altının açık olmasının verdiği rahatlığa alıştığı için, şimdi altını bağlamanızdan hoşlanmayacak ve birazda kendisi gayret edecek. Sabırlı olun ve asla çocuğa kızmayın, yoksa son derecede ters teper.  

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2011 Saat 23:52
hocam benim oğlumda 3 yaşını 1,5 ay geçti bu bayanınkine benzer olayla karşı karşıyayım. 4 hafta önce tamamen bezi çıkardık 3 gün kaka dahil hepsini oturağa yaptı. Ama 3 gün sonra kakasını tutmaya ve kiloduna yapmaya başladı. kızmadım sakin oldum. sonra bu bayana verdiğiniz cevap doğrultsunuda hemen altını bağladım. Ama "anne kaka var" deyip bezi çıkartıp wc gittik ama çişini yaptı kakasını tuttu sonra bağlatmadı bir daha. dün bir kez daha artık tamam bez bağlanacak kakanı oturağına yapmıyorsun dedim zorlada olsa bağladım. yapmamak için karnını içine çekiyor, sıkıyor, ne hareketler yapıyor. Ve sonunda biraz olsun beze yapmış ama hemen geldi kaka var dedi altına açtık yine yapmadı. oturağa oturuyor bir problem yok geldiği zaman elini oturağından tutuyor kasıyor kendini, ben eline oyuncak veriyorum, konuşuyorum çığlık atıyor yapmamak için ve yine kiloduna yapıyor. 
Hocam ne yapacağımı şaşırdım. Yardımcı olursanız çok sevineceğim.  

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2011 Saat 11:02
4 yaşından evvel, bu işlere başlayanların çoğunun  başına hep bu hadiseler geliyor. 4 yaş bitene kadar "idare edeceksiniz"...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat