Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

eşimi kıskanıyomuyum ?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Evlilik & İlişki
Forum Tanımlaması: (Evlilik & İlişki)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27023
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 14:15

Konu: eşimi kıskanıyomuyum ?
Mesajı Yazan: humeyram
Konu: eşimi kıskanıyomuyum ?
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 20:10
kızlar son gunlerde cok acayıp seyler oluyor bana.neden oluyor bılıyorum eskıden kontrol ederdım cok buyutmezdım.ama dozu kaçıyo elımde olmadan ve kendıme hakim olamıyorum.

eşime karsı cok alınganlaştım..kıskanmaya basladım son zamanda bı degısıklık mı oldu dersenız olmadı..ama ıc gudusel bı kıskanclık var..iş yerindekı arkadaslarıyla cok samımı..onlara ınce fıkırlı ve yardım sever olup ben evde 2 cocukla bogusurken kılını kıpırdatmaması benı deli edıyo..surekli kusuyorum.telefonlarını acmıyorum..o ise gayet sakin milim reaksiyon gostermıyo..

cok bunalımdayım bana bı akıl verin:(

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Beyza
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 20:18
canim topigini buraya tasidim bilgin olsun

-------------
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 20:20
tamm sorun değil..

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 20:23
bence bunun kiskançlikla ilgisi yok
senin daha çok yardima ihtiyacin var çocuklarin bvakimi için tabi ilgiyede
belki e$îyin çali$ma saatleri çoksa size yeterince zaman ayiramiodur :(

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 20:24
Orjinalini yazan: humeyram humeyram Yazdı:

kızlar son gunlerde cok acayıp seyler oluyor bana.neden oluyor bılıyorum eskıden kontrol ederdım cok buyutmezdım.ama dozu kaçıyo elımde olmadan ve kendıme hakim olamıyorum.

eşime karsı cok alınganlaştım..kıskanmaya basladım son zamanda bı degısıklık mı oldu dersenız olmadı..ama ıc gudusel bı kıskanclık var..iş yerindekı arkadaslarıyla cok samımı..onlara ınce fıkırlı ve yardım sever olup ben evde 2 cocukla bogusurken kılını kıpırdatmaması benı deli edıyo..surekli kusuyorum.telefonlarını acmıyorum..o ise gayet sakin milim reaksiyon gostermıyo..

merhaba canım
Eğer eşinle ilgili bir değişiklik yok herşey aynı ise muhtemelen  değişen sensin..Sanırım tahammülün azaldı en yakınında eşin olduğu için bunu ondan çıkarıyorsun..Tahminim genel anlamdada mutsuz olduğun bir dönemdesin..Dönem dönem hepimiz yaşadık yaşıyoruz bunları...

Biraz bulunduğun ortamdan uzalaşmaya çalış ortamını bilmiyorum ama yakınında çocuklara bakabilecek birileri varsa alışverişe çık saçını boyat kendinde değişiklikler yap..Mutlaka bu değişiklikler iyi gelecektir..

Ortada bir sorun yokken eşinden uzaklaşmanda ilişkiniz için iyi olmaz cnm..Eşin gayet sakin çünkü sorunun kendisi olmadığının farkında...Bunu sen kendi içinde çözeceksin..Değişiklik şart..Kendine zaman ayır

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 20:28
Orjinalini yazan: tontinitırtıl tontinitırtıl Yazdı:

merhaba canım
Eğer eşinle ilgili bir değişiklik yok herşey aynı ise muhtemelen  değişen sensin..Sanırım tahammülün azaldı en yakınında eşin olduğu için bunu ondan çıkarıyorsun..Tahminim genel anlamdada mutsuz olduğun bir dönemdesin..Dönem dönem hepimiz yaşadık yaşıyoruz bunları...

Biraz bulunduğun ortamdan uzalaşmaya çalış ortamını bilmiyorum ama yakınında çocuklara bakabilecek birileri varsa alışverişe çık saçını boyat kendinde değişiklikler yap..Mutlaka bu değişiklikler iyi gelecektir..

Ortada bir sorun yokken eşinden uzaklaşmanda ilişkiniz için iyi olmaz cnm..Eşin gayet sakin çünkü sorunun kendisi olmadığının farkında...Bunu sen kendi içinde çözeceksin..Değişiklik şart..Kendine zaman ayır

Aysenin söylediklerine katılıyorum 2 çocukla kendine ayıracak zaman bulamıyorsun canım. Eşinden beklediğin destegi göremeyince üzülüp yorgunlugunun etkisi ile farklı düşüncelere kapılıyorsun sanırım Gülcan. kendine zaman ayırmak için fırsatlar oluşturmak için imkanlarını zorla arkadaşım 

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 20:36
ben cok duygusalım ona surprız yapacaktım yanına gıdecektım bıseyler ayarlamaya calısıyorum.bısey dıyo ben yıne kırılıyorum kusuyorum vazgecıyorum..esım evlendıgımız gunden berı aynı tepkısız...agzın laf almak dusuncesını soyletmek deveye hendek atlatmaktan zor..
demekkı ınce fıkırlı olabılıyo ısteyınce bana nıye yapmıyo:(

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 20:37
dedıgınız degısıklıklerı yaptım..sacımı kestırdım takılar aldım..arkadaslarımla bulustum olmuyo..cok ofkelıyım ona karsı ama cokta sevıyorum..

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 20:43
Orjinalini yazan: MaRaL MaRaL Yazdı:

aksam 10 bucukta evde:(

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 20:44
Gülcan çogumuzun eşi öyle malesef benim eşimde yardımcı değildir bana. ondan ince fikir beklemeyi uzun süre önce bıraktım. Eminim eşleri yardımcı olan eşlerde vardır ama onlar inan istisna

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 20:47

aksam 10 bucukta evde:(
anliyorum canim
benim e$im de 24h00 de geliyo , iki çocukla ugra$ip didinip duruyom butun gun
onu goruncede patliyom normal olarak
ama onlarin suçu yokki, i$ sonuçta
keyif yapmiyolar mecbur birinin çali$masi lazim

nefret etmiyom ama en ufak bi$eyde çatiyom adamaLOL

-------------
">

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 20:51
allah kuvvet versin eşlerinize Gülcan ve Seren geç saatlere kadar ekmek kavgasındalar

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 20:52
saol canim aminnn 

-------------
">

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 20:58
ya nıye boyle bu erkekler yaa onlar calısıyoda bızde evde calısıyoruz.onlar kapıyı esım acsın guler yuz gostersın hosgeldın desın beklıyolar.bızde karıcım naptın bugun butun yukte sende ama napalım demeyı beklıyoruz.ustune bıde haksız cıkarıyolar bızı..arkadaslarıyla eglensın eve gelsın kos kos otursun..

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 21:01
canım oturdugum yerden kalkmak ıstemıyo aglamak gelıyo hep ıcımden..sureklı şuphelenıyorum..telefonuna bakıyorum..butum maıl adreslerını bılırım hıcbıseyını saklamaz.nıye bu kadar sardım bu adama ben cozemıyorum....

Mesajı Yazan: piar
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 21:23
2 çocuklu biri olarak anlayabiliyorum seni.O kadarr zor ki 2 tane çocukla evle vs. ilgilenmek.Kesinlikle tahammül denen şey bitiyo insanda.Bende benzer durumları yaşıyorum senle.Benim eşim evle çocuklarla vakit buldukça ilgilenir ama bizdede aramızdaki duygusallık bitti sanki...Çok umursamaz görünüyo buda beni çok öfkelendiriyo.Bende senin gibi hissediyorum.Saçta boyatsan,sinemayada gitsen vs.. maalesef düzelmiyo.Bizim gibilere bi uzman yardımı şart.Ben gittim ama emzirmeyi bırakmam gerekiyo.Yoksa bana yardım edemezmiş.Bişekilde halletmem lazım emme işini.Bence sende biran önce bir uzmana git.Ne kadar erken olursa o kadar iyi.Tek başına halledemiyoruz maalesef ve giderek öfkelerimiz büyüyor...

Mesajı Yazan: oĞuZuMM
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 21:30
canım yaşadıklarının aynısını ben de yaşıyordum.aslında -dum değil ara ara yaşıyorum.şuan içinde bulunduğun dönemde sağlıksız bir konuşma yapamazsın belki.herşeyin iletişimden geçtiğini unutma..az çok konuşmaya çalış.seni mutlu edecek şeylerin peşinden git.demişsin ya sürpriz yapacaktım bişey diyemedim diye.sen ondan düşünmesini bekliyorsun aslında ama erkekler böyle canım,düşünseler de açığa vurmazlar onlara gayet normal geliyor bizim halimiz.mümkün olduğunca konuşmaya çalış eşinle.bak ben böyle bir durumdayım,aslında bu durumdan ben de rahatsızım ama birazcık bana destek ol,çocuklarına bakmasa bile sana iki çift tatlı söz güleryüz göstermesi yeterli olacaktır.biraz özele giricem ama en azından yatağa yattığınızda onun kolunda yatmak istediğini söyle biraz.öp onu.eğer sana karşılık vermezse sinirlenmeden şaka yollu seni öpmesine ikna et.erkekler hoşlanırlar böyle şeylerden mutlaka... biliyorum saçmalama diyeceksin ama inan ki onları en zor durumumuzda bile böyle ikna eden böyle yola getirmeye çalışan hep biz oluyoruz ne yazıkkiConfused aynı şeyleri ben de yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum canım..keşke daha fazla bişeyler yazabilsem..ben bir dönem kızkardeşlerinden bile kıskanır oluyordum.geçti mi ...? hayır.bu onun benimle olan iletişimine bağlı.eğer biz iyi olursak kimseyi kıskanmam.ama biz kavgalıysak eşimin yanında olan,ona dokunan herkese gıcığımdır...

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 21:31

canım oturdugum yerden kalkmak ıstemıyo aglamak gelıyo hep ıcımden..sureklı şuphelenıyorum..telefonuna bakıyorum..butum maıl adreslerını bılırım hıcbıseyını saklamaz.nıye bu kadar sardım bu adama ben cozemıyorum....

Canım bu söylediğin şeyler ne yazıkki depresyon belirtisi eğer öyleyse eşin ne yaparsa yapsın bu durum değişmeyecek ne yazıkki..

çocuklar peşpeşemi doğdu yaşın çokmu genç bilmiyorum ama anladığım şey iki çocuk yükünün sana ağır geldiği...

Seni mutlu eden şeyler neler eskiden yapmaktan keyif aldığın şeyler şu an keyif veriyormu sana..genel anlamdamı sıkıldın yoksa sorun sadece eşin mi..

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 21:31
bende emzırıyorum:(benım ıcın esım cok ozel cunku hayatıma gıren ılk ve tek erkek o..cahıl yasımda bıle etrafımda okadar kısı varken ben hep kendımevlenıcegım kısıye sakladım ılk elımı o tutsuun ıstedım..ben ona erken yasta evlendım.bende yaptım cocukca hırcınlıklar gereksız sozler soyledım ama sımdı yapmıyorum bunlarıda ona anlatıyorum..

onun bana sıradan bırı gıbı davranmasını ıstemıyorum..cocuklarımın anası evın hanımı..bu olmak ıstemıyorum.boyle yaklasmasına tahammulum yok..

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 21:34
arkadaşlara katılıyorum cnm..aslında uzman birinin görmesi şart bence seni...

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 21:36
çocuklarin ya$lari ne kadar canim ? 

-------------
">

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 21:37
Orjinalini yazan: oĞuZuMM oĞuZuMM Yazdı:

LOLbeklentılerım normal degıl yanı..guldurdun benı canım yaa..

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 21:38

çocuklarin ya$lari ne kadar canim ? 

1.sınıf dıgerıde 1 yasında ama cok yaramaz:(

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 21:40

canım yaşadıklarının aynısını ben de yaşıyordum.aslında -dum değil ara ara yaşıyorum.şuan içinde bulunduğun dönemde sağlıksız bir konuşma yapamazsın belki.herşeyin iletişimden geçtiğini unutma..az çok konuşmaya çalış.seni mutlu edecek şeylerin peşinden git.demişsin ya sürpriz yapacaktım bişey diyemedim diye.sen ondan düşünmesini bekliyorsun aslında ama erkekler böyle canım,düşünseler de açığa vurmazlar onlara gayet normal geliyor bizim halimiz.mümkün olduğunca konuşmaya çalış eşinle.bak ben böyle bir durumdayım,aslında bu durumdan ben de rahatsızım ama birazcık bana destek ol,çocuklarına bakmasa bile sana iki çift tatlı söz güleryüz göstermesi yeterli olacaktır.biraz özele giricem ama en azından yatağa yattığınızda onun kolunda yatmak istediğini söyle biraz.öp onu.eğer sana karşılık vermezse sinirlenmeden şaka yollu seni öpmesine ikna et.erkekler hoşlanırlar böyle şeylerden mutlaka... biliyorum saçmalama diyeceksin ama inan ki onları en zor durumumuzda bile böyle ikna eden böyle yola getirmeye çalışan hep biz oluyoruz ne yazıkkiConfused aynı şeyleri ben de yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum canım..keşke daha fazla bişeyler yazabilsem..ben bir dönem kızkardeşlerinden bile kıskanır oluyordum.geçti mi ...? hayır.bu onun benimle olan iletişimine bağlı.eğer biz iyi olursak kimseyi kıskanmam.ama biz kavgalıysak eşimin yanında olan,ona dokunan herkese gıcığımdır...

ya esım sever benı ne desem yapar.operde oksarda..o yonden sıkıntım tok..ben kustum soylendım bıraktım 2 cocugu kapadım kendımı yatak odasına baktı ıkısınede cay yapmıs ıcermısın dıyo..bu tavrı bende su dusunceyı uyandırıyo..cokta umrumda degılsın..onemsızsınız benım ıcın..

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 21:51

ya esım sever benı ne desem yapar.operde oksarda..o yonden sıkıntım tok..ben kustum soylendım bıraktım 2 cocugu kapadım kendımı yatak odasına baktı ıkısınede cay yapmıs ıcermısın dıyo..bu tavrı bende su dusunceyı uyandırıyo..cokta umrumda degılsın..onemsızsınız benım ıcın..

ben ortamı yumuşatmaya çalıştığını düşünürdüm...Canım böyle düşündükce içinden çıkılmaz bir hal alır durumun ilişkinizde zarar görür ondan daha çok ilgi istiyorsan bunu açıkca ona  söyle küsmen bence  etkili olmaz..

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 21:53
E çocuklara bakmi$ i$te
benimki olsa çayi yapmaz sadece çocuklara bakar :)
pe$imdende gelmezTongue

-------------
">

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 21:55
Orjinalini yazan: tontinitırtıl tontinitırtıl Yazdı:

ben ortamı yumuşatmaya çalıştığını düşünürdüm...Canım böyle düşündükce içinden çıkılmaz bir hal alır durumun ilişkinizde zarar görür ondan daha çok ilgi istiyorsan bunu açıkca ona  söyle küsmen bence  etkili olmaz..

benım onla konustugum kadar kımse konusmamıstır esiyle..herseyı soylerım butun dusuncelerımı hıssettıklerımı.gelmısımı gecmısımı..herseyı paylasırım..

Mesajı Yazan: bertobat
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 21:57
canım kusura bakma daha yeni fark ettim topiğini. bu yaşadıkların depresyon belirtisi canım..daha fazla kendine zarar vermeden içinde bulunduğun durumu eşinle paylaş daha sonra uzman yardımı al........psikiyatri ilaç verir emziriyorsun sana uymaz......psikolojik danışmana gitmeni tavsiye ederim. al fotoğraf albümünü zorla sarıl resimlere bakın...birlikte.........iletişim kurun birbirinizle..............

-------------
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 22:06
askım benım konusuyoruz konustugumzda cok sevıyorum senı dıyo..ben sana bısey yapmıyorum dıyo sakın gayet sakın..benım bekledıgım yogun ılgıyı gostermıyo bana..

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 22:15
Tüm yazılanları okudum, bir dönem bende de olmuştu bu duygular.
Profesyonel yardımdan başkası çare değil malesef arkadaşım Confused Belli ki sen depresyondasın...
Umarım herşey gönlünce olur canım...

Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 22:23
Ben de depresyonda olduğunu düşünüyorum canım. Zaman zaman hepimizde oluyor. Bende de oluyor ama şunu unutma ben bunu öğrendim çünkü, hiç bir zaman bizim istediğimiz gibi yogun ilgi gösteremezler. Gösterseler deriz ki nooluyoo yaa... Demez miyiz? Sen şuan duyguların karışık olduğu için yaptığı ufak jestleri de göremezsin. Çocuklara bakmış çay yapmış, güzel söz söylemiş görünmez sana bunlar. Ne zaman ki biraz kafanı toplarsın o zaman farkına varırsın. Senin şuanki kafa karışıklığına birşey demiyor olması, sana kızmıyor olması, kavga çıkarmıyor olması bu sebepten dolayı bunlar bile iyi bir şey...
Havadan konuştuğumu sanma, ben de çok problemler senin gibi duygu durum değişiklikleri fazla yaşıyorum hala da devam ediyor zaman zaman.
Benim de iki tane çocugum var ve artık sabrım bitmiş tükenmiş, hayattan zevk alamaz hale geliyorum. Çocukları insanı acayip yoruyor zorluyor hele büyüdükçe daha beter ediyorlar.
Birinin seni doldurmasına izin verme, güzel şeyler düşünmeye çalış eşinle ve eşinle olan geçmişinizle ilgili. Ne zaman olumsuzlukları düşünürsen o zaman olumsuzluklara yönelirsin, bunu kendi kendinde gözlemleyebilirsen gözlemle...

Allah yardımcın olsun, düşenin halinden düşen anlarmış ya çok konuştum ama hakkını helal et canım. Clown

-------------
Sofra'ya buyurun...!

http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 22:25

Kevser bir de uzman yardımı alamayanlar var. Keşke onlar için de bir çare olsa da dertlerine derman olabilseler... Confused

Gülcan senin istediğin yoğun ilgi nasıl birşey tarif edebilir misin?
Gerileri okudum da seni kesinlikle bir uzmanın görmesi gerekiyor.

-------------
Sofra'ya buyurun...!

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 22:32
Orjinalini yazan: Elif Hansa Elif Hansa Yazdı:

Kevser bir de uzman yardımı alamayanlar var. Keşke onlar için de bir çare olsa da dertlerine derman olabilseler... Confused

Gülcan senin istediğin yoğun ilgi nasıl birşey tarif edebilir misin?

Evet haklısın canım...
Ben de psikologa gitmeyi çok istemişimdir, ama ona gücüm yetmez, ancak psikiyatriye gidebildim. Tabi buna bile gidemeyen olabilir. Demem o ki, kimsenin söylediği fayda etmiyor o dönemde, beyne giden bazı kanallarda trafik karışık, gideceği adresi bulamıyo mesajlar Confused O trafiği de profesyonel yardımcılar düzeltebiliyor Confused Anlatabiliyor muyum canım Embarrassed

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 22:50
Anlamaz mıyım anlıyorum hem de çok iyi. Ama işte gidemeyenlere de alternatif olsa da herkese yardımcı olunabilse... Bazıları lüksten giderken bazılarının gerçekten ihtiyacı olduğu halde gidemiyordur. Ona bile gidemeyenler var/vardır. Psikiyatr bile yeter be güzelim en azından hiç yoktan iyidir hesabı...Confused

-------------
Sofra'ya buyurun...!

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 23:27

1 saattir yazıcam kızım uyanıp durdu,yazamadım.Uzman şart demek senin isteklerinin anormal olduğu anlamına gelmez.Bizimde yaşadığımız gibi,şimdi o kadarrr çok bunalmışsınki eşin a dese b anlayacak haldesin.Bir uzman bu durumumuzu atlatmamıza yardımcı olacaktır.Denemelisin...
Bu arada senin çocuklardan biri 1. sınıftaymış diğeri 1 yaşındaymış.Ben ne yapayım.Biri 3 yaşında diğeri 1. o kadar zor bişeymiş ki bu anlatamam.Gelde depresyona girme yani.Sağlam insan hasta oluyo bu durumda.En iyi çare uzmanda.Herkes diyosa bi bildikleri vardır değilmiWink

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 23:31
Gülay aynen canım. Bizimkilerin yaşları aynıymış. Benim bazen deliresim geliyor.LOLLOL

Gülcancım bizi yanlış anlama, senin isteklerine normal değil demiyoruz, daha sağlıklı düşünebilmen için uzman öneriyoruz.

-------------
Sofra'ya buyurun...!

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 01:19
arkadaslarım yanlıs anlamıyorum merak etmeyın dengesızlıgıme verınLOLbende cok ıstıyorum ama maddı acıdan henuz hazır degılız..yarın bı sansımı denıcem hastaneye gıdıcem ası ıcın gıtmısken ordan darandevu alıcam..

ama ne hacet dr.sız ıyı geldınız bana baya yumusadım..en azından aglamadım ve hıcbısey demedımSmile

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 09:44
Sen gidebilirsen yine git dr ye. Biz sana desteklerimizi fikir ve tecrubelerimizi ayrıca aktarırız Approve

-------------
Sofra'ya buyurun...!

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 11:12
Orjinalini yazan: piar piar Yazdı:

1 saattir yazıcam kızım uyanıp durdu,yazamadım.Uzman şart demek senin isteklerinin anormal olduğu anlamına gelmez.Bizimde yaşadığımız gibi,şimdi o kadarrr çok bunalmışsınki eşin a dese b anlayacak haldesin.Bir uzman bu durumumuzu atlatmamıza yardımcı olacaktır.Denemelisin...
Bu arada senin çocuklardan biri 1. sınıftaymış diğeri 1 yaşındaymış.Ben ne yapayım.Biri 3 yaşında diğeri 1. o kadar zor bişeymiş ki bu anlatamam.Gelde depresyona girme yani.Sağlam insan hasta oluyo bu durumda.En iyi çare uzmanda.Herkes diyosa bi bildikleri vardır değilmiWink
 canım kesinlikle piar arkadaşım anlatmak istediklerime tercüman olmuş .dün akşam oğlan yüzünden yazamadım tekrar..şart dediysem gerçekten bizim yaşadıklarımızdan pay biçtik..ebn de aynı belirtileri yaşadım ve dayanamadım en sonunda psikoloğa gittim.iaç kullandım.ve benim eşim sadece dilinin ucuyla niye gidiyorsun? doktor ne dedi? diye sordu.cevabını verdiğimde ise bana kendi kendine yapıyosun dedi tavırlı tavırlı.o odaya kapanma örneğine gelince aynı durumdfa benim eşim çocuğa da bakmaz,,esraaaaaa esraaaaaaaa diye seslenir bana..odadan çıkmadım mı?gelir daha bir de o azarlar beni..hiçbir zaman naz yapamadım.yapamıyorum da.ben hastayken de ben bakarım çocuğuma,işim gücüm varken de.hiç umrunda değildir evde temizlik mi varmış neymiş...yoğun ilgi dediğin şeyi bekleme erkeklerden.hülya ablamın da dediği gibi istisnaları var..ama kocan herzamanki davrandığı gibi davranıyorsa sana,lafımı yanlış anlamanı istemem ama senin içinde bulunduğun psikoloji sana farklı şeyleri düşündüttürüyor canım..eğer kendi kendini onaramıyorsan,işte burda sizin aile içindeki huzurunuz için bir hekime görünsen iyi olacak derim..bazı devlet hastanelerinde psikologlar var..ilaç veriyorlar ama..sen de emziriyosun...Confused hakkında hayırlısı canım..inan bir hekim şart dememle seni üzmek istemedim canımEmbarrassed 

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 12:44
burdakileri okuyunca bende gitmeye karar verdim psikolga
imkanim varken degerlendiriyilm demi :)
ama bunu e$ime nasil izah edicem
delirdinmi der bana Cry

-------------
">

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 13:01
İnsanlar başları ağrıdığında,mideleri,bacakları vs. vs.. herhangi bir yerleri ağrıdığında hemen doktora gidebiliyorda neden kendilerini mutsuz ,huzursuz hissettiklerinde psik. gitmezler anlamam.Nerden çıkmış bu deli derler muhabbeti.Derlerse desinler! diyenler kendilerinde arasın sorunu bence....

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 13:04
canım niye delirmek olsun ki...anlayamıyorum..kendi ruh sağlığın,ve ailenin huzuru için gidiyorsun öyle düşünme bence...ben randevumu aldım ve sabah doktora gitmek için hazırlanırken eşim sordu..hayırdır nereye gidiyorsun diye...LOLLOL dedim hastaneye...niye hayırdırr dedii...kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik açıdan farkedemedin mi,tıkandım artık dedim...hiçbişey demedi ve götürdü hastaneye paşa paşa...onlar sanıyorlar ki biz evdeyiz..halimiz dört dörtlük..şükretmemiz gereken yerde sorun çıkartıyoruz durduk yere...doğum yaptım.40 gün boyunca bir koca eşine sarılmaz mı yaa..ufak bir hediye getirmez mi...odunn odunnn..aynen de söyledim valla yüzüne... ohooo ne gerek varmış..vakti varmıymış acaba.yemek yemeğe bile zor vakit buluyormuşş...Angry

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 13:05
ne bilyim nerden çikmi$
ama çikmi$ i$te  bi $ekilde :(

neden boyle bilmiorum ama ben etrafima psikologa giittigimi demem gitsemde
bu neden boyle yerle$tirilmi$ kafamiza onu hiç bilmiomm vallaaa

Unhappy

-------------
">

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 13:05
gülay arkadaşım fikirlerine sonuna kadar katılıyorummmmm....Thumbs UpThumbs UpThumbs UpClapClapClapClap

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 13:07

canım niye delirmek olsun ki...anlayamıyorum..kendi ruh sağlığın,ve ailenin huzuru için gidiyorsun öyle düşünme bence...ben randevumu aldım ve sabah doktora gitmek için hazırlanırken eşim sordu..hayırdır nereye gidiyorsun diye...LOLLOL dedim hastaneye...niye hayırdırr dedii...kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik açıdan farkedemedin mi,tıkandım artık dedim...hiçbişey demedi ve götürdü hastaneye paşa paşa...onlar sanıyorlar ki biz evdeyiz..halimiz dört dörtlük..şükretmemiz gereken yerde sorun çıkartıyoruz durduk yere...doğum yaptım.40 gün boyunca bir koca eşine sarılmaz mı yaa..ufak bir hediye getirmez mi...odunn odunnn..aynen de söyledim valla yüzüne... ohooo ne gerek varmış..vakti varmıymış acaba.yemek yemeğe bile zor vakit buluyormuşş...Angry
seninki de fazla oduna kaçmi$ kiz :s

hediye bizdede yok daa ( ahstanye çiçek getirdi hakkini yemeyim :d)
elinden geleni yapio ama yetmio galiba
Confused

-------------
">

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 13:07
serencim tabii ki kimse demez..çünkü bu herkese normal bi hastalık gibi gelmiyor..herkesin fikirleri başka...

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 13:09
bni yanli$ anladiniz
delirme i$ini du$unen ben deilim  ya$adigim çevre :(

kizimla gittim psikologa, karde$îni kiskanio bana bi yol gostersin diye
e$im surat yapti çocugu delirttinmi kendin git çok istiosan dedi
ama onu dinlemedim tabi giitim ben kiizimla LOL

-------------
">

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 13:12
canım kocalar hep laf söylerler öyle..birtane de ben de var seninki gibi merak etme.yapacağın işe taş koymuyorsa yap git yani..benimki işime taş da koyuyor...ConfusedAngry

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 13:14

canım kocalar hep laf söylerler öyle..birtane de ben de var seninki gibi merak etme.yapacağın işe taş koymuyorsa yap git yani..benimki işime taş da koyuyor...ConfusedAngry

ya isteyince giderimde
ama onun akli dengemden $uphelenmesinide istemem :(

-------------
">

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 13:14
Yıllar geçtikçe ilişkilerde erkekler çok daha fazla alışkanlığa dönüştürüyolar biçok şeyi.Nasıl olsa sevdiğimi biliyo söylemeye ne gerek var diye düşünüyolar.Kadınların bunu duymasının kadın için ne kadar önemli olduğunu anlayamıyorlar.Çocuklardan önce çok daha fazla kendimiz için zaman ayırırdık biz.Eşim arada çiçek alırdı,küçük süprizler yapardı vs... Ama çocuklar olduktan sonra o dışarı işleriyle maddiyatla boğuşmaktan ben çocuklarla evde boğuşmaktan giderek uzaklaşır olduk.Ama eşim bunun çokta farkında değil.Ona göre normal herşey.Artık olması gereken sadece buymuş gibi...Arada birde olsa ilişkilere heyecan katmak gerekiyo yoksa çokk sıradan monoton bi hayat oluyor böyle...Bunları anlamaları için bişeyler yapmak lazım ama önce kendimizin şuanki psikolojimizdende biran önce kurtulmamız lazım...

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 13:17

seninki de fazla oduna kaçmi$ kiz :s

hediye bizdede yok daa ( ahstanye çiçek getirdi hakkini yemeyim :d)
elinden geleni yapio ama yetmio galiba
Confused
 LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL zaman geçtikçe gülüp geçiyorum ama o zamanki psikoloji insanı deli ediyor..düşün yeni doğum yapmışsın,1 hafta sonra annen gitmiş herşeyde tek başınasın..adam kalkıp bana dua edeceği yerde çocuğun gaz probleminden dolayı ağlamasına gıcık oluyordu...1 kere olsun hamileyken gelip ultrasonda görmedi bebeğini..9. ayımda o kar buzda doktora eltimle gönderdi işi çok diye..sen düşün ne kadar yontulmamış odun olduğunu..dilimi ısırayım ama bu aralar yontmaya başladım yavaş yavaşLOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 13:19
benim e$im oncedende almazdi hdiye
adamin yapsinda yok
ali$igim ben sorun etmiom
Smile

ben aslinda sevdigim cipsi alsa gelse çok sevinrim beni du$undugu için, çok basit $eylerdne bile mutlu olurum
onada soyluyom  bunu

ama yok yokkk
insanin içinden gelmeli olamyinca olmuyo
Tongue

-------------
">

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 13:22
Orjinalini yazan: piar piar Yazdı:

Yıllar geçtikçe ilişkilerde erkekler çok daha fazla alışkanlığa dönüştürüyolar biçok şeyi.Nasıl olsa sevdiğimi biliyo söylemeye ne gerek var diye düşünüyolar.Kadınların bunu duymasının kadın için ne kadar önemli olduğunu anlayamıyorlar.Çocuklardan önce çok daha fazla kendimiz için zaman ayırırdık biz.Eşim arada çiçek alırdı,küçük süprizler yapardı vs... Ama çocuklar olduktan sonra o dışarı işleriyle maddiyatla boğuşmaktan ben çocuklarla evde boğuşmaktan giderek uzaklaşır olduk.Ama eşim bunun çokta farkında değil.Ona göre normal herşey.Artık olması gereken sadece buymuş gibi...Arada birde olsa ilişkilere heyecan katmak gerekiyo yoksa çokk sıradan monoton bi hayat oluyor böyle...Bunları anlamaları için bişeyler yapmak lazım ama önce kendimizin şuanki psikolojimizdende biran önce kurtulmamız lazım...
 evet canım ilk önce kendimizi halletmek sonra da monotonluğu..benim eşim ilk evlendiğimiz günden beri hep 10 yıllık evliymişiz gibi davran derdi bana... sanki 10 yıl evlilik geçirdim de nasıl davranılacağını biliyormuşum gibi.LOLLOLLOLLOLLOL

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 14:38
Kızlar yazıcam buraya okuyup okuyup çıkıyorum. Gazabınızdan korkuyorum galiba LOLLOLLOL

Bence eşinizle karı-kocadan çok arkadaş olabilirseniz bütün sorunlar çözülür. Olayı ben çocuk doğurdum, akşama kadar onun çocuğuna bakıyorum akşam geliyo bir ilgi göstermiyor şeklinde düşünürsek zaten işin içinden çıkamayız. Benim eşimde işten çok geç gelir genelde. Ege ile sadece oyun oynar. İhtiyaçları yemesi içmesi yıkaması giydirmesi yine bendedir. 7 seneyi devirdik. Bu hayat beraber geçecekse eğer ben çözümü eşimin aynı zamanda arkadaşı olmakta buldum. Adamlardan bekliyoruz her fedekarlığı, özel günleri hatırlasın hediye alamasa bile bir çiçek alsın gibi. Ben eşimle maça giderim mesela. Maç konusu örnek sadece.

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 14:42
ezel sana doğru uçuşa geçiyorumSupermenLOL

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 14:47
Geç bacım geç LOLLOLLOLLOL Herşeyi adamlardan beklemeyin bence... Evlilik monotonlaştıysa bu monotonluktan çıkarmak için niye adamdan hareket belkiyoruzki siz bişeyler yapın SmileSmile Uçabilirsiniz bana LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 14:54
şaka bir yana ezelciğime bende katılıyorum.Erkekler karşılarında aciz bir kadını görmek istemiyorlar malesef.Biz bekliyoruz ben bunalıma gireyim adam beni pışpışlasın.Erkekler karşılarında anneleri gibi herşeyi çekip çeviren,stresi derdi tasası olmayan kadınları istiyorlar.kadın ve erkek çok farklı.biz kadınlar hep duygusal olarak yaklaşıyoruz herşeye istiyoruz ki eşimizde bizim duygularımıza sürekli cevap versin.

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 15:05

Aynen Şükrancım. Birazda bizim ilgide ilgi demek yerine onlarla ilgilenmemiz lazım. Benim eşim puzzla yapmaktan çok hoşlanır mesela. Hani şu 1500 parçalılar varya Confused Hiç sevmediğim halde bende parça parça puzzle yapıyorum onunla berbaer. Maksat birlikte bişeyler paylaşmak. Sen buldun ben bulamadım falan derken iş eğlenceye dönüşüyor Smile Zaten zamanla bakıyorki siz herşeyi onunla paylaşıyorsunuz, oda sizinle istemesede sizin istediklerinizi paylaşıyor. Alışverişe gitmek gibi mesela Smile

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 15:07
ezeeellll ben de uçuşa geçiyorum sana bak haberin ola...SupermenLOLLOLLOLLOL tamam canım suç biraz da bizde de var..ama ben de diyorum ki önce kendimizi düzeltelim(bu psikoloğa ya da psikiyatriste gitmek mi olur,nasıl oluyorsa kişinin kararına ve isteğine bağlı) sonra da evliliğimiz adına bişeyler yapalım..tabii ki hata tek taraflı olmaz hiçbirzaman..biz ak'ız demiyorumm..ama erkeklerde belirli huylar var onları değiştiremiyorsun maaleseff..benim eşim kaç kere maça gitti kadıköye,hep arkadaşlarıyla gitti hiçç beni(ya da oğlumla ikimizi)götürmedi okadar istediğim ve söylediğim halde..sırf bu yzden kavga bile ettik..

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 15:14
kendimizi düzeltmek için psikoloğa gitmeye gerek varmı.psikolog ta bizim söylediğimizi söyleyecektir 3 aşağı beş yukarı.Bizim ne yapacağımız önemli olan.Mesela eve güzel bir film getirip beraber izleyelim diyebilirsiniz.bazen biz eşimle eski resimlere,videolarımıza bakıyoruz.eski günlere dönüyoruz o an.tamam bizde insanız arada sırada stresli olabilirizbiraz naz yapabiliriz ama abartmayalım çünkü minicik kuzucuklarımızda etkilenebiliyor.Çocuklar o kadar iyi gözlemliyorki herşeyi evdeki huzursuzluklardan onlarda etkileniyor.ha birde sakın eşinizi kıskandığınızı belli ettirmeyin.Erkekler böyle kadınlardan da nefret ediyorlar.

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 15:15
Uç yavrum uç  LOLLOLLOLLOLLOL 

Bence maçta kavga falan çıkarsa size zaar gelebileceğinden korkuyordur. Bak bunu bile kavgaya dönüştürmüşsün kız LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL Birazda yapı ile alakalı galiba. Benim eşim elinde çiçekle gelemez eve mesela kızarım ben. Akşama solacak zaten ne gerek var para vermeye diye. Çocuğumun rızkı sonuçta. Gerek yok ki Smile  

Psikologa keşke herkes gidebilse. Birtek bu konuda değil her konuda destek almak lazım bir uzmandan ama imkanı olmayanlarda var tabi. Ama bildiğim bişey var karşılıklı beklentileri en aza indirirsen kimse kimseyi üzmüyor.

-------------

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 15:16
bence bu kıskançlık değil sadece eşinden sevgi, ilgi ve yardım bekleyişinSmile

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 15:19
Orjinalini yazan: TÜBAY TÜBAY Yazdı:

Tek taraflı beklelemk lazım tübaycım onu demeye çalışıyorum. Sen sevgini, ilgini verebiliyormusun karşı tarafa önce ona bakmak lazım.

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 15:23
şükrancığım öyle bir an geliyor ki ne seninle konuşulması,ne dertleşilmesi inan çözüm olmuyor..ilaç kullanman gerekiyor.kendi kendine işin içinden çıkamıyorsun çünkü..çok samimi söylüyorum..
 ezelciğim neden kavga ettiğimi bir bilsenBig smile ben 1 aydır söylüyorum eşime maça gidelim birlikte diye(o zaman oğlum yoktu yeni evliydik) adam 2 hafta önce arkadaşlarla kararlaştırdık diyor.bekliyorum ki ben böyle böyle yaptım ama müsait bir zamanda birlikte gideriz ya da birlikte şunu yaparız desin benim gönlümü alsın..adam gözümün içine baka baka haftaya kadıköydeyiz derse benim de film kopar işte...LOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 15:27
Orjinalini yazan: ezel ezel Yazdı:

Orjinalini yazan: TÜBAY TÜBAY Yazdı:

Tek taraflı beklelemk lazım tübaycım onu demeye çalışıyorum. Sen sevgini, ilgini verebiliyormusun karşı tarafa önce ona bakmak lazım.
 canım işte tam noktadasın.WinkBig smile..bizim de eşlerimizi onlara ilgi alaka göstererek,birlikte yapılabilecek şeyler buldukça,paylaştıkça onlar da değişmeye başlıyorlar..bizim isteklerimizi yavaş yavaş yapmaya başlıyorlar..bu durumda hem onların gördüğü monoton hanım-lık olmaktan çıkıyoruzLOLLOL hem de evlilik daha çok huzura ve paylaşımcı olmaya dönüyorBig smile

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 15:30

şükrancığım öyle bir an geliyor ki ne seninle konuşulması,ne dertleşilmesi inan çözüm olmuyor..ilaç kullanman gerekiyor.kendi kendine işin içinden çıkamıyorsun çünkü..çok samimi söylüyorum..
 ezelciğim neden kavga ettiğimi bir bilsenBig smile ben 1 aydır söylüyorum eşime maça gidelim birlikte diye(o zaman oğlum yoktu yeni evliydik) adam 2 hafta önce arkadaşlarla kararlaştırdık diyor.bekliyorum ki ben böyle böyle yaptım ama müsait bir zamanda birlikte gideriz ya da birlikte şunu yaparız desin benim gönlümü alsın..adam gözümün içine baka baka haftaya kadıköydeyiz derse benim de film kopar işte...LOLLOLLOLLOL

ama ilaç insanı  uyuşturuyormuş esracım.Ben kullanmadığım için bilmiyorum.geçici bir çözüm bu.

demekki senin adam  senin maça gitmeni istemiyor.bunu dile getirmekten çekiniyor olabilir.hepimizin eşlerinin özellikleri farklı gerçi.konuşmak biraz anlamsızlaşabiliyor.Eşimizi değiştirmemiz mümkün değil arkadaş. zor yontuluyorlarLOLonlar değişmiyorsa biz kendimizde değişiklik yapmamız lazım ama tavizi fazla vermemek kaydıyla..

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 15:31
kızlaar derin konulara dalmışsınızSmile

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 15:34
derinden derinden gidiyoruzLOL

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 15:50
evet canım ben kullandım ilacı bir dönem..kullandım demekten çekinmiyorum size..etrafıma bunu söyleyemem amaLOL insan etrafındaki olaylardan konuşulanlardan haberdar ama sanki tüm hissiyatını,duygularını alıp götürüyor ilaç..uyku hissim yoktu aksine aktiftim ama dediğim şekilde işte.çok şükür şuan için iyiyim...
 zamanla birgün birlikte gidicez demeye başladı maça.seneye götürecek oğlan büyüdü artık...LOLLOL

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 15:58

evet canım ben kullandım ilacı bir dönem..kullandım demekten çekinmiyorum size..etrafıma bunu söyleyemem amaLOL insan etrafındaki olaylardan konuşulanlardan haberdar ama sanki tüm hissiyatını,duygularını alıp götürüyor ilaç..uyku hissim yoktu aksine aktiftim ama dediğim şekilde işte.çok şükür şuan için iyiyim...
 zamanla birgün birlikte gidicez demeye başladı maça.seneye götürecek oğlan büyüdü artık...LOLLOL

çekinmekte haklısın çünkü toplum olarak bu tarz ilaçları içen kişiye olumsuz bakıyoruz.grip olurken, başımız ağrırken ilaç içiyorsak bu durum normal karşılanıyorsa, bu tarz ilaçlar içinde normal karşılanmalı.iyi olmana sevindim esracım

az sabır eşin götürecek sizi maça.kız ne meraklısın sende maça gitmeyeLOL

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 16:15
canım çünkü eşimi en çok mutlu eden şey fenerbahçe ve maçları..ben de bunu onunla paylaşmayı istiyorum.amaç onun en mutlu olduğu zamanından da faydalanmak aslında.hem de birlikte vakit geçirmek.inan şu kurban bayramında serbestti işlerinden..4 gün boyunca her istediğimi yaptı.kendisi de isteklerini yaptı..yazın yaptığımız tatilden sonra en güzel ve en serbest geçirdiğimiz zamandı kurban bayramıyla 5 gün.keşke iş stresi çok olmasa da beyninde birazcık bize de yer kalsa..

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 18:00
kızlar hemınız yorumlarınızı okudum mukemmlesınız cok guldüm..bırazda kadın yanasmalı dıyosunuz ya 7 yıldır ben yanasıyom yanaşma oldumLOLbırlıkte bısey yapamıyoruz kı..gecen cocukları kaynanama bıraktık dedımkı gel bı cay ıcıp gelelım ..dıyokı yok hemen market ısını yapıp eve gelelım.Tonguezorla gotutrdum ısrarla okadar ısrar yoldan gecene etsem oda gelırdı..hem kadın ısrar edıyo ben yapamam arsız gıbı her zaman bırazda o desın dımı.sorun cıcek alması degıl.yol kenarından bı papatya alıp gelsın..orkıde ısteyen yok..monoton ılıskı yasarlar ama karsılarında jennifer lopez ısterler.

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 18:26
ya bısey sorcam aslında bunu sorlerken bıle utanıyorum cunki esım hıc boyle bırı degıl cok kalıtelı bırıdır.ama dedıgım gıbı bu dusuncelerede engel olamıyorum.elşmde degıl..kendı ıcımde cozemıyorum cunku tanıdıgım tek erkek o.

bana karsı daha anlayıslı ıyı neyetlı..son zamanlarda.hıcbırseyıme karısmıyo..bı erkegın ılgısının baska bı bayanda oldugu nasıl anlasılır?hıcbır kanıt yok..aldatma degıl kast ettıgım..acaba kafası baska bırınde olabılırmıDisapprove

bu benı duygusal olarak cok yıpratır çökerim..ama kafamı yiyio bu dusunceler.cok ayıp aslında yaptıgım ama kımseye dıyemıyorum

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 18:52
humeyra e$in elinden gelenin en  iyisini yapmaya çali$iyo bence
senin iki çocukla yukunun fazla oldugunun farkinda ve bunun için seni daha iyi etmeye çabalio adam

kaba olcak ama bana kizma soz meclisten di$ari
okuz altinda buzagi aramak seninki Confused

konu$mak i$e yariyor
ben e$ime surekli diyorum çocuklar zor falan diye
artik evdeyken ben demeden çocuklarla ilgili bi$eyler yapiyo , altini degi$tirmek, kalkip  biberon yapmak gibi ( biberon yapinca ne o yoruluyo ne benim yorgunlugum geçio ama ben kednimi iyi hissediom yardim ettigi için psikoljik yani )

ben konu$amsam o benim beklentilerimi bilemez bi$eyde yapmaz
ama  beni dinliyo, hak veriyo , kiyamiyo , ufakda olsa bi$eyler yapmaya çali$iyo
senin e$inde boyle bence

-------------
">

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 19:05
bu kadar bayan bunu dıyosa ıcıme bı nebzede olsa rahatlık geldi.sonucta hepımiz aynı seyleri yasıyoruz hepımız evlıyiz.eşimde ole belırtıler yok..kendıme de kızıyorum boyle dusundugum ıcın.7 senedır evlıyım ılk evlendıgımızde bıle boyle kıskanmadım boyle seyler dusunmedım..

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 19:06

kızlar hemınız yorumlarınızı okudum mukemmlesınız cok guldüm..bırazda kadın yanasmalı dıyosunuz ya 7 yıldır ben yanasıyom yanaşma oldumLOLbırlıkte bısey yapamıyoruz kı..gecen cocukları kaynanama bıraktık dedımkı gel bı cay ıcıp gelelım ..dıyokı yok hemen market ısını yapıp eve gelelım.Tonguezorla gotutrdum ısrarla okadar ısrar yoldan gecene etsem oda gelırdı..hem kadın ısrar edıyo ben yapamam arsız gıbı her zaman bırazda o desın dımı.sorun cıcek alması degıl.yol kenarından bı papatya alıp gelsın..orkıde ısteyen yok..monoton ılıskı yasarlar ama karsılarında jennifer lopez ısterler.

Canım bak sorunda burada zaten, sen kendi istediğin şeyi adama zorla yaptırmaya çalışıyorsun. Senin istediğin şeyler olsun diye yanaşmayacaksınki adama LOLLOLLOL sen onun yapmak istediği şeylerde yanında olacaksın arkadaşı gibi. Benim anlatmaya çalıştığım oydu.

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 19:08
ama o pc basında anlamadıgım seyler yapar yada oyun oynar..hıc anlamadıgım bı konu ben ole baglanıp oturamam pcye tvye.ben aktıfım doga ınsanıyım.LOL

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 19:10
maça gıtmkten bahsedılmıs oturur mac seyrederım en ınce ofsaytına kadarda anlarım ayıptır soylemesı..ama esım cok duskun degıldır maça..fılm ızlerım ortak noktamız..ondada uyuyup kalıyorum oda kızıyoLOL

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 19:11

maça gıtmkten bahsedılmıs oturur mac seyrederım en ınce ofsaytına kadarda anlarım ayıptır soylemesı..ama esım cok duskun degıldır maça..fılm ızlerım ortak noktamız..ondada uyuyup kalıyorum oda kızıyoLOL
LOL filmde bende uyyom
e$im hem izlemiom hemde ona anlattiriom diye kiziyoLOL

-------------
">

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 19:12
playstation oynayin
bende bilmem onuda
pc sevio dedin ya onuda sever  belki
ama bagimli olmayin LOL ka$ yapiyim derken goz çikarmayak :))))))

-------------
">

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 19:14

LOL filmde bende uyyom
e$im hem izlemiom hemde ona anlattiriom diye kiziyoLOL

aynen ole..

play statıon oynayalım desem dunden razı alır gelır hemen ama olmazkı yok yapamam genlerime tersLOL

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 19:20
aa yok oyle ters mersssTongue
1 saat oynasan olmezsin ya kiz

beraber vakit geçirirsiniz i$te
ben kurtlar vadisi bile izliom netden gecenin 1 inde Dead
sirf beraber bi$ey yapmi$ olmak için
ondada uyyom ama olsun LOL uyyana kdr beraberiz LOL

-------------
">

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 19:27
bende boyle bısey varya ben kımse ısrarla zorla bısey yapamam.kendımı zorla bıyere dahıl edemem.aslında kotu bısey..ne esıme nede baska bı ortama.yaptıgımdada bunu bı  zafer olarak algılamam.kendımı kotu hıssederım..nıye ole acaba*

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 19:45
bilmemki
ezele soralim
niye oyleki ezelll :)

-------------
">

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 20:01

bende boyle bısey varya ben kımse ısrarla zorla bısey yapamam.kendımı zorla bıyere dahıl edemem.aslında kotu bısey..ne esıme nede baska bı ortama.yaptıgımdada bunu bı  zafer olarak algılamam.kendımı kotu hıssederım..nıye ole acaba*

Eşinde aynı senin gibi düşünüyor olabilir. Oda senin ilgilendiğin şeyleri yaparken sıkılıyorsur belki yada senin isteklerinden sıkılıyor olabilir. Çiçek istemek mesela LOLLOL Sen onunla bilgisayar oyunu oynamayı sevmez paylaşmazsın, oda seninle alışverişe gelmez, yada çay içmeye dışarı çıkmaya..... Bu böyle uzar gider... Bundan 2-3 sene sonra bakmışsın tv izlemek için bile odalar ayrılmış aynı odada bile oturmuyorsunuz. Ondan sonra "hani bana ilgi, hani banailgi" diye ağlarız işte böyle hepberaber LOLLOLLOL

Şaka bir yana 7 yıldır evliliğinde herşey yolunda giden biri olarak (kayınvalide sorunları hariç LOL) nacizane fikirlerim bunlar...

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 23:08
ezel sevdim kiz ben senin fikirlerini
ne kadar olur bilmem kendime uyarlamaya çali$icam Smile

-------------
">

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2010 Saat 23:25

Ortak ilgi alanlarınızı keşfedin beraber bişiler yapın

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesajı Yazan: PinarTN
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 10:02
konu çok uzun okuyamadım ama ilk sayfaya istinaden yazıyorum pek çok erkek sadece çocuklar ve ev işleri anneye aitmiş gibi bir hisse kapılıyor. kendi normal işine gidiyor geliyor, aktivitelerine devam ediyor. Evde sorumluluğu artıp kendine ayıracak vakit bulamayan ise anneler oluyor. Tamam iş yerinin de pek çok zorlukları var ama erkek evde ailesiyle kaliteli vakit geçirse kadın üstüne düşenden fazlasını yapmaya kendiliğinden razı olur. Yeter ki erkeği tarafından mutlu edilsin, çabaları görülsün. Ben böyle bir kadının kimseyi kıskanıp durduk yerde huzursuzluk çıkaracağını sanmıyorum.

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 10:27
Orjinalini yazan: ezel ezel Yazdı:

Eşinde aynı senin gibi düşünüyor olabilir. Oda senin ilgilendiğin şeyleri yaparken sıkılıyorsur belki yada senin isteklerinden sıkılıyor olabilir. Çiçek istemek mesela LOLLOL Sen onunla bilgisayar oyunu oynamayı sevmez paylaşmazsın, oda seninle alışverişe gelmez, yada çay içmeye dışarı çıkmaya..... Bu böyle uzar gider... Bundan 2-3 sene sonra bakmışsın tv izlemek için bile odalar ayrılmış aynı odada bile oturmuyorsunuz. Ondan sonra "hani bana ilgi, hani banailgi" diye ağlarız işte böyle hepberaber LOLLOLLOL

Şaka bir yana 7 yıldır evliliğinde herşey yolunda giden biri olarak (kayınvalide sorunları hariç LOL) nacizane fikirlerim bunlar...

ezelcim çok haklısın önce bişeyler verelim sonra alalımWink

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 11:05
ıyıde bunu kıme yapsan senı cok sever.eşlerımızın bızı kosulsuz sevmesı gerekmezmı.ozaman benden daha cok arkadas gıbı davranan aynı zevklerı olan bı baska kısıye daha cok ılgı gosterırı .bu mantıkla bakarsak..

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 11:25
canım ben sevgiyi kastedmedim.ama ondan bişeyler bekliyorsan ilgi yada senle alakalı konularda eşlik etmesi seninde ona bişeyler vermen gerekmezmi. eee kadın bişey yapmasın, ne bileyim kocası eve gelince sıcak bi tebesümle öpücükle karşılamasın , hiç böyle yakınlık göstermesin ama kocasından ilgi beklesin. anlatmak istediğim buLOLLOLbişeyler bekleyip isterken önce kendimizin ne verdiğine bakmalıyız benceEmbarrassedEmbarrassed

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 12:14
onu yapıyoruz canımSmileokadarda degıl..yaa ben dılımın altındakı baklayı cıkarayımmı..esımın calıstıgı yerde bı kız var yası kucuk ama..onla samımı olmasına gıcık oluyorum.kardesım o dıyo.olede konusmaları falan.allah ıcın hıcbırsey gormedım duymadım.ıcgudusel olarak rahatsız oluyorum..gıcık seyyy ohh rahatladımEvil Smile

ama olmayan bısey ıcınde bunu yapmayı kendıme yakıstıramıyorumEmbarrassedama nıye hıssedıyorum oda kafamı karıstırıyo..

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 12:18
bıde butun sube antalyada bugun gıttıler.resım cekılmısler yıne dıbınde off gıcık oldum yaa...cok celıskıdeyım..abı gıbı gorup ondan cekınmıyodur belkı..ama degılseAngry

Mesajı Yazan: nurdan
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 12:33
bende olsam ister istemez huzursuz olurdum haklısın canım....
bence için rahat etmiyorsa bunu eşine söyle, hoşuna gitmediğini belirt..

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 12:48

ıyıde bunu kıme yapsan senı cok sever.eşlerımızın bızı kosulsuz sevmesı gerekmezmı.ozaman benden daha cok arkadas gıbı davranan aynı zevklerı olan bı baska kısıye daha cok ılgı gosterırı .bu mantıkla bakarsak..

seninde eşini koşulsuz sevmen lazım o zaman LOLLOL bak kendinle çelişiyorsun kafan çok karışmış. sen ondan her istediğini yapmasını bekle, onun isteklerini yapmaya sıra gelince beni koşulsuz sevsin de, olurmu öyle şey..

İki farklı insanın aynı evin içinde yaşaması zaten çok zor, üstüne birde bebeğin sorumluluğu, birde aileler giriyor her işin içine sonra hepimiz booooooooom diye patlıyoruz. Aynı dili konuşmazsan yürütmek gerçekten zor. Fedakarlık yapmadan, kendinden bişeyler katmadan hep bana hep bana dersen işin çok zor...

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 13:00
evet fedakarlik $arttt
alttan alma, goz yumma ( iki taraf içinde tabiki ) olmazsa bi yerde fren patlarDead

-------------
">

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 13:15

onu yapıyoruz canımSmileokadarda degıl..yaa ben dılımın altındakı baklayı cıkarayımmı..esımın calıstıgı yerde bı kız var yası kucuk ama..onla samımı olmasına gıcık oluyorum.kardesım o dıyo.olede konusmaları falan.allah ıcın hıcbırsey gormedım duymadım.ıcgudusel olarak rahatsız oluyorum..gıcık seyyy ohh rahatladımEvil Smile

ama olmayan bısey ıcınde bunu yapmayı kendıme yakıstıramıyorumEmbarrassedama nıye hıssedıyorum oda kafamı karıstırıyo..

bu durum farklı canım çoğu kadında senin yerinde olsa böyle huzursuz olur.açıkcası bende rahatsız olurum. ama bence duyduğun bu rahatsızlığı eşine uygun bi dille anlat.

-------------

Mesajı Yazan: demrem
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 14:07
ben kıskanç bır ınsan degılım, esımde rahattır. ama bır kere kıskanmıstım bır kızdan stajerdı ısyerınde.
kıskanırsam dırek soylerım onunla gorusmenı ıstemıyorum dıye, bence rahatsız oldugun bu durumu konus esınle. neden rahatsızlık duydugunuda dıle getır, dıbınden ayrılmıyor fotolarda bıle oyle dıye.
konusmazsan kalır gıder sadece sana dert olur, konusursan oda dusunur

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 14:11
bencede uygun bi dille suçlamadan anlatmak lazım. yoksa kendi kendini yersin canım

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 17:42
soyledım dururmuyum..dedıkı aman kım ıcın yapıyosun degermı dedi.onlar kım dedi kardesımız gıbıler dedi..kendını onlarla bırmı goruyosun dedi(ıyı bı sekılde)ama yınede ıstemıyorum off gıcık sey.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat