Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

göz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=94634
Tarih: 08 Haz 2026 Saat 12:32

Konu: göz
Mesajı Yazan: leyli
Konu: göz
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2026 Saat 07:35
hocam kızım 13 yaşında..156 cm ve 32 kilo.. dünden bu yana boğazı berbat ve ateşi var... dün gece gözlerinden çok fazla su aktı...ağlar gibi su aktı.. çapaklandı ve  nadiren de olsa yanma olduğunu söyledi. Yüzünü yıkadık..2 gözü de kırmızı.. yüzüne bakınca gözlerinin hasta olduğunu görünüyor.....ne kullanmalıyız

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2026 Saat 10:24
 5 gün, günde:4x1 her 2 göze birer damla Tobrased göz damlası damlatın.                   

Mesaj Tarihi: 05 Haz 2026 Saat 10:44
Sağ olun hocam.

Mesaj Tarihi: 05 Haz 2026 Saat 20:02
hocam, ilacı aldığım saat itibari ile ancak 2 kez damlatabildik...6 saatte bir damlatıyorum...hocam 2 gözde de çok fazla sarı koyu akıntı başladı.. çok da sulunıyor... gözleri inanılmaz kırmızı oldu ve şişti... gözlatları da mor... ilaca devam edeceğim...neden daha kötü oldu.. yani ilaca rağmen..henüz ilaç  işe yaramaya başlamadı sanırım.

Mesaj Tarihi: 05 Haz 2026 Saat 21:30
Anca etki eder. SAKIN kortizonlu damla kullanmayın.

Mesaj Tarihi: 08 Haz 2026 Saat 05:46
Hocam göz damlasında bugün 4. Gün.  Onda sorun kalmadı.  5. Güne tamamlayacağız.  Hocam bu kez çok fazla burun silmekten 2 kulağı da tıkandı. Az duyuyorum diyor..bir tanesi de ağrıyormuş....5 gündür  hasta ve çok fazla burnu tıkandığı için günde bir sefer iki burun deliğine de 2 şer damla illadin damlattım.. sadece günde bir kez yaptım..çok fazla burnu tıkanıyor...o da çok siliyor..sanırım basınç etkiledi..  ne yapmalıyız 

Mesaj Tarihi: 08 Haz 2026 Saat 10:09
"silmek ile" bir alakası YOK!
Belliki; grip geçiriyor. 
5 gün, günde 2 defa İliadin damla; sırt üstü yatar durumda, her 2 burun deliklerine, ikişer damla damlatın.
Her bir tarafa damlattıktan sonra başını o tarafa çevirip, 1-2 dakika bekletin.
SAKIN kulaklarına bir şey damlatmayın. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat