Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ateş tahlil antibiyotik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74065
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 20:58

Konu: Ateş tahlil antibiyotik
Mesajı Yazan: Nilumay
Konu: Ateş tahlil antibiyotik
Mesaj Tarihi: 29 Eki 2022 Saat 22:02
Hocam merhaba grip gibi belirtilerm 3 gün önce ateşim çok yükselince doktora gittim tahlilde crp değerim 41 wbc 11 çıkınca ceftinex 600 mg antibiyotik yazdı ben bebek emziriyorum 3 aylık bebeğim diyince vucüdnuzda enfeksiyon var bakteriyel, kullanmaya mecbursunuz dedi bende cocuklar için dediğinizden bildiğim için dilimde pas ve ağız kokum olmadığı için kullanmadım hocam ateşim düştü belirtilerimde hafifledi peki hocam bu bakteriyelse geçermiydi? Beni korkutarak vucudunuza yayılır bu enfeksiyon dedi böyle bir risk var mı hocam? Dilde pas ve ağızda koku büyükler içinde antibiyotik kullanımında geçerli değil mi hocam? 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Eki 2022 Saat 18:43
Kesinlikle Antibiyotik GEREKMIYOR!! 
Yani bir doktor nasil bu KADAR SALAK OLABILIR?? 
CRP viral enfeksiyonlarda da yukselir. Turkiye'nin bu SALAK doktorlari "enfeksiyon" denilince sadece bakteri
 enfeksiyon var zannediyorlar.
Sakin o salak doktorun hicbir soyledigine inanmayin. Sakin antibiyotik baslamayin. Basladiniz ise; hemen
 kesin.
Evet, enfeksiyon var AMA, viral enfeksiyon var. Antibiyotikler de, viruslara etki etmezler.

Mesajı Yazan: Nilumay
Mesaj Tarihi: 30 Eki 2022 Saat 22:53
Hocam çok iyiydim bu akşam üstü bir sıtma bütün kemiklerim tekrar ağırmaya başladı daha pazartesi hastalanmıştım iüç dört gün çok iyiydim üşümeltem dişlerim birbirine vuruyo hocam. Eşimde antibiyotikliksin iyleşemiypsun diyo. Şuan ateşim 39 ilk günkü gibi oldum titreme ve vucut ağrısı var sadece parol içtim hocam başka ne yapabilirim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2022 Saat 02:53
Ates dusurmeyin. Istirahat edin, bol sivi gida alin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat