Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grip ve kulakta sivi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50976
Tarih: 26 Mar 2026 Saat 23:41

Konu: grip ve kulakta sivi
Mesajı Yazan: caglayan
Konu: grip ve kulakta sivi
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2015 Saat 23:46
Merhaba Hocam,
3,5 yasindaki kizima gectigimiz bahar kulakta sivi teshisi kondu. KBB ciler büyük geniz eti sebebiyle ameliyat önerdiler, digerleri de nasonex zyrtec verdi. ilk seferde kullandik iyilesti ancak tekrarladi. Sonrasinda sizin tavsiye ettiginiz gibi sadece iliadin ile iyilestik. fakat sonbaharin gelmesiyle gripler basladi ve kulakta sivi yine oldu. iliadin e basladik. fakat benim farkettigim kizimin burnu tikali ve hic sümük akmiyor. sümügünü cikarmayi basaramiyoruz. geniz akintisi oluyor. sümük sanki icine icine akiyor. Bu kulak olayinin önüne nasil geceriz. Kac tane doktora götürdüysek antibiyotik, nasonex, zyrtec üclüsünü verdi- grip oldugunu bu kulak sivisini önlemek adina ilk etapta ne yapmaliyiz. cok tesekkürler hocam..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2015 Saat 06:14
Hadise sivi degil... Size kasten bu sekilde anlatip, sahtekarliklarina zemin hazirliyorlar. Yasi musait oldugunda da: "- Bakin elimizden gelen her seyi yaptik duzelmedi, buyurun ameliyata" diyecekler..
Hadise; Oztaki borusunun kapanmasidir. Yoksa, Orta Kulak Boslugu icinde, DAIMA, o sivi yapilir ve fazlasi, Oztaki borusundan akar. Oztaki kapali oldugunda, bu sivi akamaz, zara tazyik yapar ve agri olur.
Bu konuyu yuzlerce kere anlattim, niye okumazsinizki!!! Sonucta, eziyeti cocuk cekiyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat