Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Banyo Koltuğu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6596
Tarih: 31 Tem 2025 Saat 15:17

Konu: Banyo Koltuğu
Mesajı Yazan: duygu07
Konu: Banyo Koltuğu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2008 Saat 07:48
Merhabalar Erkin Bey.

Kızım artık kilo aldığı için çok sevdiğimiz banyo koltuğuna sığmıyor.

Ayaklı bebek küvetinde yıkanmayı ne o seviyor, ne de ben küvetinde yıkamayı seviyorum. Çünkü çok yüksek ve yıkarken de hareketlendiği için korkuyorum. Ayakları kullanmasa çok alçak oluyor ve eğilip yıkarken de belim ağrıyor. Bir de o küvetten suyu boşaltmak da çok zor.Yani hiç pratik değil bana göreBig%20smile Şimdi sığamadığı banyo koltuğunu banyonun az yüksek bir yerine vantuzları ile yapıştırdığımdan o kadar eğilmeme gerek kalmıyordu. Temizliği de son derece kolaydı.

Aşağıda alışveriş sitelerinden kopyaladığım ama almak için emin olamadığım iki ürün gördüm. Bu ürünleri de vantuzla yapıştırabiliyormuşum. Kullanımı rahat gibi gözüküyor. Acaba bunlar nasıl ürünlerdir? Ya da banyo yaptırırken rahat oturabilmesi için benim bilmediğim başka ürünler de varsa fikir verebilir misiniz? Satın almak için incelemek istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Sevgi ve saygılarımla.

Duygu.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2008 Saat 09:51
Duygu Hanım Merhaba,

Bu tür ürünlerin çok büyük bir çoğunluğu Çin'e üretiliyor. Ürünlerle ilgili uluslararası bir güvenlik standardı yok. Plastiğin kalitesi, ürünün kenarlarının keskin olmaması ve en önemlisi bahsettiğiniz vantuzların sağlamlığı çok önemli. Bu tarz ürünleri satın alırken çok dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum.

İyi günler,

EÜ.

Mesaj Tarihi: 03 Nis 2008 Saat 03:47
Cevabınız için çok teşekkür ederim Erkin Bey.
Peki bebeklerimizi daha kolay yıkayabilmemiz için, sizin önerebileceğiniz bir ürün var mı?

Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 01:19
Merhaba Duygu Hanım,

Aslını sorarsanız resimlerini gösterdiğiniz ürünler gayet güzel. Sadece bahsettiğim noktalara dikkat edin yeterli.

Sevgilerimle,

Erkin ÜLTANIR

Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 12:43
Çok teşekkür ederim Erkin Bey.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat