yüzündeki leke ve içe basma durumu
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47760
Tarih: 30 Tem 2025 Saat 15:02
Konu: yüzündeki leke ve içe basma durumu
Mesajı Yazan: ömer mirza
Konu: yüzündeki leke ve içe basma durumu
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2015 Saat 12:25
Kadir hocam merhaba oğlum 16 aylık gözünün altında bi kırmızılık var bazen rengi belirginleşip büyüyor,bazen küçülüp soluk oluyor burnunun diğer tarafında da var ama o küçük çok belirgin değil bu nedir ve ne yapmamız gerekir blgilendirirseniz sevinirim.
Birde oğlum sağ ayağını içe basıyor x bacak durumu yok zaten bir ampül Dvit3 verdim ocak ayında bunun ile ilgili bir sorun teşkil edermi ortopediste götürmemize gerek var mı varsa herhangi bir tetkik yaptırmalımıyız.
Şimdiden teşekkürler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2015 Saat 19:22
Onemli bir sey degil... Bir sey yapilmaz.
Cocugunuzun ayakta, ciplak (Sadece kulotlu), bacaklari hafif deger vaziyette "2" resmini gonderin. Onden ve arkadan.
|
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2015 Saat 11:55
Kadir hocam tekrar merhaba oğlum için resim iştemiştiniz, birde oğlum 1 aydır yürüyor ama net değil yani tam anlamıyla kendinden emin bir şekilde yürümüyor içe basma ile ilgisi var mıdır.Bunun ile ilgili bir kaç resim yükledim umarım istediğiniz gibi olmuştur.Bu arada oğlum 16 aylık.

|
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2015 Saat 17:56
Cok hafif bir Rasitizm var.. Hic vermediniz ise, bugundan baslayarak, her sene 1 ampul Dvit3 icirin...
|
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2015 Saat 10:25
Kadir hocam ocak ayında 1 ampül içirdim.Her senede içirmeye devam edeceğim peki içe basması ile ilgili yapabileceğimiz bir şey varmı? Yürümesine bi etkisi olurmu.
Teşekküerler...
|
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2015 Saat 18:21
Ayaklarin durumu, bu yasa gore normal. Bu yasta biraz; "kofte" ayakli olurlar.. Zaten; Duztabanlik olsa bile yapilabilecek bir sey yoktur..
|
|